На "Динамо" я тренировался много лет, начиная с юного возраста, можно сказать, что этот стадион мне дал путевку в жизнь. Давно я там не был, но дзю-до там осталось на высоте и вроде хороший ремонт в легкоатлетическом манеже сделали. Да, бассейн "Спартак" - это сейчас "Акварена", но мне привычней старые назвнания, например я помню как в Синагоге на ул. Пушкинской было спортобщество "Спартак", с великолепный залом штанги в подвале и суперклассной во всех отношения, командой девушек по волейболу
Так. Я теж на "Динамо" тренувався до 1964 р. у В.В. Житлухіна. Бачив його там, навіть, років з 10 тому. Так же працював, але зал бокса вже був у підтрибунному приміщенні футбольного стадіону. А від літнього рингу, який був напротив через алею від гімнастичного залу, навіть місця не залишилось. Там тепер усе загорожено парканом, мабуть біля тамтешнього готелю будуть щось будувати...
Доречі, футбольний стадіон, в дуже непоганому стані, як і легкоатлетичні доріжки на ньому. Поляну там зробили в 2011 році. Бачив тоді, як привозили, мабуть з Металіста, скатаний у рулони трав"яний газон. Та й трибуни теж на ньому в непоганому стані. . По афішах побачив. що на ньому йдуть футбольні матчі.
Тенісні корти в дуже доброму стані. А ось в легкоатлетичний манеж не заходив.
Обидві вани басейну, як після бомбування, повністю зруйновані. Приміщення, де були роздягальні та зали боксу й штанги, в непоганому стані, мабуть здаються в оренду. І працює ще там саунка (з боку велотреку".
Тир залишився на тому ж місці і там же майстерні для ремонту мисливської зброї. Велотрек теж в непоганому стані. Правда, від глядацьких трибун, що були біля басейну, не залишилось і згадки.
На "Піонері" теж частину стадіона забудували висотками. А ось басейн працює, там тепер працює школа яку заснувала Яна Клочкова. Я так зрозумів. що це вона привела басейн в порядок і відремонтувала. Дуже багато діток ходять туди не тренування. Правда за гроші. але у порівнянні з іншими басейнами плата значно дешевша.
Потім пройшовся вздовж Новгородської і побачив, що мою 132 школу вже знесли, а на її місці будують елітний 9-поверховий будинок... Все пішло під потреби бізнесу.