Светочка, СПАСИБО за 998грн!
Коллеге А.Н. -200 СПАСИБО!!!
Приход: 1000(Дима-волшебник) + 998 (Светочка) + 200 (коллега)
Остаток: 2812грн.
Отправляла ранее посылочку для очной передачи семьям Героев- добровольцев.
Уважаемая коллега (горжусь знакомством с коллегой и учителем, Народным Героем Украины - Валентиной Леонидовной Олефиренко) принимала деток у себя дома.
Как написала в сообщении: "Все таки я дуже щаслива людина, не зважаючи на те, що було в житті багато всього і зради, і горе, і смерті близьких, ну на житті, як на довгій ниві.
Але я щаслива, кожної миті цього життя і так радуюся дітям як рідним так і тим, які прийшли в моє життя по волі Господа, друзям , воїнам, різним добрим людям, які неждано і негадано йдуть зі мною тернистими шляхами моєї рідної землі.
Мабуть все таки Господь був не проти, щоб я прийшла в цей світ і подарував мені багато любові і радості зустрічей та несподіваних вчинків від дітей України...........Приїхали діти позавчора до мене- дівчинку я відправила на море на відпочинок, а хлопчик щасливий розбирав свої подарунки.. Дякую Іринці Сорокіній та Оленці Львіві всім добрим людям, які до цього долучилися - очі дітей щасливі, а дівчинка Валя телефонувала мамі вже з моря і казала, що їй немає коли розмовляти, бо дуже зайнята там в лагері все чудово... Ще і Марка з братом туди відвезли- а я щаслива, троє діток оздоровляться на морі- ++)));....."
СПАСИБО ТАТЬЯНЕ И ВЛАДИМИРУ ЗА 1000грн!!!