Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Для тех кто любит классические штампы и обычные человеческие отношения. Без геев. Переводчик. 2023. Гай Ричи

Для тех кто любит классические штампы и обычные человеческие отношения. Без геев. Переводчик. 2023. Гай Ричи

Когда там уже Горбатая гора-2 выйдет? Возвращение на Горбатую гору :D

Взагалі кращий фільм на гоночну тему:

biomechanoId чому ти очі вилупляешь? Якщо ти не згоден то не шариш в кіні ніфіга

Rush - чудовий фільм, один з найулюбленіших, і актори підібрані чудово і історія зворушлива. але щодо зйомки власне гонок, то ФПФ - гідна конкуренція... та й актори там також топчик, та й історія чудова... хто в кіні не шарить, дивляться форсаж 10:D якщо цікавить історія Ф1, то є дуже рідкісний фільм від Поланського про сера Джекі Стюарта
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я думала ти настоящий киноман, а ти оскародрочер
Не, ну так-то ляпнуть, что проходняк, можно на что угодно.
Я лишь подтверждаю, что фильм качественно снятый и достойный как минимум внимания. Ну а там уж понравится/не понравится

.. хто в кіні не шарить, дивляться форсаж 10:D якщо цікавить історія Ф1, то є дуже рідкісний фільм відПоланського про сера Джекі Стюарта
А да про Форсаж я забула

2 Оскара из 4 номинаций. Не такой уж проходняк.
А так, конечно, на вкус и скунс...
Оскар нынче уже не показатель, его больше за соответствие повесточке дают, чем за реальное кино.

Останнє редагування:

Пять таксистских историй, случившихся за одну ночь в пяти мегаполисах мира: Лос-Анджелесе, Нью-Йорке, Париже, Риме и Хельсинки.

ну, тоді вже одинадцять історій про каву та курево
Coffee_and_Cigarettes-369939637-large.webp

Оскар нынче уже не показатель, его больше за соответствие повесточке дают, чем за реальное кино.
Посему если в фильме нет повесточки, то можно быть уверенным - он заслужил награду сполна

"Снайпер. Білий ворон"

Назад
Зверху Знизу