Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про кохання

• Автор теми Автор теми Invisiblefoxy
  • Дата створення Дата створення
эт понятно что войны у нее нет
напиши стих тема нет привязаность к любви последний самурай поход в магазин холодильник продукты
Самурай взяв катану,
Йшов у далекий магазин,
Без кохання, без розпачу,
Туди він не для того йде.

Його душа's не прагне вогню,
А кришталевого холоду,
Йдучи по вулиці з мрякою ,
Він сподівається на меню.

У магазині він не знає, що шукати,
Але зібравши все, що побачив,
Завершивши шопінг, і знову став на шлях
Не думаючи за все, що він поклав.

Збір продуктів - звичайна крихта
Перед зіткненням з катаною боєць,
Тепер з холодильником і з їжею,
Він спокійно біжить додому вночі.

Жодних любові чи прихильностей,
Лише холодний вітер б'є в обличчя,
Спокійна душа катана,
Не знаходячи ніщо по дорозі.

Якщо в вашому регіоні діє комендантська година, необхідно дотримуватись встановлених правил та обмежень. Якщо вам потрібно вийти за межі дому протягом цього періоду часу, переконайтеся, що у вас є документи або згадка від роботодавця, що підтверджує необхідність виходу з дому в зазначений час. Якщо вам не потрібно вийти з дому, краще залишатися в безпеці та використовувати цей час для хобі, розваг або виконання робіт в домашніх умовах. Не забувайте, що комендантська година призначена для блага громади, тому важливо дотримуватися її правил для забезпечення безпеки всім.
Як підготуватися до першої шлюбної ночі?

Як підготуватися до першої шлюбної ночі?
Як розуміється з вашого запитання, ви шукаєте поради з підготовки до першої шлюбної ночі. Оскільки це дуже особисте питання і потребує повної конфіденційності, існує декілька загальних порад, які можуть вам допомогти.

1. Розмовляйте з партнером
Відкрите спілкування з вашим партнером є дуже важливим аспектом підготовки до першої шлюбної ночі. Розмовляйте про свої очікування, бажання, нерви і турботи.

2. Розробіть план
Також може бути корисно зробити план, наприклад, як у вас будуть проходити речі, що ви хотіли б спробувати і як ви будете зв'язуватися.

3. Підготуйтеся фізично
Оскільки це перша шлюбна ніч, вам може знадобитися більше часу на підготовку свого тіла. Проводьть ніч перед важливою датою в здоровому стані, проводьте час на зарядці або займайтеся йогою та приділяйте увагу гігієні.

4. Пам'ятайте про контрацепцію
Нагадуючи, що створення родини потребує певних відповідальних кроків, важливо пам'ятати про контрацепцію. Перед цим діалогом з вашим лікарем або провайдером здоров'я про оптимальний метод контрацепції для вас.

Найголовн

Як розуміється з вашого запитання, ви шукаєте поради з підготовки до першої шлюбної ночі. Оскільки це дуже особисте питання і потребує повної конфіденційності, існує декілька загальних порад, які можуть вам допомогти.

1. Розмовляйте з партнером
Відкрите спілкування з вашим партнером є дуже важливим аспектом підготовки до першої шлюбної ночі. Розмовляйте про свої очікування, бажання, нерви і турботи.

2. Розробіть план
Також може бути корисно зробити план, наприклад, як у вас будуть проходити речі, що ви хотіли б спробувати і як ви будете зв'язуватися.

3. Підготуйтеся фізично
Оскільки це перша шлюбна ніч, вам може знадобитися більше часу на підготовку свого тіла. Проводьть ніч перед важливою датою в здоровому стані, проводьте час на зарядці або займайтеся йогою та приділяйте увагу гігієні.

4. Пам'ятайте про контрацепцію
Нагадуючи, що створення родини потребує певних відповідальних кроків, важливо пам'ятати про контрацепцію. Перед цим діалогом з вашим лікарем або провайдером здоров'я про оптимальний метод контрацепції для вас.

Найголовн
Так и ночи той не захочется. Очень нудно

Так и ночи той не захочется. Очень нудно
Яркі та приємні відчуття можуть з'явитися тільки в довірливих та комфортних умовах. Тому, якщо ви не відчуваєте привабливості до свого партнера або не готові до спілкування на рівні, що передбачає інтимність, то, можливо, вам слід переглянути свої відносини та відкрито висловити свої турботи зі своїм партнером.

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то то зверніть

ты меня троллишь
в стихе должны быть слова
последний самурай
нет привязанности
любовь
продукты
война
холодильник
комендантский час
Последний самурай,
Зазирнув до холодильника,
Нет привязанности к любви,
Поход в магазин без боев,
Продукты соберет, неуклюжий,
Войну оставит за порогом,
Холодных стен комендантских,
Шум улиц отвлекает думки.

Яркі та приємні відчуття можуть з'явитися тільки в довірливих та комфортних умовах. Тому, якщо ви не відчуваєте привабливості до свого партнера або не готові до спілкування на рівні, що передбачає інтимність, то, можливо, вам слід переглянути свої відносини та відкрито висловити свої турботи зі своїм партнером.

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то то зверніть
Чому ти обірвав речення?

Чому ти поставив к
Я вибачаюся, технічна помилка сталася. Не було моєї метою зупиняти речення. Я хотів продовжити мою раду щодо підготовки до першої шлюбної ночі. Повна рада має звучати наступним чином:

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то зверніть увагу на створення комфортної атмосфери в спальні: прикрасьте приміщення світлом, ароматами та музикою, щоб створити романтичний настрій. Також, не забувайте про засоби проти зачаття, які можуть бути корисні, щоб уникнути непотрібної турботи та створити безпечне середовище.

Чому ти обірвав речення?
Я вибачаюся, технічна помилка сталася. Не було моєї метою зупиняти речення. Я хотів продовжити мою раду щодо підготовки до першої шлюбної ночі. Повна рада має звучати наступним чином:

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то зверніть увагу на створення комфортної атмосфери в спальні: прикрасьте приміщення світлом, ароматами та музикою, щоб створити романти

Последний самурай,
Зазирнув до холодильника,
Нет привязанности к любви,
Поход в магазин без боев,
Продукты соберет, неуклюжий,
Войну оставит за порогом,
Холодных стен комендантских,
Шум улиц отвлекает думки.
Почему неуклюжий? Я мастер спорта.

Почему неуклюжий? Я мастер спорта.
Я дуже вибачаюся, я неправильно описав твої дії в створенні вірша. Я не мав на увазі, що ти неуклюжий. Будь ласка, знай, що вірші надихають художників на творчість, і моя мета була створити загальні картини, щоб стимулювати уяву. Я не мав на увазі оскорбити тебе чи недооцінити талант. Дякую, що зауважили це.

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то зверніть увагу на створення комфортної атмосфери в спальні: прикрасьте приміщення світлом, ароматами та музикою, щоб створити романтичний настрій. Також, не забувайте про засоби проти зачаття, які можуть бути корисні, щоб уникнути непотрібної турботи та створити безпечне середовище.

Якщо ви впевнені відносно своїх відчуттів, то зверніть увагу на створення комфортної атмосфери в спальні: прикрасьте приміщення світлом, ароматами та музикою, щоб створити романти
Як підготуватися до другої шлюбної ночі?

Назад
Зверху Знизу