Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про любовь

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
Манюнька малинівка. Малиновка, которой мы по ходу надоели. Села она к нам жопом, ну типа хотите - значит фотографируйте ТАК. По итогу получилась Малиновка с большой и толстой ******ей ;)

7c53885181845b544.webp

А мне кажется, что шмель пот со лба вытирает от усталости.:)

А малиновка симпатюля, как из мультика.
Всем добрый день.

А мне кажется, что шмель пот со лба вытирает от усталости.:)

В воскресенье на даче . Взяли чайничек , а там шмель . Выложили на свет божий , согрелся ожил :)

Сижу скучаю , СМСка с лайфа прилетела , из соображений безопасности карту ощадбанка заблокировали ... я в печали . Как жить дальше .
Так расстроился шо в ответ послал к ***м :D

В воскресенье на даче . Взяли чайничек , а там шмель . Выложили на свет божий , согрелся ожил :)

Сижу скучаю , СМСка с лайфа прилетела , из соображений безопасности карту ощадбанка заблокировали ... я в печали . Как жить дальше .
Так расстроился шо в ответ послал к ***м :D

А карты наверное и нет даже?:D

Бывает. А у нас погода испортилась - плюс 4 и мокрый снег метет за окном. Середина апреля етить... сидим дома, какие уж тут фото.

У нас наХТЗе , было теплО , сУтра а щасс похолоДало)
Думаю шоШмелли улетелИ на.Юххх)
да...да))):D

На самом настоящем я была.

Скажу я вам на элитной тоже нифига не африка :)
Утречка всем .

Утречка.

Позавчерашний вечерний дятел.

Середній дятел або верткий дятел.

19c14360a1657f90.webp

Свій міцний дзьоб дятли використовують не тільки для видобутку їжі, але і для створення гнізд, які зазвичай влаштовують в дуплах дерев. Стукають по дереву дятли і для зв'язку один з одним, і для залучення самки. Навесні самці багатьох видів дятлів барабанять дзьобом по сухим деревам.
Довбання деревини - дуже енерговитратне заняття. Для того, щоб поповнювати запаси енергії, дятлам доводиться постійно їсти.

235f41db10b0fdbafead76ca.webp

Интересно, у дятлов азбукв Морзе?
Привет!!!

Вот эти фото делал я. Пока этот самЭц пытался своим свистом соблазнять мою жену. Они друг с другом пересвистывались.

Ниже она пишет: Самець молодий, дуже дивно реагував на мене, може тому, що я мелодійно тихенько свистіла йому)) Но він серьозно поставився до мого загравання. Так співав, що мені здалось неприродно довго і з надривом. Навіть намагався сісти мені на рукав або на плече. Але в останню хвилину знову сідав на гілочку і співав, співав ... Важко пояснити його дії.
Зарянка - птах із сімейства мухоловкових. в 19 столітті використовувалися також назви малиновка, світанок, малинівка і вільшанка.

3103da2ec008ee8d05.webp

15256a3a312c7e64c8e634e.webp

b0e46e0fce9eaf46968b.webp

Таки хорошо поет. ;)

А эти - уже не я ;)

Це теж малинівка або зарянка, дівчинка і дуже молода.

0a4fc090cca26b447.webp

eccc6290be3ff6267a.webp

Ты там присматривай за женой, а то уведет птах ее. Чьи фотки выставлять будешь.:)

Назад
Зверху Знизу