Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Правила Киноигрулины. Refresh

• Автор теми Автор теми W!Z@RD
  • Дата створення Дата створення
А какогожхера ты рассказываешь, что правила можно менять только после игры, а?
Игра начинается от 10 игроков. еще вопросы?

Стриманіше, дівчино, можна сказати те ж саме і нормальними словами.

Це була пропозиція, а не прохання змінювати правила вже зараз. Я казав, що краще змінювати між іграми і дотримуюсь цієї думки.

Теж варіант, це краще в нього спитати, чому він не хоче. Мабуть, коса на каміння найшла.))
Он троллит. Я предложила этот вариант в самом начале. Ответ из разряда "ах как я вас понимаю, но играем так" по типу "Денег нет, но вы держитесь!"

Стриманіше, дівчино, можна сказати те ж саме і нормальними словами.

Це була пропозиція, а не прохання змінювати правила вже зараз. Я казав, що краще змінювати між іграми і дотримуюсь цієї думки.

Ну не знаю как у вас, а у нас тут градус давно уже перевалил за норму. А вы только пришли - так что, конечно, не в теме.

Останнє редагування:
Да, видно, он вам давно нервы портит... Интересно, что за фильм с туманом вместо снега?
Воот, а почему бы не сделать так и сейчас, а новые правила ввести со следующей темы?
Кстати, фильмы не бесконечные. И рано или поздно набирать от 10 фильмов на каждую тему, как и помнить победителей всех предыдущих будет затруднительно. В связи с этим можно было бы подумать об уменьшении числа фильмов для старта и о том, всегда ли нельзя использовать победившие ранее фильмы.
Проблема, наскільки я зрозумів, кілька разів була з набором 10 фільмів за 10 днів, ну і є зараз через суперечливу тему.
А чи всім зручно тримати у пам'яті усі 200+ фільмів-переможців?
Кстати, типичный банальный приём. Сначала дАртанян назвал всех *****асами, а потом как бы невзначай, потихоньку начинает интересоваться предметом обсуждения, задавать вопросы, пытается быть рубахой-парнем.

А можна коротко ще раз, бо читати всі 7 сторінок довго?
Нельзя. С чего мне каждому преведу тут повторять?
Влез в спор даже не осилив 7 страниц. Лишний раз показывает чего стоит твой "голос разума".

Ну не знаю как у вас, а у нас тут градус давно уже перевалил за норму. А вы только пришли - так что, конечно, не в теме.

Ну, я сангвінік, а не холерик, тому в мене з градусами майже завжди порядок.) Так, погоджуюсь, що вам видніше.

Кстати, типичный банальный приём. Сначала дАртанян назвал всех *****асами...
Пруф, будь ласка, бо дійсно прийдеться обізвати, але не всіх, а конкретно вас.

Нельзя. С чего мне каждому преведу тут повторять?
Ну, якщо ви тут звикли змінювати свою точку зору в темі в залежності від ситуації... Мені вам більше нічого сказати.

Пруф, будь ласка, бо дійсно прийдеться обізвати, але не всіх, а конкретно вас.
Не старайся. Я не буду вестись на твои заманухи. Ты прекрасно понял, что я имел в виду.
Мені вам більше нічого сказати.
Конечно нечего, слабоват. Не стоило и начинать.
Досвиданья.

Мне лично данный процесс напоминает сюжет фильма "Двенадцать разгневанных мужчин"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И слава богу есть человек который не согласен с мнением большинства.

Мне лично данный процесс напоминает сюжет фильма "Двенадцать разгневанных мужчин"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И слава богу есть человек который не согласен с мнением большинства.
Только на этом все совпадения и заканчиваются. И в отличии от обвиняемого в фильме, тебе наличие одного несогласного не поможет. :D

Чому б тобі удвох з Вересом не відкрити власну альтернативну Кіноігруліну? Ви ж однодумці, одного поля ягоди.
Дивись, Верес вже пропонує обнулити КІ. Тобі це буде до смаку. І буде в вас власний клуб, танго удвох.

Чому б тобі удвох з Вересом не відкрити власну альтернативну Кіноігруліну? Ви ж однодумці, одного поля ягоди.
Дивись, Верес вже пропонує обнулити КІ. Тобі це буде до смаку. І буде в вас власний клуб, танго удвох.
все так тільки розкольником буду не я. і особисто мені це зовсім не потрібно.

все так тільки розкольником буду не я. і особисто мені це зовсім не потрібно
тобі потрібно: Тарантіно vs Міядзакі та інший абсурд. До голосу здорового глузду ти не прислухався. Я тебе в КІ підтримував, але відтепер обіцяю, що твої кандидати від мене будуть отримувати лише мінуси - я тобі більше жодного шансу на новий абсурд не дам

тобі потрібно: Тарантіно vs Міядзакі та інший абсурд. До голосу здорового глузду ти не прислухався. Я тебе в КІ підтримував, але відтепер обіцяю, що твої кандидати від мене будуть отримувати лише мінуси - я тобі більше жодного шансу на новий абсурд не дам

А че он будет делать в игрулине вообще?

Нас поки четверо за виключення Сасі з пулу КІ. Подивимось, яке рішення інші приймуть

Маруся с нами.
Какие решения вообще, ты о чем? Для того чтобы дать кому-то подсрачник я должна разрешение спросить?

Нас поки четверо за виключення Сасі з пулу КІ. Подивимось, яке рішення інші приймуть
Багато ігр тому вже голосували за це та більщість виявила бажання залишити сасу(а поодинокі пропозиції щодо виключення саси з'явилися ще раніше), хоча що він с себе являє було видно з самого початку.

Останнє редагування:
Багато ігр тому вже голосували за це та більщість виявила бажання залишити сасу, хоча що він с себе являє було видно з самого початку.
Я гадаю, що зараз ця картина б значно змінилась.
Може альтернативне голосування запустити? Ще одне доповнення до правил: виключити Сасу з гри :D
Коли тоді голосували, я, здається, утримався. Зараз готовий підтримати цю пропозицію

Я гадаю, що зараз ця картина б значно змінилась.
Може альтернативне голосування запустити? Ще одне доповнення до правил: виключити Сасу з гри
Коли тоді голосували, я, здається, утримався. Зараз готовий підтримати цю пропозицію
И сколько ж голосов нужно набрать для свершения сего факта?

Назад
Зверху Знизу