Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
Нет у него своих денег!
Многие так говорят... А если копнуть, то все у них есть.:)
К примеру, на сигареты деньги есть, на такси, или еще на что-то такое тоже.
Значит и на пиво для уважаемых форумчан тоже найдется.
Сказку про кашу из топора помнишь? Вот тут она как нельзя кстати.:-)

Многие так говорят... А если копнуть, то все у них есть.:)
К примеру, на сигареты деньги есть, на такси, или еще на что-то такое тоже.
Значит и на пиво для уважаемых форумчан тоже найдется.
Сказку про кашу из топора помнишь? Вот тут она как нельзя кстати.:-)

Помнишь, он все время рвался на форумовку? И ни разу даже бутылку пива не предложил притащить. Все на халяву пожрать искал где.

Помнишь, он все время рвался на форумовку? И ни разу даже бутылку пива не предложил притащить. Все на халяву пожрать искал где.

Помню. Но это еще может говорить об обычной жадности, а не только об отсутствии денег.:)
Так что тут проверять надо.:-)

Кстати, а где сам предводитель профсоюза?
Я таки не понял, когда я получу от них материальную помощь?

Здравствуйте, форумчане!
Приятно осознавать, что вы всё ещё живы не смотря на эпидемию!

Доброго дня.
Судячи з ваших відповідей, все у вас гаразд.
От і добре.

Прикро, що немає бажаючих стати членами нашої профспілки.
На жаль, за звичай, заяви про вступ до профспілки люди пишуть коли вже треба вирішувати якесь питання.

P.S.
Я планую внести на розгляд профспілкового комітету пропозицію про збільшення розміру вступного внеску з першого травня.
Час ще є...

P.S.
Я планую внести на розгляд профспілкового комітету пропозицію про збільшення розміру вступного внеску з першого травня.
Час ще є...
Оооо...Юра придумал вступительный взнос , что бы наконец то расчитаться за крестовины !! БРАВО..:браво:

Доброго дня.
Судячи з ваших відповідей, все у вас гаразд.
От і добре.

Прикро, що немає бажаючих стати членами нашої профспілки.
На жаль, за звичай, заяви про вступ до профспілки люди пишуть коли вже треба вирішувати якесь питання.

P.S.
Час ще є...

Правильно! Сделай членский взнос 15 тыс. гривен с члена. :D
И посмотри, сколько патриотов профсоюза останется

Оооо...Юра придумал вступительный взнос , что бы наконец то расчитаться за крестовины !! БРАВО..:браво:

Думаю, исключительно себе в карман в виде зряплаты.
И премия за успешный непоиск новых членов.

Re: Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

Доброго ранку, шановні користувачі та читачі юридичного розділу ХФ.

Судячи з дописів, які були зроблені користувачами юридичного розділу у цій темі, у мене склалося враження, що ці дописи були зроблені користувачами, які не обізнані у роботі будь-яких профспілкових організацій. Та взагалі не мають уявлення що таке профспілка.

Спробую пояснити:

Профспілки створюються та виконують свою діяльність відповідно до вимог Конституції України та Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”( далі Закон “Про профспілки”) і інших законодавчих актів України. (як приклад “Кодекс законів про працю” України (далі КЗпП України)).

Відповідно до ст.2 Закону “Про профспілки”:

Професійні спілки створюються з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки.

P.S.
Ні про які гроші у ст. 2 Закону “Про профспілки” не йдеться.

Судячи з дописів, які були зроблені користувачами юридичного розділу у цій темі, у мене склалося враження, що ці дописи були зроблені користувачами, які не обізнані у роботі будь-яких профспілкових організацій. Та взагалі не мають уявлення що таке профспілка.

Спробую пояснити:

Профспілки створюються та виконують свою діяльність відповідно до вимог Конституції України та Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”( далі Закон “Про профспілки”) і інших законодавчих актів України. (як приклад “Кодекс законів про працю” України (далі КЗпП України)).

Професійні спілки створюються з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки.

P.S.

Ты занимаешься наебаловом. Обоснование ниже

Спробую пояснити:

P.S.

А тут про что идёт речь?

P.S.
Час ще є...

Не про деньги? Вступительный взнос вносится подсрачниками профлидеру? :рл:

ЕЮА, лови тебе кандидата в твои члены.

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5306729

Ебанутый, несчастный, нуждается в помощи, есть кот, все как ты любишь.

ЕЮА, лови тебе кандидата в твои члены.

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5306729

Ебанутый, несчастный, нуждается в помощи, есть кот, все как ты любишь.

О, это жесть! Я его в живую слушал лет 10 назад, он под Высоцкого косил голосом.

Форумна примара, Ви мені подобаєтесь, я вам спробую пояснити.
Все зафіксовано на законодавчому рівні.

Звернемося до частини четвертої статті першої Закону “Про профспілки”:

член профспілки - особа, яка входить до складу профспілки, визнає її статут та сплачує членські внески;

Форумна примара бачите напрямок руху “бабла”?
Якщо напрямок руху коштів спрямувати у Ваш бік це буде суперечити діючому законодавству!

Але є і добрі новини!
На жаль не для Вас “форумна примара”.

P.S.
Добрі новини стосуються лише членів нашої профспілки.

P.P.S.
Але дуже прошу читачів цієї теми не плутати частини статей Закону.
Тут є один “юрист”, так він не розуміє що таке частина статті Закону (чотирисімковий, здається. Але це не точно... (може ще є...))

Назад
Зверху Знизу