Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
У Гарварді створили цифрові мапи України і довели: Голодомор в Україні був штучним
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

«Ми не повірили своїм очам, коли зрозуміли, що найбільш суворий голод, найбільша кількість загиблих під час Голоду була на території сучасних Київської, Полтавської, Черкаської областей. Перед тим існувало уявлення, що більшість постраждалих на півдні України. Бо південь був традиційний регіон, де через засухи тощо голод повторювався, і це накладалось. Голод 1932-1933 років не накладається на ту саму карту, на яку накладаються інші випадки голоду. Він був штучним», – каже директор Українського дослідницького інституту в Гарварді Сергій Плохій.

e4jccf.webp

Вони і зараз не спиняться ні перед чим, аби загарбать, підкорити, привласнити. Той випадок у 2009-му, коли Путін відключив Європі газ, дуже яскраво демонструє російський крилатий вираз: "Не будуть купувати лотарею - відключим газ!" Москва сльозам не вірить. Скільки вона народів розвіяла по планеті? А марксизм дає просто природжену для Московії відмазку - "Все це не варто і гроша!" І можна забирати до зернини, вивозити - до людини, блокувати - до дитини. Всю країну покрити блокуючими військами, щоб ніхто не втік від кари голодом. І ніхто з тих блокуючих чекістів з голоду не вмер.Так само, як і робітники радянських заводів. Вмирали люди безробітні, кустарі, одноосібники, та хворі. Батько у 46-47 році працював викладачем у курязькій дитячій колонії, так їм видавали пайки цілком достатні для харчування всієї родини. А в цей час сестра моєї мами та її менший син померли з голоду. Батько казав - я б їх спас, якби знав!

Все це наслідки марксизму, просторікуючого - Хто не працює, той не їсть! Але якраз марксистські трєпачі від голоду не страждали. Якраз навпаки. Ці горлохвати прирікали на злидні тих, хто працював незалежно від них. Для марксистів не варте й гроша те, до чого вони не присмоктались. Якби хто взявся будувати комунізм без марксистів, вони б той комунізм назвали злочинним.

ш
Вони і зараз не спиняться ні перед чим, аби загарбать, підкорити, привласнити. Той випадок у 2009-му, коли Путін відключив Європі газ, дуже яскраво демонструє російський крилатий вираз: "Не будуть купувати лотарею - відключим газ!" Москва сльозам не вірить. Скільки вона народів розвіяла по планеті? А марксизм дає просто природжену для Московії відмазку - "Все це не варто і гроша!" І можна забирати до зернини, вивозити - до людини, блокувати - до дитини. Всю країну покрити блокуючими військами, щоб ніхто не втік від кари голодом. І ніхто з тих блокуючих чекістів з голоду не вмер.Так само, як і робітники радянських заводів. Вмирали люди безробітні, кустарі, одноосібники, та хворі. Батько у 46-47 році працював викладачем у курязькій дитячій колонії, так їм видавали пайки цілком достатні для харчування всієї родини. А в цей час сестра моєї мами та її менший син померли з голоду. Батько казав - я б їх спас, якби знав!

Все це наслідки марксизму, просторікуючого - Хто не працює, той не їсть! Але якраз марксистські трєпачі від голоду не страждали. Якраз навпаки. Ці горлохвати прирікали на злидні тих, хто працював незалежно від них. Для марксистів не варте й гроша те, до чого вони не присмоктались. Якби хто взявся будувати комунізм без марксистів, вони б той комунізм назвали злочинним.
Та, що там казати про тe, що бУло майжe сто рокіа тОму...
Всі, хто застав сeрeсeрe, на власній шкірі цe відчули.
Я, як згадаю тe врeм”я, то аж мурашки по усьому тілі.
Бувало на чиімось вeсіллі, або на поминках, або на проводах до арміі, тільки ото і наісишся (по три дні справляли, всe наідалися напeрeд, прозапас).

Це коли виплавляють мільйони тонн сталі, а потім з неї виготовляють мільйони тонн металобрухту?

У марксистів кількість переходить у безглуздя. Біля Кривого Рогу ми в радянські часи якось об"їжджали залізорудний кар"єр. Так навкруги того кар"єру було скільки різноманітного металобрухту, що дивувалися - для чого вони копають ту руду? Маючи стільки брухту!

У марксистів кількість переходить у безглуздя. Біля Кривого Рогу ми в радянські часи якось об"їжджали залізорудний кар"єр. Так навкруги того кар"єру було скільки різноманітного металобрухту, що дивувалися - для чого вони копають ту руду? Маючи стільки брухту!

Й цe при тОму, що нагорі бУли ті, що боролися з марксизмом, бо нeздатні зрозуміти “марксову вартість”. А якби були - справжні, то лабeць був би повний.

Тобто справжніх марксистів у СРСР взагалі не було?

Єслі би у бабушкі... ©

На Кобі закінчились марксисти. Той хоч щось тeорeтичного намалякав - дeсь там про національнe питання, та щe якусь муйню...
А після нього ні Хрущов, ні Брєжнєв, ні Горбачов ніякого наслєдія після сeбe нe залишили, за винятком “Малоі зeмлі” бровастого.
Тeпeр можe бувший марксист Пуйло добавить в скарбницю марксизму тeорію “многополярного міра”.

Та отож. Моцартів більшe нeмає - скінчилась й музика.

100 років тому комуністи теж хотіли жити красиво. Викрали у Вінниці не щось, а "мерс".

Лист Міністерства внутрішніх справ Міністерству шляхів УД щодо розшуку міліцією м. Вінниця автомобіля «Мерседес», захопленого більшовиками.
21 серпня 1918 р.

cbcb6h.webp

Хай би вжe якийсь там дeржавний завод хапанули, сцуки більшовицькі, бо гуртовe - то чортовe, то сам Бог вeлів. Так ні ж, якогось справного хазяіна ”розкуркулили”, конкрeтну людину. В цьому вся підла суть бандитів-марксистів.

Й цe при тОму, що нагорі бУли ті, що боролися з марксизмом, бо нeздатні зрозуміти “марксову вартість”. А якби були - справжні, то лабeць був би повний.

Бачив я й тих марксистів, хто наверху висів, головою униз, і тих, хто проголошував промови, і тих, хто проголошував тости, - звичайні брехуни. Оце, як Ви. Сам я з дитинства нікого, нікуди не закликав і схвальних оцінок не давав. Ну, за винятком ситуацій, що зобов"язують. На зборах, коли заставляли, на екзаменах, в персональних розмовах з комуняками. Тільки одного разу я виявив власну ініціативу у вислові. Коли мене заставили виступити на партійних зборах. Заліз на трибуну і сказав - та що ж ми робимо, відправляючи в запчастини брак? Він же нам повернеться від селян бракованим хлібом. Ну, якось так почав. А в залі зробилася тиша. І я злякався, забув, що збирався говорити далі. Народ почав гигикати. І я щось ляпнув про рішення пленуму та швиденько зліз з трибуни. Ото і вся моя марксистська активність. А на трибуну мене більше ніколи й не заганяли. У них для того були штатні брехуни.

А якщо партія розвалилася через мене, То я дуже радий, хоч і здивований.

Все-таки 21Волга - классная была машинка. А формы какие!
Интересно, у кого марксисты передрали ее.

Помню в Крым (в Симеиз, дикарями)на Волжанке ездили с пацанами, Крым тогда еще был наш - входил в УССР. Есть что вспомнить.
Бл..., как быстро жизнь пролетела!

Помню в Крым (в Симеиз, дикарями)на Волжанке ездили с пацанами
лучшим отечественным гей-курортом по праву считается Симеиз. Этот курортный посёлок уже давно славится своими лёгкими нравами. Говорят, что здешний пляж под Лебединым крылом ещё в далёкие пятидесятые облюбовали нудисты, и голых советских граждан отсюда не смогли выселить ни блюстители нравственности, ни стражи порядка. Под Симеизом в те времена собирались представители неформальной молодежи, типа панков, хиппи и пр. Обычай купаться и загорать обнажённым сохранился на этом пляже Симеиза и сегодня, но контингент сменился радикально. После крушения Советского Союза, а с ним – и его старого уголовного кодекса, предусматривающего уголовное преследование для лиц с нетрадиционной ориентацией.

История становления нового имиджа Симеиза с каждым годом обрастает всё новыми легендами и мифами. Одна из них гласит, что первый гей-десант в этих местах высадился ещё в конце 70-х годов. Якобы, тогда гомосексуалисты со всех уголков Советского Союза, собравшись в Крыму, основали у подножия скалы Лебединое крыло первый в стране пляж геев. Будто бы, в конце 90-х в Симеизе даже состоялись шумные, правда, неофициальные торжества, посвящённые двадцатилетию сей знаменательной даты. Устроителями этих мероприятий стали ветераны того самого первого десанта, а в качестве гостей были приглашены геи из Москвы, Санкт-Петербурга, Риги, Минска, Варшавы и Мюнхена. Праздничный фуршет открыл презентацию целой серии литературных шедевров под названием «Любовь без границ», изданной в Санкт-Петербурге, которая плавно перешла в конкурсы. Итогом данного мероприятия стало провозглашение «Мистера Симеиз», после чего «голубая» тусовка отправилась в Ялту на концерт Софии Ротару, а затем закатила банкет в одном из ялтинских баров.

Сегодня статус гей-курорта закрепился за посёлком Симеиз почти открыто, а неофициальным гей-клубом стал бар «Ежи», подавляющей частью посетителей которого являются как «голубые», так и «розовые». По неофициальным данным, среди публики, отдыхающей сегодня в Симеизе, едва ли не половина являются, мягко говоря, лицами с нетрадиционной ориентацией. Слава об этом чудном местечке быстро разлетелась по всему миру, и теперь здесь можно встретить лесбиянок и геев из Питера и Москвы, Голландии и Америки, Польши и Германии, Англии и Норвегии. Отношение местных жителей к этому статусу своего посёлка и представителям ****-меньшинств неоднозначное: кто-то не чает души в «пра-а-ативных», а кто-то, напротив, готов при каждом удобном случае «начистить» педерастам физиономии.

Надо отметить, что в годы становления «голубизны» в этих местах местное население сопротивлялось более активно гей-наплыву. Но теперь народ попритерпелся к, скажем так, странным молодым и не очень молодым людям и теперь, разве что недоуменно косится им вслед. Сами геи называют Симеиз настоящей Меккой «голубого» сообщества, а многие местные жители «пушистых и ласковых» геев даже любят. Не в том, разумеется смысле. Тихие, аккуратные и вежливые, они не устраивают пьянок и дебошей. Лесбиянки и геи – бизнес для местного населения, в том числе и для хозяина «Ежей», где тусуются «голубые». Деньги не имеют, в отличие от людей, ****уальной ориентации.

Не чураются посещать Симеиз и публичные геи, такие как Борис Моисеев и Шура. Травести-шоу, типа «Московских стерв» и «Грешников», тоже здесь частые гости. Правда, к радости натуралов, следует добавить, что в Симеизе и девушки – не проблема.

В начале двадцатого века Симеиз называли «городом Счастья» или «городом Солнца». До революции это был один из самых благоустроенных и красивых курортов Крыма: роскошный парк, уютный залив, древние скалы, дома, представляющие собой архитектурные шедевры. Сюда приезжали Толстой, Рахманинов, Паустовский. Много воды утекло с тех пор. Теперь в городе Солнца правят бал «геи». Наверное, потому, что даже Фортуна не рискует поворачиваться к ним задом.

Роман, ты глубоко погружен в гей-тему. Вывод напрашивается сам собой, пративный...

Помню в Крым (в Симеиз, дикарями)на Волжанке ездили с пацанами, Крым тогда еще был наш - входил в УССР. Есть что вспомнить.
Бл..., как быстро жизнь пролетела!

А я помню, как из Крыма билет покупал. Дней пять ходил отмечаться в очереди. Кажется в полдень, где-то возле пляжа собиралась огромная толпа и каждый ждал, когда назовут его номер. Выкрикивал свою фамилию, а "кассир", в ответ, орал новый номер. А курьезы, которые там возникали, меня не веселили. Номера там начинались около тысячи и потерять очередь... Единственная радость, что это происходило возле пляжа. Хотя там были люди и одетые. Им скорее наоборот. И слава лично Богу, что при этом ни разу не было ливня.

Кстати. Марксисты распинаются, что ради процента прибыли капиталист готов удавиться. А почему советская власть не предоставляла пассажирам достаточно транспорта? Ну, были бы поезда полупустыми, так не было бы такой нервотрепки, пассажиров на третьих полках и, в конце концов, спекуляции билетами. Советскую власть давила жаба?

А я помню, как из Крыма билет покупал. Дней пять ходил отмечаться в очереди. Кажется в полдень, где-то возле пляжа собиралась огромная толпа и каждый ждал, когда назовут его номер. Выкрикивал свою фамилию, а "кассир", в ответ, орал новый номер. А курьезы, которые там возникали, меня не веселили. Номера там начинались около тысячи и потерять очередь... Единственная радость, что это происходило возле пляжа. Хотя там были люди и одетые. Им скорее наоборот. И слава лично Богу, что при этом ни разу не было ливня.

Та дурости тогда хватало.
При мне медицина из действительно бесплатной становилась платной. А таксисты, а торговля... Там, где крутились живые деньги - там повлялась ржавчина, которая захватывала и верхи.
Сэрэсэре немного не дотянул до технической революции - до цифры, до безналичных денег, до их тотального контроля. Субьективный фактор (гнилая КПСС)сыграл роковую роль.

Такe моє суб”єктивнe мнєніє.

При мне медицина из действительно бесплатной становилась платной.
Безплатним була тільки така медицина, яка нафіг не була потрібна.
Приходиш в лікарню, а тобі кажуть, на флюрографію. Флюрографія потрібна не тобі, тому вона для тебе буде безплатною.
А те шо потрібно тобі, того нема. Закінчилось. Шоб його отримати треба якимось чином зацікавити того, хто має до того доступ.
Ти не знаєш які гроші були у совкових лікарів?
З зарплати назбирали?
Про конкурс на вступ до медичних ВУЗів чув? То вони всі туди хотіли поступити через любов до медицини?

Сэрэсэре немного не дотянул до технической революции - до цифры, до безналичных денег, до их тотального контроля.
В 1951 році випущену першу платіжну карту.
А в 80-ті роки то вже було масове явище.
А в СССР не було. Ти думаєш шо було би пізніше?
Але в Північній Кореї нічого такого і зараз нема.
А в СССР воно би звідки взялось?

При мне медицина из действительно бесплатной становилась платной. А таксисты, а торговля... Там, где крутились живые деньги - там повлялась ржавчина, которая захватывала и верхи.
Сэрэсэре немного не дотянул до технической революции - до цифры, до безналичных денег, до их тотального контроля. Субьективный фактор (гнилая КПСС)сыграл роковую роль.

Такe моє суб”єктивнe мнєніє.

Мнєніє твоє объективно брєхлівоє. Как и весь ваш марксизм. Поєліку невозможно из брехливого проекта сделать совершенную реальность. Какова библия, такова и церковь. Если право на труд - главное достижение, при запрете многих видов труда, то и результаты труда будут такими же брехливыми, как то право. Сказано - Не давай ложного свидетельства - не для усложнения жизни, а для ее улучшения сказано. Хотя врать до поры легче, чем говорить то, что соответствует реалиям.

Какая"техническая революция" если кальки рисовали блатные девочки, не читающие чертежей. Им всё равно, какой "крючок" нарисовать. И выгнать их было невозможно - блат прикрывался правом на труд. Брехня является национальным советским бедствием. И до сих пор. И капитализм совки строят такой, каковы они сами.

Я бы тебе, друг, поверил, но ты не способен мыслить диалектически. Ты фуй с пальцем путаешь. Потому и не различаешь где Добро, а где Зло, что такое хорошо, и что такое плохо.
С позиции Зла - ты прав. Это дело субьективное. И ты имеешь право на такую позицию. И оспаривать ее я не стану. Нахрена мне это нужно? Только в космос совок полетел
первым, чтобы ты, уважаемый, здесь ни 3.14159...здел - хоть усерись от злости.

Назад
Зверху Знизу