Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про Харків, бітломанів, таксофонний вандалізм та як народився 50 років тому Харківський рок.

страна, которая подарила миру голос Магомаева, могла же разродиться достойным роком
Та то мама ему подарила. Страна пример подарила для Полпота, Кастро, Асада, Кимченира, Путлера и других приятных людей.

Гітари Львів, Урал і Формата дуже гарні як для тренування м'язів так і в якості дошки для рубкі м'яса.
У рокірів того часу була мода шматувати приладдя та інструменти в кінці виступу.
Више вказані бренди дошок для серфінгу розломали не одну сцену, а самі залишились цільоханькими. Даже лак неподряпався.
Вдаримо гітарамі по корупціі, роспіздяйству і можнавладству.
Геть олігархів та іншіх підарасів.
Гупайте їх гітарамі по скроні та по пиці.

:іржач::D :клас:
Я таких не пам"ятаю. Пам"ятаю. що першими у нас з"явилися, здається, електрогітари чеського, чи НДРівського виробництва. Пам"ятаю, що у приятеля була бас-гітара називалася "Орфей", йому привезли її із якоїсь країни...
Дійсно, була така мода бити гітарою по сцені, чи іншим місцям. Як я розумів, це був спосіб артистично відобразити входження в екстаз. І публіці це дуже сподобалося... Було, таке, дійсно... Згодом з"явилися інші забаганки і гітари перестали бути ударним інструментом... :D

Ты, Рейган, нас в натуре заманал.
А если двинешь на Россию танки,
навстречу встанут батальоны Панков,
вооруженные гитарами Урал!

:іржач: Урал жжот! :іржач: Тільки панків тепер там немає, усіх Рейган до себе переманув...

хоть Владимира это и оскорбит, но я считаю родной город Харьков очень провинциальным.
А чого? Все правильно. Харків є містом провінційним з усіма наслідками. Хоча Київ не набагато випереджає Харків. Хоч і столиця, але провінційний по духу.

Булгаков в своё время хвалил Киев именно за провинциальность, я его понимаю, провинциальность это скорее плюс чем минус.
Звичайно. Але зараз Київ потихеньку стає таким же прихистком для різних кар"єристів та інтриганів. як і Москва. Хоча до розвалу СРСР він був дуже затишним містом, куди я з радістю і задоволенням дуже часто приїздив...

какие то чеховско-булгаковские интеллигенты, эдакое воплощение семьи Турбиных в наших реалиях сегодення.
Зараз найбільш просунуті кияни активно включилися у розпил бабла, а решта так і залишилася в тому стані, в якому були до того...

Ладно. Чуть отдохнем от дискуссии. Вот немного музыки:

А ежели кто угадает, так я тут же и подлинное исполнение подгоню.

к вопросу о музыкальных поленах:

hjbeb5.webp

То на классику выворачивает, но чаще в народную, а рок-н-ролла нет
А що немає в роковій музиці напрямку "фолк"?
А рок-н-рол - це теж один із напрямків...
Так що, тут правильно зауважали, "на кольор і смак товариш не всяк".

До хуя и больше у нас музыки, и оригинальной и самобытной, по крайней мере не менее оригинальной и самобытной нежели на западе, больше конечно кала и подражаний, но это извините везде так, и в Англии, и в СШП, и в Австралии, прощее передирать или халявить.
:клас:

Харьков городов красивых девах, в идеале лучше было с ними знакомиться на пляже или бассейне, например я в Политехе плавал часто и в "Спартаке".
Басейн "Політеха" що збудовано на кістках? А про "Спартак"? Щось не пам"ятаю, чи Ви маєте на увазі Палац водних видів спорту?.
А, чи не найперший був відкритий басейн "Динамо". Там Кожухи розпочинали працювати... Тепер цьому басейну гаплик... А такий був добрий... Дві вани: одна для плавання, а друга для стрибків у воду і ватерпола... А ще на "Динамо" був класний ресторан з такою ж назвою. Там були найкращі в місті кухарі... Але він був повністю дерев"яний й згорів вже давно вщент... Зараз і сам стадіон "Динамо" потихеньку знищують відхоплюючи поступово його території...

На "Динамо" я тренировался много лет, начиная с юного возраста, можно сказать, что этот стадион мне дал путевку в жизнь. Давно я там не был, но дзю-до там осталось на высоте и вроде хороший ремонт в легкоатлетическом манеже сделали. Да, бассейн "Спартак" - это сейчас "Акварена", но мне привычней старые назвнания, например я помню как в Синагоге на ул. Пушкинской было спортобщество "Спартак", с великолепный залом штанги в подвале и суперклассной во всех отношения, командой девушек по волейболу
Так. Я теж на "Динамо" тренувався до 1964 р. у В.В. Житлухіна. Бачив його там, навіть, років з 10 тому. Так же працював, але зал бокса вже був у підтрибунному приміщенні футбольного стадіону. А від літнього рингу, який був напротив через алею від гімнастичного залу, навіть місця не залишилось. Там тепер усе загорожено парканом, мабуть біля тамтешнього готелю будуть щось будувати...
Доречі, футбольний стадіон, в дуже непоганому стані, як і легкоатлетичні доріжки на ньому. Поляну там зробили в 2011 році. Бачив тоді, як привозили, мабуть з Металіста, скатаний у рулони трав"яний газон. Та й трибуни теж на ньому в непоганому стані. . По афішах побачив. що на ньому йдуть футбольні матчі.
Тенісні корти в дуже доброму стані. А ось в легкоатлетичний манеж не заходив.
Обидві вани басейну, як після бомбування, повністю зруйновані. Приміщення, де були роздягальні та зали боксу й штанги, в непоганому стані, мабуть здаються в оренду. І працює ще там саунка (з боку велотреку".
Тир залишився на тому ж місці і там же майстерні для ремонту мисливської зброї. Велотрек теж в непоганому стані. Правда, від глядацьких трибун, що були біля басейну, не залишилось і згадки.
На "Піонері" теж частину стадіона забудували висотками. А ось басейн працює, там тепер працює школа яку заснувала Яна Клочкова. Я так зрозумів. що це вона привела басейн в порядок і відремонтувала. Дуже багато діток ходять туди не тренування. Правда за гроші. але у порівнянні з іншими басейнами плата значно дешевша.

Потім пройшовся вздовж Новгородської і побачив, що мою 132 школу вже знесли, а на її місці будують елітний 9-поверховий будинок... Все пішло під потреби бізнесу.

Сцуко. Душу травите. Вот бассейн Динамо
1dcede.webp

А вот еще. Разницу чуете?
eadjd8.webp

А знаете ли вы, что в Харькове еще и велотрек был, настоящий, реальный, с деревянным покрытием?

А знаете ли вы, что в Харькове еще и велотрек был, настоящий, реальный, с деревянным покрытием?
Вперше про це чую... Чув. що начебто у Тулі був в ті часи тільки один велотрек з покриттям із листвениці... А про Харків вперше чую... Де це був такий трек?

Назад
Зверху Знизу