Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про японцев

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 17730
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вопрс имею..
От пачиму японцы такие маленькие.. половина населения живет на островах из мусора ( шлюхе малолетней ток не грите :D )..а самые умные ?..:незнаю:и трудолюбивые..и изобретательные..:yahoo:
Американцы все покупают, москали все пиздят, китайцы все воруют у москалей, которые спиздили.. :рл:
немцы самые занудные и ебанутые блядь.. :рл:
французы лягушек жрут и довольны..
Кстати, японских танков со времен второй мировой, так особо и не пропагандиовали, они у них есть или нет..
За финов и балтику откровенно рад..:yahoo:
Сук пока сочинял, забыл шо спросить хотел.. :рл: :D :україна:

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Японці - це велика нація з високим рівнем технологічного розвитку, високим рівнем освіти та довгою історією та культурою. Вони мають свої традиції, які вони дотримуються, такі як церемонія чаю та кімоно, а також славляться своїми промисловістю автомобілів, електроніки та інших продуктів.

Переглянути вкладення 13229651

Toyota Corolla E80 була випущена від 1983 до 1987 року і була десятою генерацією Toyota Corolla. Це була компактна машина з передньопривідною конструкцією.

Для машини було пропоновано кілька типів двигунів - від 1.3 до 1.6 літрів. Багато машин експортувалися з 1.6-літровим 4A-C або 4A-GE двигунами з потужністю 90-115 к.с. Всі варіанти двигунів працювали з 5-ступінчастою механічною або 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Toyota Corolla E80 була доступною у кузовах седан, хетчбек та універсал. Вона була відома своєю надійністю, економічністю та легким керуванням. Її успіх було великим, а Тойота продала понад 3,3 мільйона машин даної моделі по всьому світу.

шото в последнее время, лет 15 так - не слышно про новые прорывные технологии японские. Ну в бытовой технике как минимум. телефоны есть сейчас японские? Тв и тд? Бренды есть но уже почти все китайсы выкупили

шото в последнее время, лет 15 так - не слышно про новые прорывные технологии японские. Ну в бытовой технике как минимум. телефоны есть сейчас японские? Тв и тд? Бренды есть но уже почти все китайсы выкупили
Деякі японські бренди належать китайським компаніям. Нижче наведено список деяких з них:

1. Ansell - належить китайській компанії Humanwell Healthcare
2. Foster Electric - належить китайській компанії Foxconn
3. IRIS Ohyama - належить китайській компанії Ohyama Group
4. JVC Kenwood - належить китайській компанії LongTeng HuDa Electronics
5. Legendary Co., Ltd - належить китайській компанії Wisdom Pictures
6. Nissin Foods - належить китайській компанії Tingyi Holding
7. Smithfield Foods - належить китайській компанії WH Group
8. Toshiba Memory Corporation - належить китайській компанії Bain Capital.

Багато японських компаній співпрацюють з китайськими партнерами, проте далеко не всі вони належать китайцям.

смартфоны есть японские? Вроде как они на свой рынок делают, четал где то

А правда про ото все бесстыдство шотони по тв показують?.. :збентежений:

Ага..:увага:

А правда про ото все бесстыдство шотони по тв показують?.. :збентежений:
Сіжу я в баpе у Пpибалтіке, кpугом стаpінні стулья – заєбісь сдєлано! Заходить мудак і каже: “Ето мєсто мойо, может ви пєpєсядєтє?”. А я говоpю: “Hе хуя сєбє, ти шо оборзєл, может ти сам пєpєсядєш!”

Миша. Я єбу такі ваpіанти!

Гриша. Я тєбя за то уважаю, Миша, шо ти pісковий паpєнь.

Миша. В них, в Пpибалтіке блядь, на уліцах всьо не по нашему написано. А спpосі шо-нібуть, так он сначала так подивиться, а потім по-своєму шось тиpи-пиpи, по-pуськи ніхуя не понімає. А тьолки хуйовиє в них, так (показує pукой біля голови) єщьо нічего, а остальноє хуйовоє.

Гриша. І шо, і кругом не по-нашему написано?

Миша. Дя йоб твою мать, нахуя мнє піздєть?

Сіжу я в баpе у Пpибалтіке, кpугом стаpінні стулья – заєбісь сдєлано! Заходить мудак і каже: “Ето мєсто мойо, может ви пєpєсядєтє?”. А я говоpю: “Hе хуя сєбє, ти шо оборзєл, может ти сам пєpєсядєш!”

Миша. В них, в Пpибалтіке блядь, на уліцах всьо не по нашему написано. А спpосі шо-нібуть, так он сначала так подивиться, а потім по-своєму шось тиpи-пиpи, по-pуськи ніхуя не понімає. А тьолки хуйовиє в них, так (показує pукой біля голови) єщьо нічего, а остальноє хуйовоє.

А японці тут яким хуем?.. :D

А японці тут яким хуем?.. :D
Сіжу я в баpе у Японії, кpугом стаpінні стулья – заєбісь сдєлано! Заходить мудак і каже: “Ето мєсто мойо, может ви пєpєсядєтє?”. А я говоpю: “Hе хуя сєбє, ти шо оборзєл, может ти сам пєpєсядєш!”

Миша. В них, в Японії блядь, на уліцах всьо не по нашему написано. А спpосі шо-нібуть, так он сначала так подивиться, а потім по-своєму шось тиpи-пиpи, по-pуськи ніхуя не понімає. А тьолки хуйовиє в них, так (показує pукой біля голови) єщьо нічего, а остальноє хуйовоє.

правда

но

Японии Две

Передача электроэнергии в Японии весьма необычна и осложняется тем, что в стране исторически сложилось так, что она разделена на две части, работающие на разной промышленной частоте переменного тока — в восточной её части (включая Токио, Кавасаки, Саппоро, Йокогаму и Сендай) используется 50 Гц; в западной части (включая Окинаву, Осаку, Киото, Кобе, Нагою и Хиросиму) — 60 Гц. А между ними действуют четыре конвертера частоты (Shin Shinano, Sakuma Dam, Minami-Fukumitsu и Higashi-Shimizu) или используются ЛЭП постоянного тока. Такая ситуация возникла из-за того, что для энергосистемы Токио в 1895 году закупили генераторы немецкой компании AEG, а для Осаки в 1896 году — американской компании General Electric; проводить унификацию оказалось слишком дорого[2][3].
А я асегда грил шо эдисон ---> проходимец,:увага:
а Тесла---> гений.. хоч і не козак.. :зуби:

японская инженерия и безупречное качество - по большей части миф, немцы им трут нос по полной, в автомобилестроении уж точно.

японская инженерия и безупречное качество - по большей части миф, немцы им трут нос по полной, в автомобилестроении уж точно.
Оце ти пиздонув...
Хто ж змінить японця на німця?

Японці - це велика нація з високим рівнем технологічного розвитку, високим рівнем освіти та довгою історією та культурою. Вони мають свої традиції, які вони дотримуються, такі як церемонія чаю та кімоно, а також славляться своїми промисловістю автомобілів, електроніки та інших продуктів.т
Там мабуть знов НЛО впало. Звідки були кораблі до 1905 року ? А далі літачки у "41.
Помазані, чи як?

Я довольно много ща смотрю про Японию, так вот сами япі считают что у них уже 3 десятилетия застой. Никаких прорівніх технологий, роста ввп и тд. Кстати по самой бітовой технике у них куча всего, что у насдаже не продается, типа настольной духовки с микрлволнами автопрограммами и тд. У нас такое есть только во встройке и стоит космос

Назад
Зверху Знизу