Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пожалуйста, поддержите!

• Автор теми Автор теми Tereza2017
  • Дата створення Дата створення
Гарні в нього фантазії.Що то за дупутати,яких люди вибрали,що не можуть цю проблему вирішити?Тоді питання-нашо їх вибирали?І що вони там роблять?Їм,може треба сказати-Вибачте,ми нїхто і нас не слухають.:плачу: ?Хай ідуть працювати охоронцями..В супермаркети.

Гарні в нього фантазії.Що то за дупутати,яких люди вибрали,що не можуть цю проблему вирішити?Тоді питання-нашо їх вибирали?І що вони там роблять?Їм,може треба сказати-Вибачте,ми нїхто і нас не слухають.:плачу: ?Хай ідуть працювати охоронцями..В супермаркети.

Петиция, что бы выполнять законы. Ну ахуеть, что дальше ?
Это шаг назад, а не вперед.

Маємо те, що маємо :незнаю:

Це,ще й прохання депутатів!Карл!:рл:

Нет, немного не так. Это просьба общественной организации. Но некоторые депутаты ее поддерживают и просят народ подписать. За это им спасибо ! Здесь высказывались сомнения в авторитетности сайта и прочее, поэтому я написала, что эту петицию поддерживают авторитетные люди, которые возможно сыграют в ее рассмотрении решающую роль.

З цього моменту,будь ласочка, конкретніше.)))

Ну як у вас потужна тикалка, тобто ви юридично грамотний, берем оті підписи і йдемо тикати ... Хочете до президента? А гайда! Святковий Київ це ж класно :кручусь: Якби була гарна компанія, яб тикала і тикала :іржач:

Мене вже важко налякати.:) Хоч за те,що Ви тут написали,Вам вже респект.:клас: Пишіть в приват.Разом будемо писати президентові.:збентежений:

О! Бачите, не дарма написала! Будь-яка дія несе свій результат :увага:

Ну як у вас потужна тикалка, тобто ви юридично грамотний, берем оті підписи і йдемо тикати ... Хочете до президента? А гайда! Святковий Київ це ж класно :кручусь: Якби була гарна компанія, яб тикала і тикала :іржач:
Їхати до нього не обов"язково.Він нас навіть не прийме,там запис до січня наступного року(так,я не помилився).А от листа.при підтримці наших ХВорумчан,ми можемо зварганити.Була така тема,про побори в школах.:)

Назад
Зверху Знизу