Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
27.12.2025 Гуляємо з Мімі під гуркіт вибухів десь вдалині (схоже під Харковом десь бої), повітряна тривога не припиняється, но Мімі чомусь на це не звертає уваги, а от маленький тракторець, який прибирає сніг неабияк налякав Мімі до усрачки, вчепилася в мене, щоби я сховала її під мою куртку))

1766871270889.webp

Мій погляд на такий багато прикрашений Харків розділився. З одного боку я розумію, що це махровий популізм від мера Терехова, а з іншого боку є ще такий погляд у людей - написала Алла Василішин "На зло всім агресорам, ворогам, крадіям, бюрократам і базікалам — живіть! Зніміть свою любов з полички в душі, витріть із неї пил — та користуйтеся її світлом. Навіть не для себе, а для інших. Бо занадто темно зараз… Усім нам зараз дуже темно.

Мій погляд на такий багато прикрашений Харків розділився. З одного боку я розумію, що це махровий популізм від мера Терехова, а з іншого боку є ще такий погляд у людей - написала Алла Василішин "На зло всім агресорам, ворогам, крадіям, бюрократам і базікалам — живіть! Зніміть свою любов з полички в душі, витріть із неї пил — та користуйтеся її світлом. Навіть не для себе, а для інших. Бо занадто темно зараз… Усім нам зараз дуже темно.

Саша , а я с ней согласен .
Вот кто бы что не говорил , да если честно и сам когда-никогда ловлю себя на мысли , война ... а здесь вот так ... Но все же . Когда устал или просто прижало что хоть ... просто катался по городу . Или сидел в парке . Вечерком , когда сияют фонари и течет вода ... Таки да , назло всем мудакам что жизни не видели и цену ей не знают , Харьков вот такой !

Найтемніше зараз військовим на схід та північний схід від міста, яких продавлюють *****и і які потребують дронів та інших засобів ведення війни. Просто це фоном на думці постійно і "жити назло" прям на повну не виходить.

Это ремби . Просто кошка . А это батя . Он конечно чувак полезный - еда , туалет с него по умолчанию . Но начинает подозревать что это не главное . Главное что он есть :)
photo_2025-05-25_14-39-23.webp

А помните Лёху ? От не помню ника на ХФ , аватарка такая , с Улиллисом . Гайка его хорошо знает . Хороший такой чел , тот из немногих знакомых , о котором говорил - друг .
Помяните пацана .

Вкладення

• IMG_20210716_165739_HDR.webp
    IMG_20210716_165739_HDR.webp
    1.2 MБ · Перегляди: 7
Страшно . Настоящие друзья уходят . Те кто из самого ****еца за лысину вытаскивал . И вот теперь и он туда же ушел ... Одному оставаться реально страшно .

Страшно . Настоящие друзья уходят . Те кто из самого ****еца за лысину вытаскивал . И вот теперь и он туда же ушел ... Одному оставаться реально страшно .
Но будет день и будет час,
Однажды кто нибудь из нас
Один оставшись на прямой, пойдёт повиснув головой...
Се ля ви 😞

Манюнька пташка - волове очко. Шукає щоби поїсти, в сніги і морози їм особливо тяжко. Сойкам легше, вона не така полохлива та і сміливості їй завжди хватає десь щось знайти, або своїми гарними очима щось випросити у людей))
Люди покладіть в кишені перед прогулянкою трохи зернят НЕ СМАЖЕНИХ, або горіхи, чи зерно, тільки не ХЛІБ! На фото сойка підібрала хліб біля джерела, де годують качок, авжеж із задоволенням їсть, але птахам ніяким не можна хліба давати.

1768589586978.webp

1768589582945.webp

1768589576712.webp

Назад
Зверху Знизу