Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
3808440a23be0bf87f4.webp

Доброе утро :)

И после такого фото вы надеятесь на ответ без мата ? :D

Ладно, не буду вас нервировать чашками на фоне моря ;)

Красота гірськіх хребтів Ріли. Болгарія

30a81599e28c8f7c9f78b17d.webp

Домашня курочка фазана. Курка фазана кожен день відкладає по одному яйцю протягом сезону: з початку квітня і по жовтень. Фазанове яєчко трохи менше курячого, відрізняється високими смаковими властивостями і зеленим кольором шкаралупи.

465b0fa2b6c6fea9f35c5b.webp

c526d6b486fbefb28e7240a.webp

Домашня курочка фазана. Курка фазана кожен день відкладає по одному яйцю протягом сезону: з початку квітня і по жовтень. Фазанове яєчко трохи менше курячого, відрізняється високими смаковими властивостями і зеленим кольором шкаралупи.

куштував? :)

Я влюблена в ночные небеса…
В луну, что ночью звёзды рассыпает.
Пусть люди тоже верят в чудеса
И эту красоту не прозевают…

Всем сладких снов :)

c03c102404cb5f315.webp

Доброе утро :пиво:

Утречка, друзяки !
Утренний колокольчик в отпуске , восемь , а ее не видать . Кира , ауу :)

Доброе утречко :пиво:

Доброго дня.

Малюків відгодувала, місця в гнізді стало зовсім мало.
Нема де навіть потягушки зробити))

ee51bd11b7cfa878f2ed98.webp

Якби гусениця трималася за минуле, вона б ніколи не стала метеликом в червоний горошок))

e393cea7bcac0a11b5c050.webp

Маріца. Річка бере свій початок у міста Долна-Баня в південній Болгарії, в східній частині Рильських гір. Потім протікає через широку рівнину - пловдівської долину, прориває ланцюг пагорбів під Пловдівом, вступає на греко-турецьку територію і далі Маріца тече у напрямку до Едірне вздовж східних відрогів гір Родопи і потім біля Енеза впадає в Егейське море, утворюючи заболочену дельту.

59bb8b4df2378bb22d5.webp

df71508a3f142b675d7ddbed.webp

• Це лайк!
Реакції: M100
Очень красивая Марица)

Очень красивая Марица)
Спасибо. Сегодня наблюдаем малюка на противоположной крыше, которого мы буквально знали ещё яйцом - класс! Бегает вдоль крыши туда сюда с расправленными крыльями и пытается взлететь. У пилотов это называется "подлеты", так курсантов учат перед первым вылетом.

Утречка, друзяки !
Утренний колокольчик в отпуске , восемь , а ее не видать . Кира , ауу :)

Ку ку. :) В восемь я еще сплю. Могу себе позволить.Зато ложусь где-то в час.
Так что не переживать.:)

Спасибо. Сегодня наблюдаем малюка на противоположной крыше, которого мы буквально знали ещё яйцом - класс! Бегает вдоль крыши туда сюда с расправленными крыльями и пытается взлететь. У пилотов это называется "подлеты", так курсантов учат перед первым вылетом.

Интересно :)
Я сейчас тоже стала больше за птицами наблюдать. Видела, как мама-воробей кормила птенца :)

3c4fe2b316e5a5bf68e7.webp

Доброе утро :пиво:

Привет, привет!!!:yahoo:

Назад
Зверху Знизу