Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
ну шо, подивився ромул чужий: повна нісенітниця.
два бали за естетику перших двох стрічок. спроба зіграти на спогадах трушних фанантів першіх двох серій. картинка чудова.
мінуси за кволих ксеноморфів. тупого сінтета, незграбний сюжет.
висновок: під пиво вдома пійде. добре що не пішов у кін
Для мене частіше навпаки - видовищні (за задумкою) картини краще подивитись у кінотеатрі. Те якісне, що в них взагалі є, розкривається яскравіше.
Ті ж "Прометей" та "Заповіт" вдома дивитись не став. Перший епізодично сподобався завдяки візуалізації й загальній атмосфері, що було завдяки перегляду у кинотеатрі

Ті ж "Прометей" та "Заповіт" вдома дивитись не став. Перший епізодично сподобався завдяки візуалізації й загальній атмосфері
так, прометей також дивився у кіно. Познані. потім багато разів вдома. поруч з сучасною поробкою, прометей здається справжнім шедевром (хоча й до нього багато питань)

events-8487-4505-31758-kb.webp

Но только еслі у ві ужє не менеє 18 лет имеетє1

"Папа, ****** (2018)". Впечатлительным не смотреть!​

Пораджу, який точно смотрєть не треба.
Самотні вовки. Бред Піт і Оушен. ****іщє, а нє фільм.

Шановні, є питання:
де подивитись "Я, побєда і Берлін"
в Ютубі нема, Мегого хоче реєстрацію
або порадьте де скачати...

ну шо, подивився ромул чужий: повна нісенітниця.
два бали за естетику перших двох стрічок. спроба зіграти на спогадах трушних фанантів першіх двох серій. картинка чудова.
мінуси за кволих ксеноморфів. тупого сінтета, незграбний сюжет.
висновок: під пиво вдома пійде. добре що не пішов у кін
Все равно гораздо лучше Хэллбоя. Ну и не хуже Джокера)

зараз похід у кінотеатр *******: два рази приходив, було зачинено за повітряної тривоги. кошт білети оба рази повернули (((
После той двухдневной тревоги во Французском уже перестали на каждую тревогу выгонять.

Пораджу, який точно смотрєть не треба.
Самотні вовки. Бред Піт і Оушен. ****іщє, а нє фільм.
Сценарий - конечно гавно, но диалоги и актерская игра фильм вытягивают на достаточно хороший уровень. А в этом случае все зависит от переводчика и озвучки. Я смотрел, мне понравилось, но чей был перевод - уже не помню.

Шановні, є питання:
де подивитись "Я, побєда і Берлін"
в Ютубі нема, Мегого хоче реєстрацію
або порадьте де скачати...
Я через "LezymediaDeluxe" или через "лампа" смотрю, установите приложение и смотрите разные фильмы без скачивания, а фильм в Ютубе по первому запросу выдал, куда вы смотрели.))

Останнє редагування:
кому просто в этом понятном стиле зрелища про "Чужих"- вот фильм этого года и уже в качестве (мировая премьера была в августе)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Снимок.JPG

Останнє редагування:
Та ото,
я ж не говорю, что особый смысл- типовой сюжет для фильмов из серии Чужой.
Зрелище,просто зрелище. А смысловая философия в той или иной мере идет только у отдельных режиссеров в серии таких фильмов про это...

Назад
Зверху Знизу