Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Женщины впервые получили большинство в кабинете министров Швейцарии.
22.09.2010, Женева 13:37:55 Женщины впервые получили большинство в кабинете министров Швейцарии. По итогам четвертого раунда голосования среди членов швейцарского парламента первое из двух вакантных мест в правительстве - кресло министра транспорта получила представительница демократической партии Симонетта Соммаруга. Она стала четвертой женщиной среди семи министров кабинета, передает Associated Press. Таким образом, Швейцария оказалась пятой страной в мире, наряду с Испанией, Норвегией Финляндией и Кабо-Верде, правительство которой имеет подобного рода гендерную структуру.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
****ец, сколько пафоса от "вечных братьев". :/
Во-первых, не смешно.
Можешь тогда там же прочитать про Януковича. Как он "русификацию" проводит, которую обещал.![]()
Во-первых, не смешно. Во-вторых, где там пафос? Сейчас ученики в школах умирают не только на переменах.
Не "полит", но ЛОЛище! Знаю, что грешно смеяться над чужим горем, но нифига не могу с собой поделать.![]()
«Особенно ксенофобской риторикой пропитаны тексты песен группы «Мертвий Півень». Текст песни «А я гуляю по Москві» приводится полностью, где каждая строчка свидетельствует об этом.
А я гуляю по Москві,
І бачу пам’ятник Бандері,
Величний тризуб на Кремлі,
І синьо-жовтий стяг в оселі.
Величний пам’ятник Донцову,
Петрівка вже стоїть без грат,
Повсюди чути нашу мову,
І люблять всі мій автомат.
Повсюди гарні краєвиди,
На дротах ******* висять,
І я крокую без огиди,
У ГЕТО, де ***и кричать.
Нема вже в світі комуністів,
Нема ляхів і москалів,
Немає ****ів шовіністів,
І всяких Путінів - козлів.
Нема вже в світі Мавзолею,
Оздоби вже на Соловках,
Спалили Леніна, тварюку,
А Кучма з’їв його весь прах.
Яскраво світить ясне сонце,
І машінгвер мій у руці,
Червоно-чорний у віконці,
І я щасливий у Москві.
Я, Чайка Роман, учасник групи «Мертвий Півень», заявляю, що пісні «А я гуляю по Москві» у репертуарі групи «Мертвий Півень» немає і ніколи не було.
Янукович у Нью-Йорку виступав перед порожніми кріслами
Це – фотографії з виступу Віктора Януковича на генеральній асамблеї ООН в Нью-Йорку.
Сесійна зала порожня на 70-80%. До числа уважних слухачів можна віднести хіба що делегацію, яка супроводжувала Януковича – Льовочкіна, Герман, Грищенка...