Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ПолитLOL - тема только для картинок, анекдотов и.т.п., связанных с политикой

Статус
Тема закрита
Ого. Вот это действительно смешно. :ги:

Насшкрябалось из Главного:

attachment.php

Неожиданный поворот.
Глава Ассоциации православных экспертов Кирилл Фролов:
«Сейчас православие — это основа модернизации. Лично я считаю, что русские компьютеры должны создаваться при русских монастырях: умные молитвы, умное делание, умное монашество. Мы считаем, что православный инновационный центр должен открыться в Сколкове, потому что Церковь — это опора модернизации, а не помеха.»

Переглянути вкладення 1592870

Останнє редагування:
Судилися єврей та українець. Судді дали 15 років.
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи:
- А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець.
Всі очі вилупили…а батько й каже:
-Гаваріш, что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, как всє бaндеровци єздят. Понял?
А дідусь і собі:
-А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо?
А мати:
-Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо?
Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже:
-Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а?
А той мовчазно так, насуплено та й каже:
-Я…я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу..
Зустрічаються двоє євреїв.- Куди йдеш?- Вла-вла-вла-вла-вла-штовуватись ди-ди-ди-ди-ктором на-на-на-на-на телебаченні!- Ну, успіху тобі!Через тиждень.- Ну, як, вже працюєш?- Та-та-та-та-та ні! - А-а-а-а-а-а-а-а-нтисеміти і бандерівці навколо!
Прийшов дід до священика на сповідь. - Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій!- Дякую вам, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася?
Вірменське радіо питають:
- Скажіть, як назвати сина, якщо тато - єврей, мама - українка і обоє націоналісти?
- Ізяслав.

Януковича в Брюсселе спрашивают:
- В Украине есть демократия?
- Конечно, раз Тимошенко средь бела дня может целоваться с кем угодно возле Верховной Рады.

Царь, очень приятно, царь! (с) Из классики жанра. :)

100927115214_info.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

27.09.2010 13:06

На стінах адміністративних і житлових будівель Донецька масово з'являються трафаретні зображення президента Віктора Януковича в короні, повідомляє користувач ЖЖ frankensstein.

Ніяких супроводжуючих написів при цьому не наводиться.

У липні Януковича назвав "царем" перший президент України Леонід Кравчук, у зв`язку з наміром глави держави ліквідувати політреформу 2004 року. "Цар-батюшка не може зробити все, навіть маючи надзвичайні повноваження. Тільки разом, всі сили, об'єднавшись, можуть зробити, от у це я можу повірити", - заявив Кравчук

В свою чергу луганський скульптор Микола Шматько зобразив Янукович в одній композиції з античними імператорами Олександром Македонським та Калігулою. "Зараз прийшли справжні часи Калігули: розвал людських відносин, розвал України, - зазначив митець. - Я зробив також акцент на Македонського. Прийдуть інші покоління, і вони будуть вдивлятися в бюст Януковича й аналізувати, що це була за людина: справжній монстр Калігула або Македонський, який міг здійснювати подвиги, які залишилися у віках".

Зустрічаються двоє євреїв.- Куди йдеш?- Вла-вла-вла-вла-вла-штовуватись ди-ди-ди-ди-ктором на-на-на-на-на телебаченні!- Ну, успіху тобі!Через тиждень.- Ну, як, вже працюєш?- Та-та-та-та-та ні! - А-а-а-а-а-а-а-а-нтисеміти і бандерівці навколо!
Вот тока не надо классику опошлять.Вот как этот анек выглядел в оригинале:
Встретились как то за пивом двое знакомых-заика и горбатый.Пили пиво долго,а затем горбатый решил заику подъепнуть.Говорит-"А ведь у меня для тебя есть хорошая работа." "Ккк-каккк-кая?" "Диктором на телевидении!!! Га-га-га-га!"
Заика обиделся и говорит-"Ззззабирай ка ттты свою фффотку с моего ааальбома." "Зачем?:confused:" "Аааальбом не ззззакрывается."
Так шо я хотел этим анеком сказать? А вот-не лепи горбатого с переделками старых анекдотов.

Европа глазами галичан.

Вот тока не надо классику опошлять.Вот как этот анек выглядел в оригинале:
Встретились как то за пивом двое знакомых-заика и горбатый.Пили пиво долго,а затем горбатый решил заику подъепнуть.Говорит-"А ведь у меня для тебя есть хорошая работа." "Ккк-каккк-кая?" "Диктором на телевидении!!! Га-га-га-га!"
Заика обиделся и говорит-"Ззззабирай ка ттты свою фффотку с моего ааальбома." "Зачем?:confused:" "Аааальбом не ззззакрывается."
Так шо я хотел этим анеком сказать? А вот-не лепи горбатого с переделками старых анекдотов.
Це з сайту кафе Краївка.

Извините, что "шоп" и возможный "боян", но не смог пройти мимо:

Извините, что "шоп" и возможный "боян", но не смог пройти мимо:

Ну есть же еще действительно неравнодушные люди в нашей стране! :yahoo:

Жаль только, что неравнодушие у них довольно странное: к жопам политиков. Кажись, двигаемся таки в **** Европу!

Наказан злодей, который всех с гречкой накрутил! :клас:

На Кировоградщине пойман злодей с 40 тоннами гречки

Сотрудники налоговой милиции Кировоградской области на автостраде Киев - Одесса в рамках проведения операции «Урожай» задержали транзитный грузовой автомобиль, который перевозил 40 тонн гречихи без соответствующих карантинных документов.

Об этом сообщили в Управлении налоговой милиции ГНА в Кировоградской области.

Как установила проверка, автомобиль МАЗ с прицепом перевозил крупу из Черкасской области в Днепропетровскую. Груз на общую сумму 230 тыс. грн. изъят и передан в Ульяновский межрайонный пункт государственной инспекции по карантину растений по Кировоградской области на ответственное хранение.

Останнє редагування:
О-о-о-о, кажись, Чапаев засветился! :)

MvoyJd3-4H8

Минулого тижня 50-річний житель Челябінської області (росія) Валерій при затриманні кілька разів ударив себе головою об міліцейську машину, щоб звинуватити співробітників ДАІ у побитті.

Інспектори міста Киштима оформляли звичайне ДТП без постраждалих, коли побачили, що сторонній чоловік знімає їх на камеру мобільного телефону.

Звернувшись до нього за роз'ясненням, даішники отримали у відповідь нецензурну тираду.

"Природно, співробітники ДПС попросили чоловіка піти, бо ніякого відношення до аварії він не мав і просто заважав працювати, - розповіла Life News інспектор з пропаганди ДІБДР ОВС Киштима Белла Завалій. - Але перехожий не вгамовувався і продовжував ображати співробітників правопорядку".

Тоді даішники викликали наряд патрульно-постової служби і скрутили йому руки.

Але порушник спокою вирішив змінити тактику і постати в ролі жертви міліцейського свавілля.

"Стоячи біля автомобіля, чоловік кілька разів з усієї сили вдарив себе головою об скло службової машини і став вимагати огляду у травматології, обіцяючи засудити міліціонерів за побиття ні в чому не винного громадянина, - додала Завалій. - Проте один з інспекторів встиг відзнятати шокубчу сцену на камеру".

Витівку 50-річного киштимця оперативники пояснюють ненавистю до всіх співробітників ДАІ, адже на рахунку Валерія вже 24 порушення правил дорожнього руху.

Крім того, його шість разів позбавляли водійських прав. А два тижні тому за водіння без посвідчення водія він був заарештований на три доби.

Після того як на чоловіка склали протокол, він був відпущений додому.

Железный ПолитLOL.
Ещё один взгляд на старую тему.

x_cd1f4fa8.jpg

Десь так...

x_e628eafc.jpg

Останнє редагування:
Для начала пыхнем. :план:

Мало пыхнули, давайте еще: :план::план::план::план:

Пыхнули? Теперь вникайте:
.
Как это прекрасно! :ги:
виа

00hxpx70.webp

Останнє редагування:
Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу