Це як мантру можна повторювати. До іншого я так зрозумів у "колег лікаря" питань не виникає. Все що я читаю тут від медичних працівників - "якщо пацієнт не впав та не віджався біля кабінету - то можна його послати, бо може він не хоче лікуватися".
Але де написано, що це мало місце бути? (я про картку та одяг) Я там не був присутній.
блаблабла, друга фотка. там про картку та верхній одяг.
перша фотка:
блаблабла проте хто так пише офіційну скаргу? чи шо, неможна була ото розмовне траляла записати нормально?
Він помирав чи шо? я одного тут шось не розумію. прийшов на другий прийом. маладець. світ зконає, якшо його без картки не примуть?
Ти пишеш дурню, яку сам витяг нізвідки, бо якшо дивитися на фотки, то є з одного боку істерика обхаянного павліна, з іншого боку спроба не заслати нахуй з такою писаниною, із котрої зрозуміло тільки одне: головний крок для порозуміння між дохтуркою та пацієнтом був запхнут у потайбіччя , а саме - медична картка.
Я можу тільки здогадуватися, як бі ти та твій невгамовний друг верищали, коли їм би прийшлось бігати день і потім чекати ще три дні, пока візьмуть на облік у полікліниці не за місцем прописки, і шо та дохтур, до якої ти пішов (спасибі ідіотам з мозу та іх там якимся розпорядженнями байдуже ще чого та куди) не може тебе нікуди направити на обстеження, бо ті не замісцем прописки приперся, а тобі подохнути вже хочеться бо хєрово. І нічого. ніхто не вмер, скарг не писав, кожен отримав шо хотів - я абонимент на рік до тої поліклініки та лікування, вони всі бамаги тупі, шо їм треба.
Банально треба відноситися до людей поважливо, навіть якшо вони тупі сліпі глухі ідіоти зі своїми проблемами, шо люблять ті проблеми та дурнй настрій вивалювати на інших. Скарги то вже тоді, коли ти по доброму, а вони - дебіли дебілами і тільки держак від лопати у зад допоможе їм нормально спілкуватися та робити свою роботу. А не відразу ж шось несподобалось - бебебебебе, усіх накіл подеру як тузик грєлку.
Слова "блять" не має в українській мові. Попереднього слова також. Або вчіть, або збирайте...
поперше. на якій мові мені лаятись то моє діло.
по друге:
маншер торшер
як же ж я не переношу таких прибацнутих грамотних як ти.
вам шо, у школі полиця з книжками українськими поголові гецнула, чи шо?
Свій примітивний мовний шовінизм, який ви та ващі по розуму хрещенки видають за буцім то патріотизм залиште десь у коморі, шоб з вас же потім не те шо не реготали, а не плювалися як раз, ті, до яких ви себе приписали.
далі.
Нащо таку ахінею пишете? Щоб через десять сторінок домислити, що мій приятель собачого гівна ткнув доктору на стіл? Чи це у вас докторів такі мрії та фантазії? Може вам як ткнути - так ви приймаєте?
ти читаєш тіки диагонально і якшо не бачіш бажаних тез - все? починаєшь домальовками займатися?
повторюю, шо там був приклад, образна така собі сентенція. Шо мені, як пацієнту якось трішки не приємно коли всяка патороч шорхає у тому, у чому по вулицям десь бігало собі.
якшо б я був дохтуром, мій дорогий мохнатий дружбанчику, то тільки у морзі. там тихо та нема черг.
а взагалі то, бамаги бамагами, але ж 21 сторічча, безготівкові розрахунки, навіть скаргу до комунальних вишкребків можна поінтернету відправити...
А медики досі сидть жують ті папірці, які хєряться хто на куди. якшо не спиздиш картку сово до дому.
мою у районій моїй 6 раз кудись завіювали...а там шось казали про " хранить 5 лєт обязани", може раз у пьять років знаходити те шо проїбли?
ну тоді ок. Сонні кури у реєстратурі, шо досить часто ще й тупі та не можуть допетрати шо ж в тебе за призвище, коли тим його раз надцять назвав...
талони на талони, шоб ...а мене сами система вибішує.