Я тут уже делился фактом, что приятно удивил моего брата (за 2016г).
При Украине подвести к участку воду и свет загадали 14000гр.
Ему это обошлось от российских властей в 400р.
Причем это система построена так, что новые участки уже имеют такой подвод. За счет России.
...Поразили медикаменты, когда я заболел осенью 2016. Температурил 2 дня. Аспирин - 5р, Мукалтин - 9руб за пластинку. Чем не забота?

Препараты санкционные были по цене украинской.
Мені родичі з рф казали,шо на росіі заборонено пиродавати пігулки пластинами.Тільки у коробці.
Але не суть питання.
Кримчани чогось вважали та вважають себе кращими за інших українців.
Вважають що вони особливі у цьому житті,де їм всі винні.
Але наївні та недалекі запроданці схоже шо забули деякі простенькі факти про "говєнб радну", куди вони так скакали та бігли,що продали всих і все.
- радна говєнь спокійнісінько
наносила ракетно-бомбові удари по своїм громадянам у Чечні ( а тепер нам тут випадкові кафтани та інше сміття з рф розповідають казки про федералізацію і громадянську війну)
- говєнь спокійно та без будь-якого жалю нищила дітей в Беслані, моряків підводного човна "Курськ" ( а там були моряки з Севастополю у тому числі)
-говєнь холоднокровно та неодноразово підривала своїх жителів.
- говєнь НІКОЛИ не визнає кримчан повноцінними громадянами.Вони завжди будуть "ванючімі хахламі", яких треба вчити жити.
- НІКОМУ і говєні також не потрібні запроданці.Той хто продав раз, зробить це ще раз. Потрібна ТІЛЬКИ ЗЕМЛЯ.
- говєнь не хвалиться що закрила на криму близько 250 тис. робочих місць,знищила фактично сільске господарство та тваринництво.
Тож тепер спостерігаючи за тим як скачуть запроданці зі страху опинитись на вулиці, я не зловтішаюсь,ні.Ми спостерігаємо закономірний процес того,шо робить говєнь туди,куди приходить.А сособливо коли її так припрошують прийти.
Їжте свою крейду по 5р, бо більше нічого не залишається.Схоже программа "умірєть на расії" діє безпосередньо.