Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

посоветуйте хорошего диетолога.

для взрослого человека 1 ст ложка сахара в день нужно для нормальной работы мозга, мозгу нухна глюкоза, а не фруктоза. Много знакомых которые работают в сфере IT и много кто из них занимается спортом, силъдели на сушке, не ели сахал, и они они сделали для себя вывод, что
От як раз чудовий приклад дурних порад від людей, що самі не розуміють сабжу, але роздають поради.

Цукру і солі по-любому наїсися, навіть не в чистому вигляді, бо вони є в багатьох продуктах.

Это везде написанно что все нужно считать (ну сколько съесть тех же орехов, фиников и меда) в суточный калораж по жирам, белкам и углеводам. А так хоть Оля говорит сколько есть того или того, но человек все же сам решит для себя съесть на 10 гр орехов больше или меньше от суточной нормы.

Їж горіхів скільки хочеш, фініки та мед не їж взагалі - все набагато простіше. Дуже хочеться - їж в окремі дні рефіду.
А краще таки не їж взагалі, позбудься залежності від них, паралельно виправленню бжу обміну, потім зможеш їсти помірно коли захочеться.

Горіхів ти фізично не перебереш. Вуглеводів там небагато, жири та тим паче білки як мінімум до одного місця в плані калорійності.

Найкраща дієта - перестати жрати вуглеводи, навіть "правильні". Про швидкі я взагалі мовчу бо само собою розуміється - табу.

пс - я от нещодавно винайшов, що можу пити звичайний окріп замість чаю. Тобто наливаю в чашку окріп та сидячи за компом п'ю маленькими ковтками як раніше пив чай. Реально вирішує проблему споживання великої кількості води. Якщо раніше я через мінімум годину після прийому їжі пив чай, ще через годину пив теплу воду й отримував 330мл чистої води кожні 3-4 години між їжею, то тепер я можу збільшити її кількість вдвічі й навіть більше бо замінив нею чай.
Це здається нереальним, але ніяких проблем чи суму немає. Так само й з вуглеводами - звички перестрояться з часом та вуглводна наркоманія зникне, так само, як організм перейде на переважне білково-жирове забезпечення. Що до норм білків та жирів, їх походження можна сперечатись, але з тим, що вуглеводи треба обмежувати, а швидкі взагалі прибирати, жоден дієтолог не сперечатиметься.

Цукру і солі по-любому наїсися, навіть не в чистому вигляді, бо вони є в багатьох продуктах.

Тут на дієті всі - вони такі шняги не їдять. А якщо їдять й при цьому рахують скільки грамів горішків з'їли, то печалька :D

Назад
Зверху Знизу