Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
Re: О несостоятельности марксизма. БФ!

образуются международные монополистические союзы капиталистов, делящие мир, когда закончен территориальный раздел мира крупнейшими капиталистическими державами, и возможен только его передел через войну.
Сцуко, как про сегодняшний день. Вот и не верь науке...
Капіталісти хочуть атнять і падєліть.
Тільки так.
Інакше не буває.
То головна ідея.

Вы слишком добры к ним.
1946 рік. Галиччина. Йдуть лісом двоє хлопів.
Бачать дідусь прив'язав москаля до дерева і пиляє пилкою.
-Та чи пан не має ножа чи сокири?
-Та ні, пан має і нож і сокиру, але пан має ще час і натхненя!

"Пан має рацію" (с)

Зазвичай *****и шось шукають....

Когда закончится эта шняга все. Забудьте. Ваше время вышло....

Шо-то пошло не так. Ваше время вышло.

Вы слишком добры к ним.

Я либерал. Но с вожможностью давания по яйцам перед расстрелом.
Добро должно уметь защищиться.
Я христианин, который не согласен подставлять вторую щеку...
Лев Толстой скучный чувак, который писал длинные и заунывные шняги.
В этом плане Эмиль Золя дает сто очков вперед ....

Капіталісти хочуть атнять і падєліть.
Тільки так.
Інакше не буває.
То головна ідея.

Та я це розумію так: от я на все село став головним самогонщиком - переміг в чесній конкуретній боротьбі всіх бабок, у мене класний продуктивний самогонний апарат. Треба ж розвиватись далі, але покупців цілющого напою в моєму селі не прибавилось. Що робити?
Нарощувати випуск продукції - це збільшувати пропозицію, що знизить ціни, зменшить мій прибуток на капітал. А нафуя мені воно ото потрібно робити для когось халяву, я ж не Святий Миколай? Це ж не соціялізм? Залишається тільки виносити свій капітал в ті села, де є нєудовлєтворєнний попит на *******, де слабкі конкуренти, де можна конкуренту влаштувати "нєщасний случай", щоб не заважав...
Я би так і діяв.
Отаке моє відєніє.

Ромо, от ти і Іхбін тільки і є з ким можно поговорити про високе, бо інші (якщо по-культурному) - люди з обмеженими розумовими здібностями.

Залишається тільки виносити свій капітал в ті села, де є нєудовлєтворєнний попит на *******, де слабкі конкуренти, де можна конкуренту влаштувати "нєщасний случай", щоб не заважав...
Я би так і діяв.
Отаке моє відєніє.
І який товар продає Великобританія?

І який товар продає Великобританія?

Вивозиться фінансовий капітал. В Казахстані присутній капітал багатьох країн: Китая, Америки, Росії...
Маєш цінні бумаги і отримуєш свою долю від прибутку - нехило?
Бл..., хоч собі купляй на пенсію акції...

Вивозиться фінансовий капітал. В Казахстані присутній капітал багатьох країн: Китая, Америки, Росії...
Маєш цінні бумаги і отримуєш свою долю від прибутку - нехило?
Бл..., хоч собі купляй на пенсію акції...

Тебя клоуна спросили, что продает Британия, а ты про выдуманный тобой вывоз капитала несешь чушь.

І хто їм не дає завезти капітал в Африку? Або ше кудись?
Хто протидіє завезенню капіталу?

Та яка різниця куди? Аби було вигідно. У нас скрізь іноземні інвестиції (фінансовий капітал), який доїть нашу робочу силу.

У нас скрізь іноземні інвестиції (фінансовий капітал), який доїть нашу робочу силу.
Та всі вже знають шо то не ти кінську силу доїш.
Ти протидієш тим хто хоче прийти і доїти.

Та я це розумію так: от я на все село став головним самогонщиком - переміг в чесній конкуретній боротьбі всіх бабок, у мене класний продуктивний самогонний апарат. Треба ж розвиватись далі, але покупців цілющого напою в моєму селі не прибавилось. Що робити?
Нарощувати випуск продукції - це збільшувати пропозицію, що знизить ціни, зменшить мій прибуток на капітал. А нафуя мені воно ото потрібно робити для когось халяву, я ж не Святий Миколай? Це ж не соціялізм? Залишається тільки виносити свій капітал в ті села, де є нєудовлєтворєнний попит на *******, де слабкі конкуренти, де можна конкуренту влаштувати "нєщасний случай", щоб не заважав...
Я би так і діяв.
Отаке моє відєніє.

Ромо, от ти і Іхбін тільки і є з ким можно поговорити про високе, бо інші (якщо по-культурному) - люди з обмеженими розумовими здібностями.

Та телепень Ви, а не капіталіст. Капіталіст насамперед винахідник. Тільки, якраз насамперед - організаційний винахідник. Хоча, багато успішних бізнес-організаторів є, також, і технічно та/або технологічними винахідниками. Конвейер Форда, знаєте? А Ви милуєтесь дурною схемою - ГРОШІ - ТОВАР - ГРОШІ + грошики. Ця схема навіть торгівально-спекулятивногї комерції толком не ілюструє. Бо, крім грошей у справу інвестується прогноз зміни ціни товару. Так само, як прогноз попиту на результат виробницьва, у виробничому бізнесі.

Марксова обгризена схема, Т-Д-Т+т, дурна як сало без хліба. Подібна до відображення циклу теплового двигуна Карно, у вигляді: ПОРШЕНЬ ВНИЗ-ПОРШЕНЬ ВВЕРХ-ПОРШЕНЬ ВНИЗ-ПОРШЕНЬВВЕРХ. Зрозуміла хіба що для телепнів, не здатних відслідковувати причинно-наслідкові зв"язки. Розуміючих конкурентну боротьбу, як смертельне, аж до криміналу суперництво. В той час, як кримінальні методи конкуренції переслідуються, насамперед, успішними підприємцями. А, тим більше, - владою. А вільна добровільна конкуренція вимушує невдах, найдошкульніше, шукати собі прийнятну сферу діяльності. А більш успішних, просто підпорядковує переважаючим лідерам. Поглинаючи їх виробництва майже без змін, роблячи їх підрозділами переможців.

Та телепень Ви, а не капіталіст. Капіталіст насамперед винахідник. Тільки, якраз насамперед - організаційний винахідник. Хоча, багато успішних бізнес-організаторів є, також, і технічно та/або технологічними винахідниками. Конвейер Форда, знаєте? А Ви милуєтесь дурною схемою - ГРОШІ - ТОВАР - ГРОШІ + грошики. Ця схема навіть торгівально-спекулятивногї комерції толком не ілюструє. Бо, крім грошей у справу інвестується прогноз зміни ціни товару. Так само, як прогноз попиту на результат виробницьва, у виробничому бізнесі.

Марксова обгризена схема, Т-Д-Т+т, дурна як сало без хліба. Подібна до відображення циклу теплового двигуна Карно, у вигляді: ПОРШЕНЬ ВНИЗ-ПОРШЕНЬ ВВЕРХ-ПОРШЕНЬ ВНИЗ-ПОРШЕНЬВВЕРХ. Зрозуміла хіба що для телепнів, не здатних відслідковувати причинно-наслідкові зв"язки. Розуміючих конкурентну боротьбу, як смертельне, аж до криміналу суперництво. В той час, як кримінальні методи конкуренції переслідуються, насамперед, успішними підприємцями. А, тим більше, - владою. А вільна добровільна конкуренція вимушує невдах, найдошкульніше, шукати собі прийнятну сферу діяльності. А більш успішних, просто підпорядковує переважаючим лідерам. Поглинаючи їх виробництва майже без змін, роблячи їх підрозділами переможців.

Шановний Іхбіне!
Невже Вам, коли Ви були ****** злочинної КПРС, не казали, що у марксистів капітал об`єктивно рухається не як поршень в циліндрі, і не по колу, а - по спіралі. Виходячи з цього - з його концентрації та централізації, ці сцуки і прогнозують свій гадський комунізм.

Отаке.

От читал в брехливой марксистской библии, в политической ее части, что движущей силой исторических изменений в классовых обществах есть борьба классов, на которое распадается данное общество. Что в сухом остатке, в какой бы форме ни велась борьба (философской, политической, экономической, религиозной, за толкование истории, за Вову, за Петю ...) - это борьба между большими группами людей, объединенными общим материальным, экономическим, жизненным интересом. Кароче, это борьба за деньги, какими бы бла, бла, бла... это ни прикрывалось. Что пересичному украинцу не нужно верить всяким обещаниям, всякой демагогии, а - только делам, фактам, смотреть кто обогатился, а кто обнищал.
Обана, так один пьяньчуа и лентяй, потому и голь, а другой бережливый трудяга - копеечка к копеечке, потому и в шоколаде весь!?
И еще, так как я застал немного совка, то обратил внимание на следующую мыслю: при социализме классовая борьба не прекращается, а ведется в новых условиях - в условиях победившего буржуазию пролетариата .
Муть какая-то. Какая была борьба!? Вместе работали, праздновали одни и те же праздники, многие были в комуняках, вместе бухали...
В общем марксизм себя опозорил и дискредитировал полностью...

Отакэ.

От читал в брехливой марксистской библии,

Т.е. ты читаешь религиозную литературу и пытаешься при помощи знаний почерпнутых из нее судить о окружающем мире, а потом удивляешься, что тебя все долбебом считают.

Шановний Іхбіне!
Невже Вам, коли Ви були ****** злочинної КПРС, не казали, що у марксистів капітал об`єктивно рухається не як поршень в циліндрі, і не по колу, а - по спіралі. Виходячи з цього - з його концентрації та централізації, ці сцуки і прогнозують свій гадський комунізм.

Отаке.

И какая разница - Д- Т- Д+д или развитие по спирали? Что даёт капиталисту, вот Вам, собирающемуся торговать самогоном, эта формула или та спираль? Вы, не имея делового предвидения, деловой квалификации в своём деле, в 99 попытках из 100 прогорите, притом, окончательно. Чтобы браться без бешенного риска за опасное дело, надо иметь тот "лукавый глаз знатока". О котором пишет Маркс. А спираль развития и Д+д для этого ничего не дают. В конце концов, спираль моет получиться деградирующей, а +д отрицательным. Но в названии "Капитал. Критика политической экономии" Маркс говорит об экономии. Которая имеет позитивный смысл, хоть при прибыли, хоть при убытке. И капиталист своим "лукавым", для долбуна Маркса, мозгом знатока, понимает и экономию, и экономику, и потребности производителей и потребителей. И свои возможности - оптимально удовлетворить одних, оперативно организовывая других. А кто не понимает, тот разоряется.

И какая разница - Д- Т- Д+д или развитие по спирали? Что даёт капиталисту, вот Вам, собирающемуся торговать самогоном, эта формула или та спираль? Вы, не имея делового предвидения, деловой квалификации в своём деле, в 99 попытках из 100 прогорите, притом, окончательно. Чтобы браться без бешенного риска за опасное дело, надо иметь тот "лукавый глаз знатока". О котором пишет Маркс. А спираль развития и Д+д для этого ничего не дают. В конце концов, спираль моет получиться деградирующей, а +д отрицательным. Но в названии "Капитал. Критика политической экономии" Маркс говорит об экономии. Которая имеет позитивный смысл, хоть при прибыли, хоть при убытке. И капиталист своим "лукавым", для долбуна Маркса, мозгом знатока, понимает и экономию, и экономику, и потребности производителей и потребителей. И свои возможности - оптимально удовлетворить одних, оперативно организовывая других. А кто не понимает, тот разоряется.

Уважаемый Ихбин!
Вы рассуждаете для домонополистического капитализма, или для тех, кто сегодня утречком на окружной дороге на свой страх и риск купил товар (картошечку, морковку, капустку...), для неизвестных покупателей, не зная точно по какой цене продаст его днем на базаре , и продаст ли вообще - как мелкий торговец.
Но сегодня материальную жизнь общества обеспечивает крупный капитал, монополии. А там уже согласованность,
обобществление труда, план, учет, контроль, научное прогнозирование... только все это на пользу небольшой кучки людей и их окружения.
От в постройке Северного потока 2, пишут, участвовал капитал десятков стран, а в результате - борьба империализмов за рынки, за сферы влияния привела к тому, что люди мерзнут и в Европе и у нас. Вот это яркий пример проявления противоречия капитализма: общественный характер производства и частное присвоение общественного продукта.
Вот, Ваш бывший однопартиец елбасы Назарбаев, говорят, имеет активов на 3 лярда доляров - такие и правят миром.
Ну, некогда мне .

Уважаемый Ихбин!
Вы рассуждаете для домонополистического капитализма, или для тех, кто сегодня утречком на окружной дороге на свой страх и риск купил товар (картошечку, морковку, капустку...), для неизвестных покупателей, не зная точно по какой цене продаст его днем на базаре , и продаст ли вообще - как мелкий торговец.
Но сегодня материальную жизнь общества обеспечивает крупный капитал, монополии. А там уже согласованность,
обобществление труда, план, учет, контроль, научное прогнозирование... только все это на пользу небольшой кучки людей и их окружения.
От в постройке Северного потока 2, пишут, участвовал капитал десятков стран, а в результате - борьба империализмов за рынки, за сферы влияния привела к тому, что люди мерзнут и в Европе и у нас. Вот это яркий пример проявления противоречия капитализма: общественный характер производства и частное присвоение общественного продукта.
Вот, Ваш бывший однопартиец елбасы Назарбаев, говорят, имеет активов на 3 лярда доляров - такие и правят миром.
Ну, некогда мне .

И что вы хотите сказать? Что крупные капиталисты не разоряются? Монополисты не страдают от того, что покупатели мерзнут, но денег за газ не платят? Заплатят фармацевтам вместо газовиков.

Монополист Майкросоэфт Била Гейтса была оштрфована судом за утаивание от конкурентов кажется своих интерфейсов, не помню на сколько миллиардов. И обязана публиковать эти интерфейсы. А начиналась Майкрософт, как мелкая фирмочка. В то время, когда IBM была монополлисткой по производству мощных быстродействующих компьютеров. Но прозевала смену коньюнктуры на рынке. И осталась без покупателей своей продукции. И только через 10 лет снова вышла на рентабельность. А в это время Майкрософт вовсю писала программы для IBM совместимых компьютров. И если бы они задумывались о росте капитала по формуле Д-Т-Д+д или о развитии по спирали, точно бы прогорели.

Відсутність ризику означає відсутність розвитку.
Ніхто не буде закривати виробництво якшо є можливість його не закривати.
Не треба нічого нового. Треба на старе ціни піднімати.
У війні струмів переміг ніякий не Тесла. Переміг Едісон.
Він доказав усім шо змінний струм шкідливий і шо його не можна використовувати для побутових споживачів.
То вже потім, коли термін патентів Тесли закінчився, вирішили шо змінний струм не дуже шкідливий. А поки патенти діяли був шкідливим абсолютно.
Якшо є можливість не пустити нового, то нового не пустять.
Яке може бути нове?
Та тисячі робітників старе виробляють.
Заради вигоди якогось вискочки то все закрити?
Так працює відсутність ризику.
Для того шоб був відсутній ризик треба мати можливість душити конкурентів.
Тут або одне або друге.
Або є ризик і розвиток або нема ризику і розвитку.
Або розвиток або стабільність
Не буває стабільного розвитку. То таке словоблуддя.
Якшо хочеш утриматись на горі, то треба душити всіх хто пробує вилізти. А якшо не душити, то хтось тебе з гори вижене.

Відсутність ризику означає відсутність розвитку.
Ніхто не буде закривати виробництво якшо є можливість його не закривати.
Не треба нічого нового. Треба на старе ціни піднімати.
У війні струмів переміг ніякий не Тесла. Переміг Едісон.
Він доказав усім шо змінний струм шкідливий і шо його не можна використовувати для побутових споживачів.
То вже потім, коли термін патентів Тесли закінчився, вирішили шо змінний струм не дуже шкідливий. А поки патенти діяли був шкідливим абсолютно.
Якшо є можливість не пустити нового, то нового не пустять.
Яке може бути нове?
Та тисячі робітників старе виробляють.
Заради вигоди якогось вискочки то все закрити?
Так працює відсутність ризику.
Для того шоб був відсутній ризик треба мати можливість душити конкурентів.
Тут або одне або друге.
Або є ризик і розвиток або нема ризику і розвитку.
Або розвиток або стабільність
Не буває стабільного розвитку. То таке словоблуддя.
Якшо хочеш утриматись на горі, то треба душити всіх хто пробує вилізти. А якшо не душити, то хтось тебе з гори вижене.

Річ йде про суспільне промислове виробнитво матеріальних засобів життя людей. Дійсно, розвиток неможливий без боротьби протиріч. "Ризик" це - торгова конкуренція при товарному виробництві: продам з наваром свій товар чи не продам?
При соціалізмі буде соціалістичне змагання. Звичайно, не таке формальне, яке організовували комуняки - нинішня еліта.

Отаке моє мнєніє.

Назад
Зверху Знизу