4000 грн на місяць

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
не буду брехать ибо не знаю точно кого отключали ,но в мае по кабельному в симфе штук пять татарских каналов было.

скажіть, а вам ніколи не було соромно за кримнаш? на якомусь людському рівні? Я навіть не беру донбас до уваги. Вам дійсно не соромно,за те ЩО ви вчинили?За людей які в криму загинули,за те що родини тепер опинились по різні боки так званого адміністративного кордону?

я таки не понимаю свиньи эт те кто измазюкал плакат7
или наскальная живопись часть культурного наследия украины
ви все чудово розумієте.І хто такі свині у тому числі.І не потрібно прикидатись.
Ну а щодо наскального живопису,то це вже частка вашого,окупантського надбання:
IMG_1491.jpg

почему мне должно быть стыдно7
ну хоча б тому,що це акт агресії по відношенню до нас,ваших сусідів.
Або,тому щому що ви раділи на чужому горі,масштабами країни.Це не по-людськи.

родственники и так ездят без проблем. пример урсул мотается постоянно.
одна людина це не приклад.
А що до "без проблем",ну так запитайте про це у робітників залізниці, яка не працює.Або у тих,хто переходить той кордон.

а пропавших и погибших число гораздо меньше чем допустим в киеве где не было оккупации или той же одессе
я якось забуда,що на росії людське життя ніщо не варте.
Ви типовий продукт вашої системи.Нелюдський,байдужий та ще й мабудь повна голова скрЄп.:(

До речі "будення великої та багатої держави".
74-летнего жителя Поронайска, много лет прожившего без света и воды, переселяют в общежитие
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

То це ви таке і в окупованому криму влаштувати можете.

для большего понимания продукта системы прокатитесь в в ненавистную россию или крым. пообщайтесь с людьми

Зачем?

Или люди в расиечке испітівают патологическую ненависть к Украине? Они знают - где єто?

Я уже вставлял этот ролик. Послушай предисловие и захлопни пасть.

для большего понимания продукта системы прокатитесь в в ненавистную россию или крым. пообщайтесь с людьми

це небезпечно, з огляду на те,яке полювання ваша влада влаштувала на українців.
А щодо спілкування з людьми...щось ми не бачили останнім часом відеоряду де всі вихваляють окупантів:D Воно коли світла не вистачає не до того)))

не буду брехать, но в мае по кабельному в симфе штук пять татарских каналов было.

Што?©
Разве что казанских татар каналы

абсолютно безразлично наш чи не наш.почему мне должно быть стыдно7
родственники и так ездят без проблем. пример урсул мотается постоянно.

Ану Вася расскажи как мне стало жить лучше и почему я стал мотаться на старости лет?

Куда именно прокатиться в Крым и с кем пообщаться?

Останнє редагування:
та ми це бачимо.
Прийшли на нашу землю,окупували її, вбивали і катували наших людей.
І раптом

:рл::рл::рл:
і воно ще про Одесу триндить.Мовчав би вже краще.
Ничего они не понимают. Почти все воры и убийцы уверен, что он не виновен, а действовал во благо. Или под воздействием непреодолимой силы.

менi прикро бачити ще одне кацапеня, яке порушує усi моральнi норми на українському форумi та остається незабаненим. навiть у правилах форума є пункт про те, що не треба срати у лiфтi.

це якесь безглуздя. вони несуть одне й те ж вже три роки та розповiдають якi вони гарнi та миролюбнi. проте ми ж не кацапи щоб жерти з лопат :незнаю:

не знаю чьих, но шпрехали по татарски. не разбираю крымский и казанский диалекты

я разве где то сказал что именно ты стал жить лучче. у тебя есть проблемы с пересечением админ границы?

Про пять татарских каналов в симфе ты пиздИшь.

Тоесть то что я должен пересекать какую-то границу для того что бы попасть к себе домой тебя это не смущает? А срок нахождения у себя дома видимо тоже идет мне на пользу. Как и то что я не могу ни работать ни чем либо заниматься чем занимался до оккупации

пересечением админ границы?
що таке в загалi адмiн кордон? лiнiя, подiляюча росiйско-фашистськiх загарбникiв та українськi вiйска?

чому ми взгалi повиннi перетинати якiсь кордон коли крим - це українська земля?

Про пять татарских каналов в симфе ты пиздИшь.
может быть там есть и десять. на которых 24/7 хуйлу, медведеву и шойгу жопу лижут.

не ну ладно приперлась. а почему я должен радоваться?

тому що ти таке ж саме гiмно як i iншi 86 вiдсоткiв кацапiдорiв.

мабуть для тебе це буде новиною, але ти говориш слово в слово те ж саме, що говорили до тебе 3 роки рiзнi кацапськi мудаки. ну зовсiм нiчим не вiдрiзняєшся. так само пiд дурня косиш.

навiть не знаю, що краще - щоб ти реально був таким тупим хуєсмоктом, которому нiщо не зрозумiло, або був розумною шовинистичною тварюкою, яка лиже сраку хуйлу та жре з лопати заради якоїсь мифичної iмперської iдеi.

Назад
Зверху Знизу