Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Эти фото Тани, его жены. А Александр их выставляет. Все в порядке, аккаунт не украли.Якщо не секрет, хто тепер пише з акаунту "Александр 1-й"?
Я просто привожу ее комментарии к снимкам. Вообще, где пишу я, а где она - различить очень просто, - жена говорит и пишет на украинском. С 22-го года - принципиально.Мене просто здивувало, що Олександр пише від першої особи жіночого роду![]()
Причина насколько мне рассказывали туристы в Болгарии, Франции или Греции другая.Море тепле, но чомусь бажаючих крім мене поплава. .... но балованыене сезон у них мля. Вспоминая свое детство и юность, как для нас, если море теплее +18*С - это отличная погодка для купания, а уж когда +22*С - так это "часами бултыхаться" можно было
![]()
Атанасовське озеро, Бургас. Дві невеликі зграї фламінго повернулися. Мабуть не таке то "хлібне" озеро, де вони були три тижні.
Нарешті розповім, а що їдять фламінго, і чому вони мають рожевий колір. Один з видів рачків Артемія (фото) - рід нижчих ракоподібних класу зяброногих. Ці тварини існують на планеті з тріасу. Уявіть собі, їхні родичі були свідками розквіту динозаврів! Сьогодні соляні креветки завоювали всі континентальні морські басейни, але відсутні у відкритих океанах і морях.
Кілька слів про їхню біологію. Артемії - ракоподібні, їх тіло досягає приблизно 1-1,3 см в довжину. Він складається з голови, грудей, черевця і численних віялоподібних ефірних ніг. Їх колір варіюється від майже прозорого коричневого або зеленуватого до темно-рожево-червоного. Раки відмінно плавають, вони віддають перевагу різної глибини водойм, мігруючи протягом дня вертикально. Ви би бачили, які вони кумедні, які піруети та петлі роблять у воді)) Вони харчуються під час плавання, фільтруючи воду та ковтаючи мікроорганізми, в основному водорості, які потрапили в ротовий апарат. Вони розмножуються статевим (і/або партеногенетичним), оскільки під час копуляції самець досить щільно охоплює самку за допомогою заднього кінця тіла спеціальними «затискачами». Трапляється, що деякі більш привабливі самки тягнуть за собою двох прикріплених до себе самців. але... що робити задоволення вимагає жертв))
У Болгарії фламінго не мають насиченого рожевого кольору, як наприклад у фламінго, які живуть у тропічних і субтропічних зонах Євразії, Африки, Центральної і Південної Америки. Колір тіла залежить від живлення. Вживаючи всі необхідні для фламінго вітаміни, колір оперення стає рожевим. Якщо цих вітамінів нестача, птах набуває блідого білого кольору. Особливо сильні червоні відтінки на крилах, тому фламінго в буквальному перекладі означає «огненнокрил» Там де вистачає в природних умовах каротиноїдів у різних ракоподібних, які поглинають фламінго, а у Болгарії та Україні фламінго мають більше білого пір'я.
![]()
![]()
![]()
![]()