Так можна й капіталку зробити наперед))
А если не капиталится?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так можна й капіталку зробити наперед))
и не известно каки запчасти использовали при ремонте. При философии "с 10-ки подходит" - это гемморное будет автоа там на больших пробегах\годах начинается то сделали, другое поржавело отломалась\отвинтилось И так далее. нет уверенности что авто поедет.
Смотря что, бензонасос Бош, который ставиться на десятки ставится и на многие иномарки, в том числе и на мой Меган, сестра на Тиго меняла бензонасос и тоже стала с десятки.и не известно каки запчасти использовали при ремонте. При философии "с 10-ки подходит" - это гемморное будет авто
було раз так після зими - малі пробіги по місту, частий прогрів, по весні компресія впала, лякали заміною кілець. Зробив сам розкоксовку і всіх справкольца залегли от паленки. А мог бы просто раскоксовки залить

Попросите продавца предоставить родословную авто.Mitsubishi Grandis
пробег 200 000км - это до хера?
Знающие, подскажите!
Заранее Признателен!![]()

Вот именно, что "некоторые". У меня этап "ездит и хуй с ней" наступает где-то после 50-60 тысячпарадокс: до 150к - еще вылизывают некоторые. 200+ уже отношение к машине - ездит и хуй с ней.

Врешь.еще не видел ни одной машины с пробегом больше 200к в хорошем состоянии![]()
а почему гильзовали?Знайомий брав вольво 850 93 р.в. 9 років тому з пробігом 240 000. Каже, скоріш за все скрутили, бо робив гільзування на 2,5 моторі Зараз 360 000. Підкинув ще раз кільця. Цю машину бачу вже 6 років, майже не ламається, але пробіг 10-15 в рік.
особливо коли їй років 25200+ уже отношение к машине - ездит и

ні, я зрозумів про компресію, а гільзували під старі поршні, бо дешевше мабуть було, ніж купити оригінальні ремонтні поршні і розточити в ремонтний розмір циліндри. але гільзовка з точки зору надійності і правильності ремонту циліндра-не є добрий варіант, а повинна виконуватись лише у безвихідних випадках.нібито компресія була замала. Потім через 80-90 тик, через 10 років компресія знову впала, замінили кільця у іншого майстра, який говорить, що погано зробили гільзування.
Кум до нього більше не їздить, як я його зі своїм познайомив