Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Приложение "Дія"

🟡 02:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 02:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Приложение "Дія"

Нет взаимосвязи. То что изобретает нынешняя власть, она изобретает через жопу, без всякой взаимосвязи.:рл:
Ещё раз. Чтобы индентифицироваться подростку 14-18 лет в Дії, нужен телефон с NFC либо через IDбанк. До 18 лет банки не предоставляют напрямую свои услуги. Зачем тогда подростку телефон с NFC, который дороже чем телефон без NFC, если этой функцией пользуются для расчёта вместо банковской карты? Другими словами, нет равных возможностей для граждан страны пользоваться сервисом, который предлагает/навязывает государство.

Чому немає?
Всі документи в дії є паперовими. Користуйся паперовими.

А то так виходить що не всі люди рівні, бо одні їздять на авто, а інші на метро :D

Або пісюн стоїть вже з 11 років, а відвідати массажний салон імперія можна лише з 21го.
Так воно і є.

• 🟡 02:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

я б в дію ще блокчейн захист всунув

можна і платні підписку за перміум аккаунт з доп плюшками :клас:

За комфорт треба платити. Безоплате гарним не буває.

В мене дія з 10-30 разу запускається - висне на першому екрані, де герб на значок дії наїзджає. Я хз в чому справа, гугл про подібні проблеми не знає - тож це в мене одного таке. Хз. Так, телефону роки 3 вже, треба міняти, але нестачі пам'яті нема, все інше працює норм, тож я хз. Перевстановлював, оновлюється норм, працює норм, але запускається отак...
Бля.

А так супер зручно. Лише на вибори от паспорт тягав, а до цього вже й не пам'ятаю коли якісь доки в руках тримав.

почисти кеш застосунку

Таким образом, что если вы качаете апликуху не с сайта разработчика, а со стора или любой файлопомойки, код может быть модифицирован.

В некоторых случаях поможет защита приложения цифровой подписью. Но, если владелец файлопомойки контролирует и ось (как в случае с эпл/гугл и позор! хуавеем), это уже не работает.
А проверить чек сумму? Тогда нужно скачивать с git

Согласно постановлению Кабмина, с 8 ноября в Украине вводится порядок проверки COVID-сертификатов в общественных местах (в парках, на улицах, в кафе, общественном транспорте) с определением их подлинности. О деталях проверок и штрафах в студии «Первого городского» рассказывает зам. начальника Национальной полиции в Одесской области Александр Гостищев.
Требовать COVID-сертификаты могут только полицейские или представители созданных групп контроля, куда входят патрульные, санитарные врачи, работники Госпотребслужбы и Муниципальной охраны. Они оснащены боди-камерами и планшетами с приложением, которой покажет достоверность сертификата.

При себе нужно иметь не только сертификат о вакцинации, а и документ, удостоверяющий личность. Все эти проверки проводятся на законодательном уровне, уверяют в полиции.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Татуху с кодом на лбу надо, иначе хуй куда из дому выйдешь.

Вона з першого запуску так працювала. Да й перевстановлював я її.

А телефон рутований?
Якщо так то із за цього може бути купа проблем з усім що потребуе верифікацій серйозних.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Татуху с кодом на лбу надо, иначе хуй куда из дому выйдешь.

тобі і вам, антиваксам, можно просто хуй на лобі :D

Чому немає?
Всі документи в дії є паперовими. Користуйся паперовими.

А то так виходить що не всі люди рівні, бо одні їздять на авто, а інші на метро :D

Або пісюн стоїть вже з 11 років, а відвідати массажний салон імперія можна лише з 21го.
Так воно і є.

:рл:
Для користування паперовими документами в Дії, в цьому додатку необхідно пройти ідентифікацію, яка не можлива без банківськог рахунку або телефона з функцією NFC, який є не у кожного.

:рл:
Для користування паперовими документами в Дії, в цьому додатку необхідно пройти ідентифікацію, яка не можлива без банківськог рахунку або телефона з функцією NFC, який є не у кожного.

Ану скажи мені, який документ є в дії і який не можливо отримати паперовим без дії?

Ану скажи мені, який документ є в дії і який не можливо отримати паперовим без дії?

Тобто, мені з підшивкою папірців А4 по вулиці ходити?:рл: Паспорт, ІПН, посвідчення водія, свідоцтво про народження дітей, закордонний паспорт, сертифікат про вакцинацію і т.і.?:рл:
Нахуя тоді взагалі та Дія?

Тобто, мені з підшивкою папірців А4 по вулиці ходити?:рл: Паспорт, ІНН, посвідчення водія, свідоцтво про народження дітей, закордонний паспорт, сертифікат про вакцинацію і т.і.?:рл:
Нахуя тоді взагалі та Дія?

Так.
Як ходили до цього.
Хочеш щоб було комфортніше - досягни віку який дозволить тебе достовірно автентифікувати та забезпечся відповідним обладнанням.

Дія не нахуя. Дія для тих в кого є смартфон та картка.
В наш час КОЖЕН може собі дозволити смартфон на якому запуститься Дія. "Грузчік" в супермаркеті 12-15000 грн отримує, смартфон можна купити за 1500-2500 гарний БВ, а новий за 5-7. Хіба це проблема?

Кожен повнолітній може відкрити карту в приватбанку та проходити БанкІД.

То в чому проблема Дії?

Чи тобі держава повинна видавати смартфон з Дією? То може хай ще машину видає, та заправляє, інакше ж обмедення прав виходить, одні на Лексусах їздять, а я змущшений " з підшивкою папірців А4" на метро йти.

Все нормально з Дією.
Дуже прогресивний проект і розвивається на даний час дуже добре.

Відїбіться від неї :D

Так.
Як ходили до цього.
Хочеш щоб було комфортніше - досягни віку який дозволить тебе достовірно автентифікувати та забезпечся відповідним обладнанням.

Дія не нахуя. Дія для тих в кого є смартфон та картка.
В наш час КОЖЕН може собі дозволити смартфон на якому запуститься Дія. "Грузчік" в супермаркеті 12-15000 грн отримує, смартфон можна купити за 1500-2500 гарний БВ, а новий за 5-7. Хіба це проблема?

Кожен повнолітній може відкрити карту в приватбанку та проходити БанкІД.

То в чому проблема Дії?

Чи тобі держава повинна видавати смартфон з Дією? То може хай ще машину видає, та заправляє, інакше ж обмедення прав виходить, одні на Лексусах їздять, а я змущшений " з підшивкою папірців А4" на метро йти.

Все нормально з Дією.
Дуже прогресивний проект і розвивається на даний час дуже добре.

Відїбіться від неї :D

У підлітка 17 років є смартфон, банківської картки на його ім'я немає. Ідентифікацію пройти неможливо. Я про це. Все інше - дрисня.

У підлітка 17 років є смартфон, банківської картки на його ім'я немає. Ідентифікацію пройти неможливо. Я про це. Все інше - дрисня.

Так підлітку і цигарки не продадуть і алкоголь.
То що?

Ти не розумієш навіщо БанкІД в дії?

Дія це застосунок що дозволяє виконувати операції що мають юридичну силу. Хіба підлітку можна виконувати такі операції, якщо йому ще банківську картку не можна отримати з причини того що йому не можна самостійно виконувати такі операції.

Запропонуй мені альтернативу, як забезпечити еквівалентну автентифікацію користувача окрім БанкІД чи ЕЦП?

Я нагадаю, що автентифікація має бути на боці держ реєстру, а не логін\ппроль в застосунок. Дія дозволяє підписувати окументи в держ установах. І цей підпис має бути автентифікований як підпис конкретної фіз особи з її ІПН та паспортними даними. Яка ще установа окрім банку та держ реєстрів мають ІПН та Паспорт користувача?

А телефон рутований?
Якщо так то із за цього може бути купа проблем з усім що потребуе верифікацій серйозних.

Я не рутив, можливості вирубити рут немає - тож напевно ні. Хоча хз що там китайці намудрили, дроїд не голий.

АЛЕ!!! вона ж працює нормально, ніяких питань нема. Запускається лише отак з 10-30 разу з зависанням на першому екрані.

Так підлітку і цигарки не продадуть і алкоголь.
То що?

Ти не розумієш навіщо БанкІД в дії?

Дія це застосунок що дозволяє виконувати операції що мають юридичну силу. Хіба підлітку можна виконувати такі операції, якщо йому ще банківську картку не можна отримати з причини того що йому не можна самостійно виконувати такі операції.

Запропонуй мені альтернативу, як забезпечити еквівалентну автентифікацію користувача окрім БанкІД чи ЕЦП?

Я нагадаю, що автентифікація має бути на боці держ реєстру, а не логін\ппроль в застосунок. Дія дозволяє підписувати окументи в держ установах. І цей підпис має бути автентифікований як підпис конкретної фіз особи з її ІПН та паспортними даними. Яка ще установа окрім банку та держ реєстрів мають ІПН та Паспорт користувача?

Підлітку необхідно мати з собою документ, що підтверджує його особу. В разі запровадження червоної зони карантину, відвідування будь яких закладів, наприклад, Макдональдс, або громадського транспорту без свідоцтва про вакцинацію неможливо. Йому з цим папірцем зручно ходити?
Заібав ти своєю впертістю:рл:

Підлітку необхідно мати з собою документ, що підтверджує його особу. В разі запровадження червоної зони карантину, відвідування будь яких закладів, наприклад, Макдональдс, або громадського транспорту без свідоцтва про вакцинацію неможливо. Йому з цим папірцем зручно ходити?

ох ты и тупой :рл:

(хйл)

Світ не досконалий.
Що ти пропонуєш зробити?
За рахунок того що ти не розумієш природу процесів роботи з документами, тобі здається що можна зробити краще. Але ні. Не можна.
Підліток якому держава не дала права працювати з документами не може самостійно з ними працювати.
Але його права збережені. Повір, носити папірець з ковід сертифікатом не так вже й важко ;) Проблема називається, аби доїбатись.

Так само люди з інвалідністю мають носити папірці, пільговики. І тп.
Але згодом їх посвідчення теж будуть в Дії, і їх життя полегшиться. Якщо такі як ви хейтери не заблокуєте розвиток Дії.

Підлітки та діти навмисно обмежені в правах за для їх безпеки. Так у всьому світі. Бо вони недостатньо розвинені та не все можуть розуміти, що роблять, тому наприклаж їм не видають кредити і тп.
А погодься не мати права купити аффон в кредит підлітку куди страшніше ніж розгорнути втричі згорнений папірецб сертифіката на вході в Буфет ;)

Проблема висмоктана з пальця.

Назад
Зверху Знизу