Статус: Офлайн
Повідом.: 7385
Повідом.: 7385
З чого Ви взяли, що я повинен там працювати, якщо знаю багато з персоналу? Багато з молодих лікарів я знаю по інституту, а одна з колишніх лікарів поліклініки була моєю близькою подругоюТаки медичний працівник третьої поліклініки. Сьогодні же неділя, ваш же router TP-Link 109.87.75.250 не працює...
Ви зобов'язані поклонитися медичним працівникам хоча б за те, що вони надають Вам медичну допомогу маючи з/п в 2000 грн. Багато з участкових терапевтів за ці гроші ще й по викликам їздять, де їх чекають такі от шизануті пацієнти. З якого хєра Ви всі вирішили, що раз Ви платить податки, Вам повинні безкоштовно надати медичну допомогу???, а враховуючи, що більшість з такого ото бидла ще й не платить оті самі податки чесно, то нема чого сподіватися на нормальне ставлення до Вас бюджетників, в даному випадку лікарівДякую друже за солідарність. Бо медичні працівники понабігали і почали тут усі стіни коричневими фарбами вимащувати. Всі їм зобов'язані поклонитися, поцілувати п'яти і віддати останні кошти. Їх щось дуже багато в нашому місті, судячи з того, що їм наших податків не вистачає. Пора вже скоротити популяцію - бо все одно толку мало.
Останнє редагування: