Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліцейський застрелив людину у Дніпрі

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Хто правий?

• Люди в автівці

Голосів: 14 10.4%
  • Поліціянт

Голосів: 121 89.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    135
Ясно шо шумно. Ця ****** почала верещати "Пусти ногу, мені больно!" ніби їй ту ногу почали відпилювати болгаркою.:D
Це так з/к роблять. Несамовито волають -Аааааааааааа! Начальник, мне больнаааааа! Ааааааааа, Пустиииииии!
Імітування нестерпного болю. Нащо ? Та хз. Може дійсно щоб більш не били. А може щоб потім "на больнічку" поїхати.
Хтось цю коханку навчив цьому.
Я дуже здивувався, коли первий раз почув це репетування, наче з неї живцем шкіру знімали.....

Давай еще килю азирова притащи, я вижу ты хочешь.
Опровергни. Он не сын Андрея Звонкова?
Фото отца:
Переглянути вкладення 13480564
Фото сына:
1_b.jpg

Вы серьезно? п. 2.3 ПДР "Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов’язаний: в) на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними та не перевозити пасажирів, не пристебнутих ременями безпеки. Дозволяється не пристібатися в населених пунктах водіям і пасажирам з інвалідністю, фізіологічні особливості яких унеможливлюють користування ременями безпеки, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів; (пункт змінено 11.11.2020)"
Пані, Ви що, вже забули , що написали ?
"НЕ МОЖНА ЗАВОДИТИ ДВИГУН АВТО, НЕ ПРИСТЕБНУВШИ ПАСОК" (якось так, зараз пряму цитату знайду)
*
Если вы не в курсе, то заводить тачку при открытых дверях и непристегнутым нельзя - если уж придерживаться правил.
Щось мені підказує, що ЗАВОДИТИ двигун авто я можу і при відкритих дверях і не використовуючи паска безпеки.
*

Это лютый треш!))))

Они, по вашим словам, собирались сбежать от полиции, но только пристёгнуты и с закрытыми дверями, чтобы не нарушать правила :-) :-) :-)
Она закрывала дверь, чтобы не пустить внутрь полицию.:D

Сколько миллисекунд прошло между "Ви затримані" и применением физической силы?
там и ранее до этих непосредственных слов было несколько однозначных предупреждений и напоминание, что следует выполнить требования копов во избежание этого самого силового..

Тобто Джьорджія, яка Грузія - теж на ім'я Георга 3го? :D
Европейская «Георгия», происходит от персидского обозначения грузин — «гург» (также Джурджания, Джоргания, Джоргия, Гиоргиния, Горгания, Зорзания, Зеорзия, Хорхия, Георгиания). наскільки мені відомо, грузини себе грузинами не називають.

Опровергни. Он не сын Андрея Звонкова?
Фото отца:
Переглянути вкладення 13480564
Фото сына:
1_b.jpg

Закон достаточного основания, вместе принципом чайника Рассела, нам кабы намекают, что бремя доказательств ложится на вносящего утверждение, так что давай, доказывай.

Она не пыталась. Это ложь. Она даже тачку не завела.
Но и они не стали ее сразу вытягивать. А после того, как борзый обошел и сел в авто они еще раз проговорили - вы никуда не едите..

причем тут зп санек? это видео инструкция как нужно вести себя с нашими копами чтобы тебя не застрелили
Человек на этом видео - конченый *****. Это как раз тот крайне редкий случай, когда можно и нужно критиковать именно личность.

Пані, Ви що, вже забули , що написали ?
"НЕ МОЖНА ЗАВОДИТИ ДВИГУН АВТО, НЕ ПРИСТЕБНУВШИ ПАСОК" (якось так, зараз пряму цитату знайду)
*

Щось мені підказує, що ЗАВОДИТИ двигун авто я можу і при відкритих дверях і не використовуючи паска безпеки.
*
Та "заводити двигун" можна взагалі не знаходячись у автівці ! :-)

Закон достаточного основания, вместе принципом чайника Рассела, нам кабы намекают, что бремя доказательств ложится на вносящего утверждение, так что давай, доказывай.
Вопросы к Мосейчуку, если не согласен - опровергни.

Назад
Зверху Знизу