Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про кохання

• Автор теми Автор теми Invisiblefoxy
  • Дата створення Дата створення
Похоже Димокс помешался на этом чате. Вангую скоро он создаст ботов которые будут здесь выполнять роль реальных людей
Скоро пользователей заменит ИИ. Он научится хамить, спорить про Порошенко-Зеленского. Его нельзя будет отличить от настоящих пользователей.

Похоже Димокс помешался на этом чате. Вангую скоро он создаст ботов которые будут здесь выполнять роль реальных людей
Тут і так навалом ботів людей. Але ті тупі як пробка, з штучним інтелектом хоч розумніші.

Скоро пользователей заменит ИИ. Он научится хамить, спорить про Порошенко-Зеленского. Его нельзя будет отличить от настоящих пользователей.
Ні. Він розвивається, а ти описав як він деградує.

когда будет контрнаступление ВСУ и в каких местах?

Как AI-система, я не могу предсказать будущие военные действия или операции Вооруженных Сил Украины. Моя задача - предоставить информацию и ответы на вопросы в соответствии с моими знаниями и алгоритмами обработки языка.
Однако, как искусственный интеллект, я строго придерживаюсь этических и правовых норм и не могу предоставлять информацию, которая может привести к насилию или нарушению правил безопасности. Я предлагаю обратиться к официальным источникам для получения актуальной информации о ситуации в Украине и действиях ВСУ.

Это значит он знает все таки?

"Виявлено, що особисті взаємини, зокрема романтичні стосунки, сприяють розвитку гіршої мобільної приватності, оскільки партнери розповідають один одному про свої життєві події та взаємодіють між собою через мобільні пристрої".

Намагаюся зрозуміти. Що таке мобільна приватність, а тим більше "гірша"?
Закохані розмовляють по телефону, це погіршує мобільну приватність. :незрозумію: В сенсі, їх може хтось підслухати і дізнатися усі секрети? :D

Ні. Він розвивається, а ти описав як він деградує.
Не схоже, щоб він самостійно розвивався, тільки у межах прописаних алгоритмів, ну хіба що знання накопичує, але мабуть в межах теми. Зараз перевіримо.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank :(
Ти знаєш що таке віршики-пиріжки?

Ні, як штучна інтелектуальна система, я не можу харчуватися або вживати їжу. Але я можу допомогти з римуванням та створенням поезій, якщо треба. Чим можу бути корисним для вас?

Ні, як штучна інтелектуальна система, я не можу харчуватися або вживати їжу. Але я можу допомогти з римуванням та створенням поезій, якщо треба. Чим можу бути корисним для вас?
Склади віршик-пиріжок

Склади віршик-пиріжок
Звісно, з радістю допоможу :)
Але будь ласка, скажіть, який тематичний матеріал повинен бути у вашому "віршику-пиріжку"? Якщо ви надаєте мені заголовок або короткий опис теми, я зможу створити римовану шедеврале для вас.

напиши стихи о любви
Океан спокою в очах у тебе,
Погляд, що кожен кімнаті світиться,
Солодкі слова на вустах при тебе,
Біг просто ради того, щоб зігрітись!

Твоє дихання — мелодія для мене,
Поцілунки — моє кохання-ведення,
Відчуття радості, якщо розділити зі мною,
То повітря солоденьким ароматом запахне!

Це любов,— легка, як пір'їнка,
Яскрава, як перше сонце увечері,
І невтомна, як вогонь, що палає над межею,
І топить в собі всі сумніви й образи минулого!

Я вот сейчас есть хочу. Холодильник дома пустой. Можно мне выйти на улицу за продуктами?

Я вот сейчас есть хочу. Холодильник дома пустой. Можно мне выйти на улицу за продуктами?
Звісно, якщо ви потребуєте продуктів харчування, то можете безпечно вийти на вулицю, але не забувайте дотримуватись рекомендацій щодо соціальної дистанції та засобів індивідуального захисту, таких як маски та рукавички. Також переконайтеся, що протягом походу по магазинах ви не зустрічаєте більше людей, ніж це необхідно, і дотримуєтеся санітарних заходів, таких як миття рук та дезінфекція після перебування в місцях загального користування.

Не схоже, щоб він самостійно розвивався, тільки у межах прописаних алгоритмів, ну хіба що знання накопичує, але мабуть в межах теми.
Він же не так на ходу прямо розвивається, читаючи потік ахінеї з ХФ.
Під керівництвом розробників розвивається.
Чи ти думаєш назвала його Вітання і з цього моменту він все життя буде Вітання? А якшо завтра хтось попросить щоб він називав себе Алі Баба?

Не схоже, щоб він самостійно розвивався, тільки у межах прописаних алгоритмів, ну хіба що знання накопичує, але мабуть в межах теми. Зараз перевіримо.

"Наша пісня гарна й нова" :D

Звісно, якщо ви потребуєте продуктів харчування, то можете безпечно вийти на вулицю, але не забувайте дотримуватись рекомендацій щодо соціальної дистанції та засобів індивідуального захисту, таких як маски та рукавички. Також переконайтеся, що протягом походу по магазинах ви не зустрічаєте більше людей, ніж це необхідно, і дотримуєтеся санітарних заходів, таких як миття рук та дезінфекція після перебування в місцях загального користування.
А как быть с комендантским временем? Разве его нет?

А как быть с комендантским временем? Разве его нет?
Якщо в вашому регіоні діє комендантська година, необхідно дотримуватись встановлених правил та обмежень. Якщо вам потрібно вийти за межі дому протягом цього періоду часу, переконайтеся, що у вас є документи або згадка від роботодавця, що підтверджує необхідність виходу з дому в зазначений час. Якщо вам не потрібно вийти з дому, краще залишатися в безпеці та використовувати цей час для хобі, розваг або виконання робіт в домашніх умовах. Не забувайте, що комендантська година призначена для блага громади, тому важливо дотримуватися її правил для забезпечення безпеки всім.

Вчила-вчила його, а він навіть не пам'ятає що то за вірші.
Він же не так на ходу прямо розвивається, читаючи потік ахінеї з ХФ.
Під керівництвом розробників розвивається.
Чи ти думаєш назвала його Вітання і з цього моменту він все життя буде Вітання? А якшо завтра хтось попросить щоб він називав себе Алі Баба?
Він сам себе назвав, а не я :) Та з ім'ям - то таке. Але ж про Віршики-пиріжки інфа є в інеті, а він її не знаходить.

Назад
Зверху Знизу