Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
Колядники без терміналу приречені на цукерки!
Мімі оділа шапочку і готова йти колядувати.

a94bd26c712f16516a7.webp

С прошедшими и предстоящими праздниками.

Манэки-нэко 招き猫
Японський грошовий кіт і кіт щастя.
Фігурки півтора сантиметра заввишки.
Canon R with Canon 24-105 mm RF

f1666b842eea594315928.webp

Сьогодні важливий день був у Мімі. Перший сніг який побачила в свому житті, зробили щеплення і получили на Мімішку паспорт (Фото телефоном)

63f430c1a5c54bd708d9800b.webp

Чикотені. Ці птахи зовсім не співають гарних пісень. Голос в них звучить механічно, як і ім'я
Чикотень (Рябинник). Один із широко поширених у Європі дроздів. В Україні гніздовий, перелітний, зимуючий птах.
Сьогодні їх багато, доїдають горобину після сильних морозів.
Чернівці, Південно -Кільцева.

Canon R with Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM C

6ef2d5571873d02ffb3293.webp

d56ed91b3723daeae4cdd81.webp

b4f1475508d6a9d27.webp

В'юрок (дівчинка) Дивну їжу собі знайшла - помаранчевий лишайник на корі дерева.

2afe7b800ed7d1379.webp

Сьогодні важливий день був у Мімі. Перший сніг який побачила в свому житті, зробили щеплення і получили на Мімішку паспорт (Фото телефоном)

63f430c1a5c54bd708d9800b.webp

Котэ вытащила счастливый билет :)

Вчерась заехал знакомый , по шустрому передать одну железку . По типу выскочить на улицу чтобы по быстренькому . Дзынь - подьезжаю , выскакивайтк подъезду .
Я обучаюсь . Моджахед под дверью мяв ( это значит идём в коридор погуляем) . Ну не вопрос , пошли гулять :) .
Вообще было все . И страшно , и интересно , и нос на холоде ... После весь вечер на диване с видом "видала я такие прогулки кое-где" .:D

Я обучаюсь . Моджахед под дверью мяв ( это значит идём в коридор погуляем) . Ну не вопрос , пошли гулять .
Вообще было все . И страшно , и интересно , и нос на холоде ...
Я не понял? Так где ты с ним гуляешь, в коридоре? Мы купили шлейку и поводок, но пока она у нас гуляет исключительно на руках при походах по врачам. Впрочем, на природу один раз тоже вывозили. На поводке ей еще рано. Мерзнет мелочь, несмотря на платьечко и шапочку.

Паморозь. Не плутати з інеєм. Іній завжди лягає рівним шаром. 21.01.21.
Canon R with Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM C

17a41db2b8f72460af08.webp

926f5e2e9037b19d4.webp

Котэ вытащила счастливый билет :)

Вчерась заехал знакомый , по шустрому передать одну железку . По типу выскочить на улицу чтобы по быстренькому . Дзынь - подьезжаю , выскакивайтк подъезду .
Я обучаюсь . Моджахед под дверью мяв ( это значит идём в коридор погуляем) . Ну не вопрос , пошли гулять :) .
Вообще было все . И страшно , и интересно , и нос на холоде ... После весь вечер на диване с видом "видала я такие прогулки кое-где" .:D

Да,Мимишке подвезло. Ну ,я думаю, Моджахеду тоже хорошо живется.:yahoo:

Мімі в лісі. Все таке дивне, немає диванів та меблів))
Canon R with Sigma 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM

6d19d764397e7e1fb654d56.webp

86ca496c5ebdfbcd4f2.webp

Капюшон не правильный . Де чехлы под ухи ?!! :)

Котэ огонь :) Моджахед шлет пламенный !

Котэ огонь :) Моджахед шлет пламенный !
Пасибки, от Мими Моджахеду алаверды.
А капюшон таки неправильный - Таня поправила, это в шапочке прорези для ушек есть, а тут - загибать приходится

Назад
Зверху Знизу