Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про неспроможність марксизму

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення
..Питання про бази НАТО, як забезпечення від агресії ублюдочної Росії і гарантія миру в Україні.

Гарантия мира - дружба с Россией, а не с США(корень проблемы)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Гарантия мира - дружба с Россией, а не с США(корень проблемы)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не звертай уваги...

Гордон просто задрачує русскіх ублюдків.

Україна і НАТО - братья навек!

А на Мироносцькій, 2 вже відзвітували?

Мне трудно представить, чтобы такое количество граждан Украины, что были там со мной, заморачивались на ерунду.
Я представляю, как сейчас Чонгар напрягается...:)

какая связь?...
Виню в существующем нынешнюю власть, что спровоцировала отделение Крыма.
Объективно, исторически, с Россией безопаснее воевать, чем дружить -- просто людей погибнет меньше.:збентежений:

Это золотая мысль от США. Именно такой расклад греет ИХ душу...

Допис від lantyx
... Зі звичайними колабораціоністами як ви.

Аргументы...

:D:іржач::браво::клас:

you've made my day, tavarisch! ти ж є затятим пропагандистом ***ла, зоольогічним ворогом України: наводити цитати, чи "нуєва на"?

єдине, що мене у вашому гнилому ґатунку тішить, та те, що ви змушені працювати езоповою мовою, бо інакше забанять. Привчайтеся, колоради!

Аргументы... К ПУ у меня нейтральное отношение. Я - наблюдатель.:нудно:

"Аргументы" стосовно чого? що таке ПУ?

не бреши! ти є не спостерігачем, але пропагандистом ***ла! спостерігачі у форумі не пишуть, вони спостерігають!

"Аргументы" стосовно чого? що таке ПУ?
путин... Странно, что такой вариант не известен.
не бреши! ти є не спостерігачем, але пропагандистом ***ла! спостерігачі у форумі не пишуть, вони спостерігають!

Я ПУ не касался никогда. Это легко видеть по моим постам.
Все мои высказывания как правило в ключе левого течения социалистов.
Мои комменты по Крыму только потому, что я сам оттуда и пытаюсь открыть глаза на ПРАВДУ, что там реально происходит.
Не люблю брехню!

Ідеї, що призводять до колаборації, неважливі.
Социалисты стремятся к объединению, а не разрыву.

Окупація там відбувається. Чи незгодні?

Юридически да.
Реально Крым получает колоссальные средства. Для оккупированных территорий такое - нонсенс!..
Сами жители наоборот считали себя с 1992г оккупированными Украиной.(хоть и были автономией).А в Программе "Свобода" вписывалось отмена автономии Крыма вообще! ....Потому не удивляйтесь тому, что подавляющее большинство жителей Крыма за Россию. Их освободили. Они вернулись назад в Россию.

Ну и сами посудите, при подавляющем количестве русских в Крыму иного быть не могло. Этот Майдан нарушил равновесие в Украине. Сам ход событий говорил о гарантированном уходе Крыма. (Единственный плюс для Украины - Украина теперь может называться унитарной). При любой автономии в составе Украины унитарности быть не могло. Политики просчитались. Грубо! Самодурство вопиющее...

я сам оттуда и пытаюсь открыть глаза на ПРАВДУ, что там реально происходит.
Не люблю брехню!

А чому не там?

Тобто, ти з Криму, підтримуєш окупацію, але живеш на материковій Україні і займаєшся антиукраїнською пропагандою?

Будь-які заклики до співпраці з ворогом, Російською Федерацією, є колабораціонізм.

В цьому суть антиукраїнської діяльності.

росія - ворог. Підступний, підлий, непередбачуваний. Ненависть русскіх до українців була, є і буде. Ці почуття у такого новодєла, як русскіє, виховувалась віками. Зараз, коли русскіє несуть поразку, їх ненависть буде ще лютішою. Тому, у відношенні до цих тварєй і ублюдків треба відповідно готувати людей. А розповідати казки про "братський" "адіннарот", це пропаганда проти України.

Це теж елемент підлості русскіх. При чому, складений недолугим русскім ублюдком: "...керченскій міст став преградою для судоходства України...".

"преграда" українською - перепона.

Ось вам ще приклад "братсьтва" русскіх.

Назад
Зверху Знизу