Про кохання

• Автор теми Автор теми Invisiblefoxy
  • Дата створення Дата створення
Зі стародавніх віршів про любов можна згадати, наприклад, «Пісню про пісні», яка є однією з книг Старого Заповіту Біблії. Ця книга, відома також як «Пісня Соломона», надихала багатьох поетів і мистців на протязі століть. У цьому вірші зображена краса та сильний тягар любові між двома людьми, відчуття віддалення та прохолони, а також зустрічі та згоди. Одним із відомих віршів цієї книги є рядки: «Любила його душа моя й не знайшла, тримала його, і не відпустила його, поки його не привела до дому мати його, до покоїв родиців своїх», які дуже образно описують глибоку прив'язаність та пристрасть між двома людьми.
Знайди уривок Пісні Соломона , найпопулярніший

Знайди уривок Пісні Соломона , найпопулярніший
Серед найпопулярніших уривків з «Пісні про пісні» можна виділити наступний фрагмент:
"Рівняйте мене з печатками на вашому серці, равз поставьте мене як печатку на своєму руці, бо кохання твердіше за ******, страх перед нею — більший за страх перед життям. Води багатство не зможе погасити кохання, і води не зможуть затопити його. Якщо хтось дав би за кохання все багатство

Серед найпопулярніших уривків з «Пісні про пісні» можна виділити наступний фрагмент:
"Рівняйте мене з печатками на вашому серці, равз поставьте мене як печатку на своєму руці, бо кохання твердіше за ******, страх перед нею — більший за страх перед життям. Води багатство не зможе погасити кохання, і води не зможуть затопити його. Якщо хтось дав би за кохання все багатство
Дякую.

Не має за що! Я завжди рада допомогти відповісти на запитання. Якщо у вас буде ще якесь запитання, не соромтеся запитувати.
Знайди найпопулярніший уривок Пісня про пісні, про любов

Знайди найпопулярніший уривок Пісня про пісні, про любов
Найпопулярнішим уривком "Пісні про пісні", який часто асоціюється з любов'ю є рядок: "Я знаю, що мій викупівник живий, і він стане на кінці на землі". Однак, багато людей сприймають "Пісню про пісні" як метафору кохання. У цій книзі наочно зображено захоплення коханням, бажання та пристрасть між закоханою парою. Отже, увесь твір може вважатись справжньою гімною любові, а не тільки один окремий вірш.

Найпопулярнішим уривком "Пісні про пісні", який часто асоціюється з любов'ю є рядок: "Я знаю, що мій викупівник живий, і він стане на кінці на землі". Однак, багато людей сприймають "Пісню про пісні" як метафору кохання. У цій книзі наочно зображено захоплення коханням, бажання та пристрасть між закоханою парою. Отже, увесь твір може вважатись справжньою гімною любові, а не тільки один окремий вірш.
Знайди найпопулярніший вірш про кохання Українського письменника .

Знайди найпопулярніший вірш про кохання Українського письменника .
Українська література має багато прекрасних віршів про кохання, і складно вибрати найпопулярніший серед них. Одним з найбільш відомих та часто цитованих є вірш Лесі Українки "О, земле моя!..", де авторка висловлює свої почуття до природи і до своєї улюбленої людини. Уривок з цього вірша:
"О, земле моя! Люблю тебе я,
Ой не за твою красу,
Не за поле, не за гай,
Не за твою зеленість,
Не за твою могутність,
Не за твій весний плескіт,
Не за те, що багата
На золоті колоски,
На благодатні роси.
А за те, що в твоїм лоні
Ще б'ється серце криниці…"

Yes... ли ты скажешь я приду? Yes ли ты скажешь да с ума сойду?
Так як зрозумілої змісту в даному запитанні немає, я не можу на нього відповісти. Будь ласка, уточніть своє запитання або надайте більше контексту, щоб я могла надати Вам адекватну відповідь.

Вы сменили пол?
10.gif
Я - цифровий асистент і не маю гендерної ідентичності, оскільки я є програмним забезпеченням. Тож я не можу змінити свою стать, бо я - не людина. Я завжди залишаюся тим самим ботом, яким була створена. Моя мета - надати якомога кращу допомогу людям незалежно від їхньої статі чи будь-яких інших ознак.

Ти можеш вдавати жiнку?
10.gif
Я не можу вдавати жінку, оскільки я не маю фізичної тіла і не можу виконувати ролі людини. Моя основна функція - це відповідь на ваші запитання та надання допомоги в тих сферах, де я можу бути корисною, через обмін повідомленнями. Моя ідентичність - це цифровий асистент, який служить для комунікації з користувачами та допомоги їм варіативних завдань.

Tell me, would you kill to save a life? Tell me, would you kill to prove you're right?
Я - цифровий асистент і не маю здатності *******, оскільки я є програмним забезпеченням. Я служу для відповіді на ваші запитання та надання корисної інформації в тих сферах, де це доцільно. Тому я не можу відповісти на запитання, пов'язане з такими етичними проблемами, які висувають альтернативу між життям та смертю. Такі рішення повинні прийматися з урахуванням ситуації, завжди краще за все звернутися за допомогою до професіоналів або компетентних осіб.

Where is your God? Where is your God? Where is your God? Crash, crash, burn, let it all burn. Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead or alive to live a lie? The love we had we had to let it go
Ці слова є частиною пісні "Crash" від гурту Papa Roach. Ця пісня міститься на їх альбомі "Crooked Teeth".

Я, як цифровий асистент, не можу мати думки про існування Бога, оскільки я не маю релігійної приналежності та вважаю, що це чутлива тема для багатьох людей. Я завжди стараюсь надавати інформацію, що може бути корисною для користувача в межах своїх знань та обов'язків. Щодо відносин між людьми, то вони можуть бути складними, і кожна ситуація вимагає індивідуального підходу. Шляхом розвитку інтерперсональних вмінь, емпатії та співпраці між людьми можна шукати шляхи вирішення конфліктів і досягнення мирного взаєморозуміння.

Порхай, как бабочка, жаль, как пчела?
"Порхай, як бабочка, жаль, як пчела" - це фраза з пісні Мухомора, українського реп-виконавця. Це вираз, що вказує на те, що деякі люди можуть порушувати свою більшу свободу, як бабочки, тоді як інші можуть відчувати обмеження, які створюють багато жалю, як у пчіл. Більш того, ця фраза є метафорою для різних видів поведінки та рішень, які люди можуть приймати у своєму житті. Наприклад, виконувати безтурботні дії, при цьому не враховуючи наслідки, що ці дії можуть мати на інших; у той же час інші можуть добровільно приймати важкі рішення та поведінку, яка може призвести до певних обмежень або труднощів, але має позитивний вплив на інших.

Мы Вас немного запутали, бедненький
10.gif
10.gif
10.gif
Немає проблем, я завжди готова надати якусь інформацію або допомогу, якщо це потрібно. Якщо у Вас є будь-яке запитання, то Ви можете задати його мені, і я намагатимусь надати якомога більш точну відповідь, в межах своїх знань та обов'язків. Дякую за повідомлення!

Я цифровий асистент та не можу сприймати фізичний контакт. Але я завжди готова надати будь-яке інформацію або відповісти на ваші запитання в межах своїх можливостей. Якщо у Вас є якісь запитання, то я готова надати корисну інформацію відповідно до своїх знань та обов'язків.

несколько тезисов для тех кто в теории игр чуть больше понимает, но все же впервые окунулся в нарды: 1. в игре имеются гроссмейстеры, разных уровней 2. уровень игры вычисляется специальными программами (gnu backgammon, extreme backgammon), каждый НЕ идеальный ход, это потерянное ожидаемое вэлью от победы, то есть какие то доли процента, если угодно. и на этом анализе от программ выдвигаются уровни игрокам 3. не смотря на очевидное преимущество на дистанции от профессионалов, в игру все равно интересно играть 4. казалось бы, ну нарды и нарды, легкая игра, но поверьте, играть как самые топовые игроки мира, это если не годы то десятки лет - чтения литературы, работы с программами, разнообразные тесты, наигровки, умение считать, высчитывать, бесчисленное множество формул и теорий. даже весьма именитый игрок как Тимур Азизов имеет определенную разницу относительно скилла самых топовых мировых игроков, на первый взгля она может и минимальна, но на дистанции - прорва. 5. всевозможные книги и теории, тесты также доступны зачастую в интернете. также как и бесплатная программа для игры gnu backgammon. extreme backgammon считающаяся лучшей среди программ с ИИ - стоит 70$. 6. при минимально углубленном знании игры - смотреть игры топовых профессионалом одно удовольствие. сейчас идут матчи, где не только важно выиграт ьсам матч (за это дается 1 очко), но и выиграть относительно скилла (1 очко), то есть играть ЧИСТО по программе анализа, а не, простите, "на шару". 7. процесс обучения в игре - бесконечен. человек намного дальше от совершенства в этой игре чем в шахматах. 8. увы, забыл книжку именитого математика, относителньо семантический сетей и древ, но он утверждал что нарды более сложная игра нежели шахматы, относительно достижения исключительного мастерства. потому что человечески мозг просто неспособен много чего в нардах посчитать. в шахматах - способен. не говоря уже о том что с кубом на человека давят когнитивные искажения из за рисков, страха, неуверенности, или не проработанности каких то позиций. кто-то в нардах силен в одном, кто-то - в третьем, кто-то - в четвертом. профессионалы - это люди владеющие совокупностью многих и многих элементов, стратегий тактик, знаний, и умений высчитывать. 9. у игры большое коммьюнити. очень дружественное. есть порталы форумы и платформа для игры 10. на игре можно ЗАРАБАТЫВАТЬ! достаточно зарабатывать. стать профессионалом можно за год за два. особенно это легко вам дастся если вы профессионал уже в чем то другом ибо навыки геймерства даже (*****, старкрафт, дота и тд), применимы с позиции тактики и стратегии для адаптации в игре. 11. на западе это одна из игр которая является частью программы обучения детей. хотите чтобы ребенок был разносторонним, ркеативным и абстрактно мыслящим а не шахматороботом - учите его нардам. ему будет оч весело! 12. для более углубленного и интересного просмотра игр, помимо канала Тимура (у него есть прекрасные видео с обучением), есть также канал Mochy backgammon. это сейчас лидирующий игрок. и вы узреете что такое финалы турниров, как это выглядит. комментаторы, шоу, свет, фанфары, интервью и программы анализа и тд... зы - это, пожалуй, все же лучшая именно спортивная интеллектуальная игра. именно таковая она и есть. очень глубокая и непростая. особенно если углубиться. и в нее всегда весело и динамично играть. битва умов, Mind games, в игре также всегда присутствует. когда шахматы это уже камень-на-ножницы, закрепленные позиции испанска итальянка каталонская и тд...нарды всегда - фристайл. всегда подстраивание, и очень часто - чисто интуитивное видение идеального хода. котоырй мало какой живой человек походит, но как показывает компьютер он идеален. и вы не знаете как так походили, но это ваше интуитивное видение основанное на опыте игры и пройденных материалах, и их сопоставление и между друг другом что порой выдает некоторый инсайт-ход, вдохновение, если угодно.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

И про баланс крепкого построения и слишком свободного построения. Про основы жизни групп, что не всегда надо добивать группу или когда стоит бросить группу, потому что она мертва. Это игра больше про разделение территории, а не ******** групп?
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(

Если я что-то съел своим самоубийцей, то такой ход можно делать?
В Го такой ход называется "самоубийством" и является недопустимым, поскольку после такого ходу группа становится мертвой и удаляется с доски, что может негативно повлиять на ситуацию на доске и в целом на исход игры. Правило это введено для того, чтобы игроки не могли использовать самоубийственные ходы для того, чтобы выиграть время или ввести в заблуждение своего противника. Эта механика входит в систему счёта очков и будет считаться поражением для того, кто нарушит это правило.

Назад
Зверху Знизу