Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
щось на фільми про війну не тягне останнім часом
Фильм хороший... Но "не верю." Американец живя в США и имея дом и жену едет *******ьно в Афганистан, где он ещё и в розыске.
А жена ему говорит "Да, молодец, езжай конечно. Купи мне открытку в Кабуле"

Там в конце титры сколько было брошено переводчиков которые работали на США и что с ними стало...
Когда самолёты НАТО покидали Афганистан, а некоторые сидели на колёсах - вот это наверно и были переводчики.
Т.к. им или ******* упав с самолёта или расстреляют позже.

ты еще комиссара катани запости
жан поль звичайно культовий актор, але сам фільм лише може в когось ностальжи викликати, бо знятий жахливо... з півроку тому дивився його одним оком по тв коли був в гостях у батьків...

жан поль звичайно культовий актор, але сам фільм лише може в когось ностальжи викликати, бо знятий жахливо... з півроку тому дивився його одним оком по тв коли був в гостях у батьків...
не, ну в то время мне зашло это бельмондо в глазу

На "Одинака" та "Маргінала" по три рази у кіно ходили - та гарно все було.
А вони погірше того ж Професіанала

Проте "Русалка з Місіпісі" одразу не зайшла. Нудота рідкісна

На "Одинака" та "Маргінала" по три рази у кіно ходили - та гарно все було.
коли це було? у 80ті? тоді і провальні в усьому світі кінг-конг чи ворог мій в совку збирав по декілька десятків млнів глядачів. ринку у совку не було - дивилися, що показували. а показували здебільшого фільми, що не робили каси у США та Європі, бо кіностудії продавали їх у совок за копійки... глядач був невибагливий. а от once upon a time in America (хоча на батьківщині також провалився) у сср був визнанний ****ографічним і за касети з ним люди отримували реальні строки...

коли це було? у 80ті? тоді і провальні в усьому світі кінг-конг чи ворог мій в совку збирав по декілька десятків млнів глядачів. ринку у совку не було - дивилися, що показували. а показували здебільшого фільми, що не робили каси у США та Європі, бо кіностудії продавали їх у совок за копійки... глядач був невибагливий. а от once upon a time in America (хоча на батьківщині також провалився) у сср був визнанний ****ографічним і за касети з ним люди отримували реальні строки...
кинг конг.... зита и гита ***ть!

у 90му я вперше побачив на касеті том і джері. я був вражений... а після - вдвічі вражений, коли дізнався що то мульти 50-60х
шо ты про однажды в америке гонишь? его в кинотеатрах крутили. обе части. и сцена с сиськой элизабет макговерн даже не вырезалась. писали только детям до 16 смотреть не рекомендуется. сроки за однажды в америке - это городская легенда.

шо ты про однажды в америке гонишь? его в кинотеатрах крутили. обе части. и сцена с сиськой элизабет макговерн даже не вырезалась. писали только детям до 16 смотреть не рекомендуется. сроки за однажды в америке - это городская легенда.
да, ну визнаю... мабуть був неправий...

да, ну визнаю... мабуть був неправий...
та сто пудов. меня предки потащили. как щас помню - кинотеатр волна, пгт черноморское ) я еще думал - что за нудотина адская. это потом я осознал. сейчас любимый фильм всех времен.

и по телеку его крутили. у нас тогда березка была с этим ящиком, что ногой включать надо было. бабушка загораживала экран и кричала - там ****! не дам ребенку смотреть на ****! :D

lisa-2022_168364.webp

"Лиса"

в этом фильме ездят на запорожце
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в этом фильме ездят на запорожце
"гран-турізмо" на разок під чипси піде... хоча у фанатів Ф1 від відображення гонок може піти кров з глаз...

What a lovely day!
1864afef48f060c7976de051e073fd61.png

а кто смотрел в 60-х годах "Золото Макены " . уж не помню кто снимал . интересный был фильм .

Назад
Зверху Знизу