Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що має синдром Аспергера, через який вона “дещо інакше” відчуває емоції.
Про це Безугла розповіла у коментарі під присвяченим їй дописом керівниці комунікацій Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, журналістки Олени Шкарпової.
“В будь-якому разі немає сенсу проклинати її та називати божевільною, бо це ні на неї не впливає, ні додає комусь іншому балів. Вона як особистість не вписується у суспільно-прийняті норми, а причини цьому настільки глибокі, що я можу лише дуже поверхнево про них судити і все одно точно помилюсь”, – написала Шкарпова про Безуглу, додавши, що депутатка має “геть інакший тип особистості та психіки”.
У відповідь Безугла детально описала свій стан.
“Наше мислення дійсно дещо інше. Я мислю структурами, алгоритмами, верифікацією. Ті чи інші факти, спостереження накладаються одне на одне в єдину базу даних, як у комп’ютері, і далі виводиться результат, який складається з усіх, на мою думку, врахованих змінних. Я відчуваю емоції, але дещо інакше. І здебільшого це результат свідомої соціалізації. У мене високий поріг страху тощо. Нам також дуже важко брехати, я фактично не брешу, але, звісно, можу помилятися в судженнях”, – написала Безугла.
Больная Марьяна, больная. Зачем ты ее сюда показываешь?
Был бы человек, диагноз найдется, особенно если в таком тонком деле, как мозговые извилины или их отсутствие....Dozor, а без подсказок ты не видел, что у нее не все в порядке с головой??