Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліклініка 3 - лікує тільки терапевт

🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

Як ви вважаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
  • 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Государство же на медецину выделяет финансы исходя из того, что мол пациенты и сами себя вылечат и обследуют.
откуда Вы это знаете? я как-то услышала сумму на Харьков на медицину - офигела. другое дело, что они не доходят по назначению.

• 🟡 13:42 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
откуда Вы это знаете? я как-то услышала сумму на Харьков на медицину - офигела. другое дело, что они не доходят по назначению.

С чего там фигеть? Вот, представим, в поликлинике 30 врачей+30 медсестер+30другой персонал. Определим им зарплату 1500 вкруговую. Итого 90*1500=135000 Это только зарплата. Прибавим половину в виде налогов ( на самом деле я не знаю сколько поликлиника налогов платит за сотрудника) это уже 200000 В МЕСЯЦ!!! Добавим коммуналкуне знаю сколько, но, если, с 1 квартиры в отопительный сезон до 1500 доходит, то с поликлиники вообще писец. Думаю, тысяч 250 одна поликлиника затянет. Умножьте на количество поликлиник, больниц, медсанчастей (больница еще дороже обходится, кстати) и поймете, что не так уж и много выделяется. А ведь еще нужно украсть

Это врач на ставку, но с высшей катиегорией и с набавкой, типа как у участкового, за участок!

врач второй категории на участке на 1,5 ставки - зарплата 2500, плюс минус 100 грн ( ну это уже на руки, с учетом всех вычетов). Не у всех же высшая... Там же написано средняя....

С этой ебанутой реформой, кстати, скоро и на прием хрен попадешь, так как реформа эта, полный отстой!
Уже, а не скоро. Что бы попасть к хирургу с опухолью пальца нада сначала сходить к терапевту, перед этим сделав флюрографию, посетить уролога и еще кучу хуйни, а уж потом, если терапевт вам не сможет помочь своими ебанутыми идеями, то он вас направит к хирургу. А хирург с умным таким видом выдаст - что ж вы бля так запустили и не пришли раньше, и с подьебкой улыбнется.

Если какие проблемы - только бабло может помочь. И то в нашем гондурасе и оно безсильно, нада ехать за бугор.
К сожалению это правда, и многие хуйни которые без каких бы то нибыло проблем лечат в израиле или германии за бабки, у нас за бабки вылечить не возможно.

Бывает наааамного хуже (кто с Баварии, тот понимает о чем я)
Да, больничка на баварии это полный пиздец.

Останнє редагування:
в 11й поликлинике лечат только за взятку) без нее шлют нафиг

Все причастные к медицине и взяткам жители ХФ видят в тексте ТСа только -"пришёл без карты и в пальто". Заметили? Хают только это. Об откатиках ("Только этот рентген, только это УЗИ, только эта аптека) - полное мочание.

Сейчас лечиться без знакомых врачей - ппц.

в 19 детской больнице 1 отделение главрач редкий ебанат. В чем убедилась лично) Видимо решил подзаработать бабла) Такой гниды в здравохранении я еще не встречала. Помнится пришла в сад подписывать к нему карту ребенку так-как заведующей не было. А у него видимо настроение было плохое, эта падла все-таки подписала ночего это мне стоило) Встречаються в медицине редкостные педарасы и это факт.

Диагноз ЯБЖ стоит? Если да, то можно думать, если нет - ТСЕ. объясню. Если диагноз поставлен - пациент стоит на учете у гастроентеролога. иначе он пациент терапевта. Сначала к нему, потом к узким спецам. Второе. Я насмотрелся на подобных хамов, которые в одежде и без очереди ломятся в кабинет "только за справкой" и требуют от врача выписать им все без а/к здесь и сейчас, забив на сидящего пациента.
Перечитай ещё раз старпост. ТС накрутил, конечно, но из заявления видно, что гастроентеролог под подпись обязал прийти к нему через пол года за направлением на анализ хеликобактери (я так понимаю, посмотреть на результат антихеликобактерной терапии). А завотделением отписывается, что нехуй идти к гастроэнтерологу, надо сначала к терапевту и поэтому правильно, что гастроэнтеролог отказала. Сначала сама сказала прийти к ней, а потом правильно, что не приняла, сечешь? ;)
Но пациент, конечно, долбоёб, что в одежде и без карточки поперся.
Короче, обе стороны ебланы. :D
Я ее уважно прочитал. Про диагноз ни слова. Написано повторный прием. Все. Точка.
А повторный приём не означает, что надо к гастроентерологу, а не к терапевту?
Врачам все пофиг, особено еси ты им бабла не даешь.
Большинству пофиг, даже если дашь, потому что долбоёбы и нихуя не знают в своей области. Убеждался неоднократно. При том, что всегда плачу, ибо понимаю ситуацию с зарплатами в нашей медицине. Да и в платных бывал не раз.

Перечитай ещё раз старпост. ТС накрутил, конечно, но из заявления видно, что гастроентеролог под подпись обязал прийти к нему через пол года за направлением на анализ хеликобактери (я так понимаю, посмотреть на результат антихеликобактерной терапии). А завотделением отписывается, что нехуй идти к гастроэнтерологу, надо сначала к терапевту и поэтому правильно, что гастроэнтеролог отказала. Сначала сама сказала прийти к ней, а потом правильно, что не приняла, сечешь? ;)
Но пациент, конечно, долбоёб, что в одежде и без карточки поперся.
Короче, обе стороны ебланы. :D

А повторный приём не означает, что надо к гастроентерологу, а не к терапевту?

Большинству пофиг, даже если дашь, потому что долбоёбы и нихуя не знают в своей области. Убеждался неоднократно. При том, что всегда плачу, ибо понимаю ситуацию с зарплатами в нашей медицине. Да и в платных бывал не раз.

Я постараюсь в ближайшее время узнать насчет этой ржаки - направление на анализы под подпись. Я об этом первый раз слышу. Раньше подпись требовали или для обработки данных или когда в карточке прописывается лечение и пациента с ним ознакамливают, или под каким-либо заявлением. Как я понимаю, больному провели антихеликобактерную терапию и через пол года должны были по анализам глянуть увеличение/уменьшение кол-ва хеликобактер пилори, однако, вряд ли его, под роспись, уведомляли про анализы. Ну вот не знаю я о таких случаях. У меня мама раз в три месяца должна сдавать гормоны. Ее НИ РАЗУ под роспись ни в чем не уведомляли. Она только в карточке расписывается, где ей лечение назначают. Судя по всему, ТС какой-то неадекват, который решил у доктора в кабинете покачать права, за что и был послан

Судя по всему, ТС какой-то неадекват, который решил у доктора в кабинете покачать права, за что и был послан

Судячи не по всьому, а з старпоста - у вас критична косоокість (та і не тільки у вас):

Для блєк-листа ще рано, але недавно мені показав знайомий це і я трохи був в шоці (його заява та відповідь головного лікаря:

Це бля що таке? Важко прочитати? Четверта сторінка пішла, а ви все у танку! І чому досі москальською? Ніяк чемодан не зберете?

І чому досі москальською? Ніяк чемодан не зберете?
окі-докі, пошанований.
ти тут розпочав хішторію у сподіванках, шо усі тобі, так так, тобі мій мохнатий друг, бо саме ти презентуєш тут особу твого дружбанчика, будуть співчувати, витерати ярославнові оченятка та тикати у поганих мерзенних дохтурів, шо післали під три чорти твого друга долами-горами.
по перше, текст у старт пості трішки подебільному написан.
По друге, якшо ваш друг припхавсь до дохтура без карти ( одна справа. коли ту карту проїбли, і треба шось зрбоить шоб її повернути чи нову там, інша, коли "бармен, як завжди" та і мода патися у верхньому одязі ну пардон, давайте ше собачого гівна ткніть дохтуру на стіл. Я буду наступним пацієнтом, і шо я побачу? пардон, проте я брезглива людина і коли пру до наших сраних поліклінік, все ж сподіваюсь, шо хоча б у кабінеті дохтура я на себе ще якихось клопів не назбираю, мені бухикаючих під кабінетом вистачає. І хто на де ви ковзали своїм задом і де швендяли по яких норах у своєму куртяку)

А по третьому пункту доповіді...ем, а хіба не терапевт встановлює попередній діагноз і посилає вже потім до спеца, якшо там треба шось більш спеціалізованіше, ніж його загальні пізнання?
Чи ви відразу ж при ОРЗ пхаєтеся до дохтура, шо запалення легенів лікує?

А тепер тортик, то була вишенка.
Ваш друг - бовдур. Бо його скарга...Знаєте є таке: " На ідіотьскі питання вам надують такі ж відповіді". Так шо відповідь була ще дуже корректна.
А під підпис йому дали мабуть шоб те дурко прочитало, шо йому призначили припхатися на обстеження та не забуло.

І ми говоримо тут не про рівень кваліфікації працівників, мій мохнатий дружбанчику.
А про йобану блять ввічливість та взаємоповагу, котрої, судячи з фоток ваш друг розуміє дещо своєрідно.

Ферштехст?

Та отож, що окрім відсутності картки та верхнього одягу... Це як мантру можна повторювати. До іншого я так зрозумів у "колег лікаря" питань не виникає. Все що я читаю тут від медичних працівників - "якщо пацієнт не впав та не віджався біля кабінету - то можна його послати, бо може він не хоче лікуватися".

Але де написано, що це мало місце бути? (я про картку та одяг) Я там не був присутній.

ше собачого гівна ткніть дохтуру на стіл....

...про йобану блять ввічливість та взаємоповагу

Ну так - почніть з себе. Нащо таку ахінею пишете? Щоб через десять сторінок домислити, що мій приятель собачого гівна ткнув доктору на стіл? Чи це у вас докторів такі мрії та фантазії? Може вам як ткнути - так ви приймаєте?

P. S.
Слова "блять" не має в українській мові. Попереднього слова також. Або вчіть, або збирайте...

текст у старт пості трішки подебільному написан.

Миша - не вы***вайся! :D

С уважением Геннадий Кернес.

Останнє редагування:
Для блєк-листа ще рано, але недавно мені показав знайомий це і я трохи був в шоці (його заява та відповідь головного лікаря:

IMG_20151129_002434.jpg IMG_20151129_002454.jpg

Ну те що в відповіді брехня - то тема не про те. Кожному пересічному громадянину з середньою освітою зрозуміло що якщо лікар не прийняв за те що без картки та в верхньому одязі - то ніхто не стане рекомендувати в подальшому вирішувати питання тільки з іншим лікарем (другий і третій абзац відповідно). Порекомендували б йому звернутися роздягненим і з карткою і все. Але ж... ну ви зрозуміли! ;)

Те що і лікар призначав обстеження і звернення до неї через шість місяців - також тема не про це. По перше у відповіді це не спростовують, по друге курс долара виріс. :D

Тема про новітню логіку процесу надання медичної допомоги в поліклініці 3:

Відповідно до третього абзацу відповіді питання про направлення на обстеження вирішує терапевт.

Відповідно до першого абзацу відповіді, "обстеження - це додатковий метод який призначається для уточнення діагнозу".

Відповідно щоб призначити обстеження що повинен зробити терапевт - встановити діагноз (Хтось чхав на протоколи надання медичної допомоги МОЗ України, але тема не про це).

З відповіді виходить, що людина звертається до терапевта, той встановлює діагноз, призначає обстеження... А вже потім направляє на консультацію до інших лікарів. А нас раніше постійно ганяли терапевти до інших лікарів, щоб вони все робили - і діагноз встановлювали і обстеження призначали. Але дякую приятелю - обрадував.

Мені цікава ваша думка - в поліклініці №3 головний лікар з'їхав з здорового глузду чи ми всі були трохи ідіотами і нас терапевт просто відсилав бігати по спеціалістах? Як ви вважаєте?

Как то немного сумбурно написано,а вообще да глав.врач там не совсем адекватная женщина.Если не поменялась.Я имела возможность общаться 4года назад.

Це як мантру можна повторювати. До іншого я так зрозумів у "колег лікаря" питань не виникає. Все що я читаю тут від медичних працівників - "якщо пацієнт не впав та не віджався біля кабінету - то можна його послати, бо може він не хоче лікуватися".

Але де написано, що це мало місце бути? (я про картку та одяг) Я там не був присутній.
блаблабла, друга фотка. там про картку та верхній одяг.
перша фотка:
блаблабла проте хто так пише офіційну скаргу? чи шо, неможна була ото розмовне траляла записати нормально?
Він помирав чи шо? я одного тут шось не розумію. прийшов на другий прийом. маладець. світ зконає, якшо його без картки не примуть?
Ти пишеш дурню, яку сам витяг нізвідки, бо якшо дивитися на фотки, то є з одного боку істерика обхаянного павліна, з іншого боку спроба не заслати нахуй з такою писаниною, із котрої зрозуміло тільки одне: головний крок для порозуміння між дохтуркою та пацієнтом був запхнут у потайбіччя , а саме - медична картка.

Я можу тільки здогадуватися, як бі ти та твій невгамовний друг верищали, коли їм би прийшлось бігати день і потім чекати ще три дні, пока візьмуть на облік у полікліниці не за місцем прописки, і шо та дохтур, до якої ти пішов (спасибі ідіотам з мозу та іх там якимся розпорядженнями байдуже ще чого та куди) не може тебе нікуди направити на обстеження, бо ті не замісцем прописки приперся, а тобі подохнути вже хочеться бо хєрово. І нічого. ніхто не вмер, скарг не писав, кожен отримав шо хотів - я абонимент на рік до тої поліклініки та лікування, вони всі бамаги тупі, шо їм треба.

Банально треба відноситися до людей поважливо, навіть якшо вони тупі сліпі глухі ідіоти зі своїми проблемами, шо люблять ті проблеми та дурнй настрій вивалювати на інших. Скарги то вже тоді, коли ти по доброму, а вони - дебіли дебілами і тільки держак від лопати у зад допоможе їм нормально спілкуватися та робити свою роботу. А не відразу ж шось несподобалось - бебебебебе, усіх накіл подеру як тузик грєлку.
Слова "блять" не має в українській мові. Попереднього слова також. Або вчіть, або збирайте...
поперше. на якій мові мені лаятись то моє діло.
по друге:
маншер торшер
як же ж я не переношу таких прибацнутих грамотних як ти.
вам шо, у школі полиця з книжками українськими поголові гецнула, чи шо?
Свій примітивний мовний шовінизм, який ви та ващі по розуму хрещенки видають за буцім то патріотизм залиште десь у коморі, шоб з вас же потім не те шо не реготали, а не плювалися як раз, ті, до яких ви себе приписали.
далі.

Нащо таку ахінею пишете? Щоб через десять сторінок домислити, що мій приятель собачого гівна ткнув доктору на стіл? Чи це у вас докторів такі мрії та фантазії? Може вам як ткнути - так ви приймаєте?
ти читаєш тіки диагонально і якшо не бачіш бажаних тез - все? починаєшь домальовками займатися?
повторюю, шо там був приклад, образна така собі сентенція. Шо мені, як пацієнту якось трішки не приємно коли всяка патороч шорхає у тому, у чому по вулицям десь бігало собі.

якшо б я був дохтуром, мій дорогий мохнатий дружбанчику, то тільки у морзі. там тихо та нема черг.

а взагалі то, бамаги бамагами, але ж 21 сторічча, безготівкові розрахунки, навіть скаргу до комунальних вишкребків можна поінтернету відправити...
А медики досі сидть жують ті папірці, які хєряться хто на куди. якшо не спиздиш картку сово до дому.
мою у районій моїй 6 раз кудись завіювали...а там шось казали про " хранить 5 лєт обязани", може раз у пьять років знаходити те шо проїбли?
ну тоді ок. Сонні кури у реєстратурі, шо досить часто ще й тупі та не можуть допетрати шо ж в тебе за призвище, коли тим його раз надцять назвав...
талони на талони, шоб ...а мене сами система вибішує.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу