То чому ти стверджуїш що мужик? Цікаво коли ти перестанеш брехати?одинокая бездетная старуха с обвисшими сиськами
То ти про царькова? Дійсно забрали, а ти що не знав, отакої.Так что же все так переживают что лагеря у деток забрали и т.д.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То чому ти стверджуїш що мужик? Цікаво коли ти перестанеш брехати?одинокая бездетная старуха с обвисшими сиськами
То ти про царькова? Дійсно забрали, а ти що не знав, отакої.Так что же все так переживают что лагеря у деток забрали и т.д.
я говорю об уровне сервиса, подавляющем большинстве жилья

Нет уж....
Вернемся к сиськам.
Так шо там? Не стоят уже?
зы. Фото развеит мои гнусные сомнения....

То чому ти стверджуїш що мужик? .

Мыша
Ну какие тебе сиськи, Мыша, если ты еще Битлов помнишь
О внуках думай. И молись мне, чтоб в следующей жизни баобабом не родился
это не самый худший вариант"Уши спаниэля" (tm)
Сравнил! Бакс был 5.60 ...фотожоп?
![]()
Сравнил! Бакс был 5.60 ...

Шикпоследнее лето правления Данилыча
Лето перед рождествами![]()
Так ти само писало.это твои личные фантазии.
Шо і він читав? А я упевнений що не тільки він...Личи слушай.
А ти брехні? Геніально. Ну і як, він на тебе зеркально рівняється?Он здесь рупор правды
Якби не клімаксична злоба, та паталогічна брехливість.это не самый худший вариант
секса ей не хватает ......Якби не клімаксична злоба, та паталогічна брехливість.
Ясно...
"Уши спаниэля" (tm)
это не самый худший вариант
уверен что в этом случае есть эффект бульдога - то есть в автобусе щеки трясутся а грудь нет
Так ти само писало.
Шо і він читав? А я упевнений що не тільки він...
А ти брехні? Геніально. Ну і як, він на тебе зеркально рівняється?
Якби не клімаксична злоба, та паталогічна брехливість.
секса ей не хватает ......
Ну і де ти там, знову брешиш?
То що потрібно на людей кидатись та брехати?секса ей не хватает ......
Ну і де ти там, знову брешиш?
твоим эротическим фантазиям ?А трио сплетников обсуждают. Сцукозавидуют
Та ти, стільки разів тобі повторювати, де відмазка? Чи замазка...
Кому, мені не зрозуміло, де спростування брехні про мою присутність на бабському форумі?Тут же понятно
То не про тебе, не бреши. Якщо про мозги так то не камінюка, у тебе чавуній..стройная белая мраморная
Впізнаю, ваші, а от наші не такі бридкі.А трио сплетников обсуждают. Сцукозавидуют
Щось не видно феєрверку твоїх відповідей на мої запитання, тож тихіше, не мелькай.Фейерверк красивый...
Алжир - Марсель- шото пороблено этим хфранцузамнад Средиземным с радаров пропал пассажирский лайнер (
Алжир - Марсель- шото пороблено этим хфранцузам