4000 грн на місяць

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
Яровая Ирина., зампред госдумы

Матвиенко Валентина, пред. Сов.федерац.

Наиболее неприятные, твари. Явно антиукраинского толка и украинского происхождения
Я уверен, история оценит по достоинству их вклад в уничтожении уродской россии.

Кого обманули...?
И по каким признакам вы записали русских и украинцев в один народ?
Ведь культуры разные, ментальности разные, предки разные....
Семантика языка одинакова. Не сложно общаться(особенно на Кубани) Культуры одинаковы. Одинаковые предки и схожая ментальность. В России есть места, где говорят только на украинском...
И где в Украине вы видите нарушение европейских норм?
Сплощь и рядом...
Запрет пыток..
Право на свободу...
Право на судебное разбирательство. СПРАВЕДЛИВОЕ
Свобода совести, совести..
Свобода выражать мнение.... И Т,Д.

Я уверен, история оценит по достоинству их вклад в уничтожении уродской россии.

Прекрасная идея,- уничтожать ВСЕ уродское!

Кацаповиєб, кажи які ти ліки з параші до України завозив

Я тут уже делился фактом, что приятно удивил моего брата (за 2016г).
При Украине подвести к участку воду и свет загадали 14000гр.
Ему это обошлось от российских властей в 400р.
Причем это система построена так, что новые участки уже имеют такой подвод. За счет России.
...Поразили медикаменты, когда я заболел осенью 2016. Температурил 2 дня. Аспирин - 5р, Мукалтин - 9руб за пластинку. Чем не забота?:пиво:
Препараты санкционные были по цене украинской.
Мені родичі з рф казали,шо на росіі заборонено пиродавати пігулки пластинами.Тільки у коробці.
Але не суть питання.
Кримчани чогось вважали та вважають себе кращими за інших українців.
Вважають що вони особливі у цьому житті,де їм всі винні.
Але наївні та недалекі запроданці схоже шо забули деякі простенькі факти про "говєнб радну", куди вони так скакали та бігли,що продали всих і все.
- радна говєнь спокійнісінько наносила ракетно-бомбові удари по своїм громадянам у Чечні ( а тепер нам тут випадкові кафтани та інше сміття з рф розповідають казки про федералізацію і громадянську війну)
- говєнь спокійно та без будь-якого жалю нищила дітей в Беслані, моряків підводного човна "Курськ" ( а там були моряки з Севастополю у тому числі)
-говєнь холоднокровно та неодноразово підривала своїх жителів.
- говєнь НІКОЛИ не визнає кримчан повноцінними громадянами.Вони завжди будуть "ванючімі хахламі", яких треба вчити жити.
- НІКОМУ і говєні також не потрібні запроданці.Той хто продав раз, зробить це ще раз. Потрібна ТІЛЬКИ ЗЕМЛЯ.
- говєнь не хвалиться що закрила на криму близько 250 тис. робочих місць,знищила фактично сільске господарство та тваринництво.
Тож тепер спостерігаючи за тим як скачуть запроданці зі страху опинитись на вулиці, я не зловтішаюсь,ні.Ми спостерігаємо закономірний процес того,шо робить говєнь туди,куди приходить.А сособливо коли її так припрошують прийти.
Їжте свою крейду по 5р, бо більше нічого не залишається.Схоже программа "умірєть на расії" діє безпосередньо.

Мені родичі з рф казали,шо на росіі заборонено пиродавати пігулки пластинами.Тільки у коробці.
Але не суть питання.
Але наївні та недалекі запроданці схоже шо забули деякі простенькі факти про "говєнб радну", куди вони так скакали та бігли,що продали всих і все.
- радна говєнь спокійнісінько наносила ракетно-бомбові удари по своїм громадянам у Чечні ( а тепер нам тут випадкові кафтани та інше сміття з рф розповідають казки про федералізацію і громадянську війну)
- говєнь спокійно та без будь-якого жалю нищила дітей в Беслані, моряків підводного човна "Курськ" ( а там були моряки з Севастополю у тому числі)
-говєнь холоднокровно та неодноразово підривала своїх жителів.
- говєнь НІКОЛИ не визнає кримчан повноцінними громадянами.Вони завжди будуть "ванючімі хахламі", яких треба вчити жити.
- НІКОМУ і говєні також не потрібні запроданці.Той хто продав раз, зробить це ще раз. Потрібна ТІЛЬКИ ЗЕМЛЯ.
- говєнь не хвалиться що закрила на криму близько 250 тис. робочих місць,знищила фактично сільске господарство та тваринництво.
Тож тепер спостерігаючи за тим як скачуть запроданці зі страху опинитись на вулиці, я не зловтішаюсь,ні.Ми спостерігаємо закономірний процес того,шо робить говєнь туди,куди приходить.А сособливо коли її так припрошують прийти.
Їжте свою крейду по 5р, бо більше нічого не залишається.Схоже программа "умірєть на расії" діє безпосередньо.

Єто всьо забота о кримсах.:D

Заюня. Я так не вважаю. Вони просто українці. В них зараз важкі времена.
Але все пройде. Кацапів з Мурманску ми депортуємо і все повернеться.

Заюня. Я так не вважаю. Вони просто українці. В них зараз важкі времена.
Але все пройде. Кацапів з Мурманску ми депортуємо і все повернеться.

Ну так.Хоча б тільки тому,що мають громадянство та паспорти,90%.

а самі ви хто? Не скигляр з Харкова, якому станція "Олексіївська" спокою не дає?
Его ломало от станции "Центральний ринок". :увага:
Там он покупал свиную говядину на Благбазе.

Porucznik Jebłoński;60255348 сказав(ла):
Его ломало от станции "Центральний ринок". :увага:
Там он покупал свиную говядину на Благбазе.

Я коли благбазу розшифровував довго риготав. Благовєщенцкий базар:D

Назад
Зверху Знизу