Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порошенко под прикрытием ночи, пытается сбежать.

• Автор теми Автор теми alfa246
  • Дата створення Дата створення
Re: Порошенко под прикрытием ночи, пытается сбежать.

Цікаво чому Баканов в Медведчука цікавиться лише за Пєтю. А ось про те, хто з його однопартійців мав стати гауляйтером в різних регіонах чогось ні.

Цікаво чому Баканов в Медведчука цікавиться лише за Пєтю.
Теж так думаю.Чому не поцікавиться за Зєлю,який через Медведчука купував у росії бітум для великого крадівництва.Духовні скрепи не дозволяють,чи що.

Шо, опять?
И два чемодана соли пьітался вьівезти!!!

Почему Зеленский сдал юг Украины?
Когда его будут за это судить?

Как бы там не было, но от него помощь как шла, так и идёт.

Почему же По новым тенденциям новый президент это будет делать . А потом нового будет судить его наступник

Для чого? Теперішній звільнить територію назад, і все.

Для чого? Теперішній звільнить територію назад, і все.

А тенденция такая намечается судить бывших президентов . Мы перенимаем южнокорейкий опыт
Он Янык , теперь Порошенко А за что судить найдемЬ

будє відповідати чому крав гроші на асфальті

Не знаю хто там шо крав, але дороги хороші. Памятаю раніше автобусом їздив міжміським - то теліпало так шо підскакуєш. А спертись на шось, то голову можна було розбити. Тепер їхав пару днів тому - сперся на поручень поспати, і так плавненько йде по дорозі, що спиш як удома. За дороги ставлю плюс.

Ля ля тополя.
Зло не якісна дорога.
Зло коли один і той самий кілометр нової дороги після Порошенка при Зеленському став коштувати удвічі дорожче і це офіційна інформація.

Просто ставлю плюс за якість доріг. Не політику, а дорогам.
Оце кукурікання "Чта Зеленскій там дарогі строіл??" - неймовірно тупа методичка. Дороги в країні мають бути по любому хороші. Під час війни хоча б по тій причині що по ним переміщаються війська, постачання, евакуація, і багато багато чого.

Просто ставлю плюс за якість доріг. Не політику, а дорогам.
Оце кукурікання "Чта Зеленскій там дарогі строіл??" - неймовірно тупа методичка. Дороги в країні мають бути по любому хороші. Під час війни хоча б по тій причині що по ним переміщаються війська, постачання, евакуація, і багато багато чого.

перемищаются * пересуваються
и какой раз это уже вижу

Айвенго скажи Зачем ты говоришь на украинском если он тебя по всей видимости вторым родным является?

Та от в тому то і проблема що він не бажає покидати Україну а так би його призидентським кортежем навіть би відвезли.
.
Чи вже той цирк що до лютого був вже випав з голови? Як Порошенка (після закордонних зустрічей якого пішла допомога, коли хтось лепетав не нагнітайне, пішли щоденні поставки транспортними літаками зброї) не впускали в Україну вже зовсім з пам'яті вивітрилось?

Да я не против пусть едет, только без ****ого пафоса (это ко всем относиться).

перемищаются * пересуваються
и какой раз это уже вижу

Айвенго скажи Зачем ты говоришь на украинском если он тебя по всей видимости вторым родным является?

*****ську мову спочатку вивчи, дурачок.

Да просто заправиться хотел сгонять)

соль поздно вывозить из страны когда цены взлетели . Не знаю может там была гречка или туалетная бумага . В то вдруг новый короновирус обьявят , а туалетная бумага подорожает

В прошлом говорилось что я президент и меня нет полномочий посадками заниматься . Сейчас же связи войной у одних полномочия расширились ,а других прав убавили . По этому посмотрим как оно будет

У него собственный генпрокурор, третий за три года. И полсотни дел на Пороха, высосаанных.
Посадка по беспределу ставит крест на евроустремлениях и реальной помощи Запада.
Ннада?

Назад
Зверху Знизу