Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Поліклініка 3 - лікує тільки терапевт

• Автор теми Автор теми Velial
  • Дата створення Дата створення

Як ви вважаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
Таки медичний працівник третьої поліклініки. Сьогодні же неділя, ваш же router TP-Link 109.87.75.250 не працює...
З чого Ви взяли, що я повинен там працювати, якщо знаю багато з персоналу? Багато з молодих лікарів я знаю по інституту, а одна з колишніх лікарів поліклініки була моєю близькою подругою

Дякую друже за солідарність. Бо медичні працівники понабігали і почали тут усі стіни коричневими фарбами вимащувати. Всі їм зобов'язані поклонитися, поцілувати п'яти і віддати останні кошти. Їх щось дуже багато в нашому місті, судячи з того, що їм наших податків не вистачає. Пора вже скоротити популяцію - бо все одно толку мало.
Ви зобов'язані поклонитися медичним працівникам хоча б за те, що вони надають Вам медичну допомогу маючи з/п в 2000 грн. Багато з участкових терапевтів за ці гроші ще й по викликам їздять, де їх чекають такі от шизануті пацієнти. З якого хєра Ви всі вирішили, що раз Ви платить податки, Вам повинні безкоштовно надати медичну допомогу???, а враховуючи, що більшість з такого ото бидла ще й не платить оті самі податки чесно, то нема чого сподіватися на нормальне ставлення до Вас бюджетників, в даному випадку лікарів

Останнє редагування:
Яким нормою закону дозволяється не надавати допомогу тим, хто на підпитку? Чи не видавати довідку? У четвертій за добу стільки таких з синцями і до переломів - так що? Упирі та свині, нехай без довідок ходять?

я все равно думаю, что идти за подписью (для трудоустройства) к наркологу пьяным - не совсем правильно. хотя да, тот может ему кой-что написать. только чем тогда трудоустройство закончится.

а вы правда считаете, что это нормально - ходить пьяным на медосмотр или в жэк, или там на прием к гинекологу, например.

Вас правда развлекает селюка с необоснованно завышенным ЧСВ в чем то убеждать? ********цы :)

та ХФ можно ходить пьяным и всех заебывать - это законом не запрещено :D

я все равно думаю, что идти за подписью (для трудоустройства) к наркологу пьяным - не совсем правильно. хотя да, тот может ему кой-что написать. только чем тогда трудоустройство закончится.

а вы правда считаете, что это нормально - ходить пьяным на медосмотр или в жэк, или там на прием к гинекологу, например.

та ХФ можно ходить пьяным и всех заебывать - это законом не запрещено :D
Та ему все равно, отакие потом и на работу бухие выходят, ещё и делать что то пытаются, в итоге их выгоняют и сидят они в итоге на форуме и винят во всем медиков...))

По перше потрібно читати старпост. По друге - якщо вам байдуже як витрачаються ваші кошти - то чому би вам взагалі їх не віддавати усім? Поділіться і зі мною також, а потім ідіть та шукайте ще.
то есть тебя не устраивает система или ты не согласен с тактикой твоего лечения конкретным врачом? из всего тобой написанного я поняла что ты проблемы решаешь как истеричка а не как мужик. вот что конкретно ты хочешь доказать и кому?

ТС, почему ты еще не позвонил на 1+1 и СТБ?

:D

а че тут такова? залезла такая на кресло и повалилась с него. можно и к стоматологу еще. пусть нюхают, им за это деньги платят ;)

то есть тебя не устраивает система или ты не согласен с тактикой твоего лечения конкретным врачом? из всего тобой написанного я поняла что ты проблемы решаешь как истеричка а не как мужик. вот что конкретно ты хочешь доказать и кому?

Из всего написанного тобой я понял, что у тебя в жизни есть доказывание кому-то и эталон "мужик", проблемы и истерички. Из всего следует, что ты, будучи женщиной, чего-то ведешь себя как "мужик", который из твоей логики при сталкивании с проблемой не должен вести себя как ты, то есть как истеричка (употреблено было тобой в женском роде). Следовательно из твоей логики мужик - это разновидность терпилы, которого все опускают головой в сортир, а он при этом вроде и мужик, вроде и не мужик, но хорошо хоть не истеричка.

Из всей этой логики я одного не пойму - как с такой кашей можно жить в голове? Поэтому и коммунальная медицина у нас хорошо деньги на вот таких поднимает, поскольку оные крича "да я последнее отдам", бегут в коммунальную аптеку коммунального учреждения здоровья и там по завышенной цене отовариваются всякими препаратами из области - пока пьешь - пока и может быть помогает. Некоторые даже выдумали про какие-то откаты врачам с этих аптек. Да какие откаты - это же их аптека.

Врачи вот таких как вы очень хорошо выучили - при первом же сопротивлении их безпределу они включают "сюсюкание" и поцИент, убежденный, что теперь врач ему помогает (ага - ждите, у меня много друзей среди мед-персонала), по их слова - все эти назначения и все остальное - банальная отписка, так как не дали денег. Эти назначения никогда не помогут, а поцИент снова придет и может даст денег.

И вот такие как ты никогда не выйдут на майдан, ибо если они не согласны с системой, они ведут себя как терпила (ты это называешь - мужик) и гордо терпят каждое опускание. Сказали стать раком - стали, сказал инспектор заплатить на месте - оплатили без чека, квитанции и протокола, сказал врач купить что-то в аптеке и что-то принесли - дружно побежали теприлы всем стадом.

И чего вы тепрпилы мужики вообще тогда на форуме пишите? Если вас не устраивает система - теприте во всю и голос не подавайте. Нафиг вы как последние *****ы лезите на тех, кто выступает против системы? Боитесь, что вам потом если вы не загондоните непокорных - еще больше терпеть будете? Как меня от вас воротит. Повылазят вот такие на каналы всех активистов и там столько ****а выливают. Как вас обворовывают - так это норма, как кто-то возмутился - ах он **** *******, не мужик, истеричка. Как же могут то они не стать раком вместе с нами в ряд. Вы банальное стадо и вас грех не опустить и не кинуть на деньги. Ответ дан не только тебе.

главрач еще и ответил?:confused:
Надо же какой благородный человек

:D А не должен был? А чего благородный? Сериал лохсоляна во всем разгаре? Сидим, смотрим и охайем?

Коли ми станемо жити краще? Тоді, коли здохнуть усі раби!!! Слава Україні!

ну вот сейчас все брошу и буду тебе рецепт выписывать.

Разговор на форуме предполагает диалог, а не монолог. В следующий раз воспользуйтесь для своего монолога зеркалом. По цвету подтеков потом определите его качество.

Все ваши высказывания мне подсказывают состав и качество моих оппонентов. Это не вы часом:
g-5jZ8HgUcw.jpg

Останнє редагування:
читайте ответ главврача: * обстеження - додатковый.... для уточнення діагнозу....не відноситься до надання медичної допомоги...*)

Що, перше квітня ще не закінчилось? Чи в школі не навчили читати?

медична допомога - діяльність професійно підготовлених медичних працівників, спрямована на профілактику, діагностику, лікування та реабілітацію у зв'язку з хворобами, травмами, отруєннями і патологічними станами, а також у зв'язку з вагітністю та пологами;

Основи законодавства України про охорону здоров'я
Документ 2801-12, чинний, поточна редакція — Редакція від 01.01.2016, підстава 928-19
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Понабігають у тему *****и і бормочуть ахінею. Спочатку розберіться у питанні, а потім вже бормочіть!

Стаття 34. Лікуючий лікар

Обов'язками лікуючого лікаря є своєчасне і кваліфіковане обстеження та лікування пацієнта.

In7na

Ты чего так рьяно участвуешь в судьбе 3й поликлиники?:D

т.е. в пердоставленном тобой наборе заявление-ответ диагноз не напечатан)
ты не в курсе?:)

Еще раз - читаем закон и не несем ахинею. :D Объяснять на пальцах для тех. кто с логикой не дружит и кричит, пуская слюни о том что там большая буква, а там маленькая - желания нет никакого. Погуглите на тему синонимы на гугле.

Как впрочем и объяснять, что есть закон об обращении граждан. Громкие крики о том, что заявление было подано неправильно опровергаются фактом наличия ответа.

Закон про обращения граждан, статья 5 четко говорит, что заявление должно быть возвращено в 10-й срок от дня подачи с разъяснением причин. Наличие ответа говорит что заявление подано без нарушений. In7na вы кем работаете и какое образование имеете, что таких банальных истин не знаете? Вообще-то государством для знания этих норм предписано среднее образование. Вы его получили? Аттестат об окончании среднего общеобразовательного учебного заведения есть?

Останнє редагування:
Из всего написанного тобой я понял, что у тебя в жизни есть доказывание кому-то и эталон "мужик", проблемы и истерички. Из всего следует, что ты, будучи женщиной, чего-то ведешь себя как "мужик", который из твоей логики при сталкивании с проблемой не должен вести себя как ты, то есть как истеричка (употреблено было тобой в женском роде). Следовательно из твоей логики мужик - это разновидность терпилы, которого все опускают головой в сортир, а он при этом вроде и мужик, вроде и не мужик, но хорошо хоть не истеричка.

Из всей этой логики я одного не пойму - как с такой кашей можно жить в голове? Поэтому и коммунальная медицина у нас хорошо деньги на вот таких поднимает, поскольку оные крича "да я последнее отдам", бегут в коммунальную аптеку коммунального учреждения здоровья и там по завышенной цене отовариваются всякими препаратами из области - пока пьешь - пока и может быть помогает. Некоторые даже выдумали про какие-то откаты врачам с этих аптек. Да какие откаты - это же их аптека.

Врачи вот таких как вы очень хорошо выучили - при первом же сопротивлении их безпределу они включают "сюсюкание" и поцИент, убежденный, что теперь врач ему помогает (ага - ждите, у меня много друзей среди мед-персонала), по их слова - все эти назначения и все остальное - банальная отписка, так как не дали денег. Эти назначения никогда не помогут, а поцИент снова придет и может даст денег.

И вот такие как ты никогда не выйдут на майдан, ибо если они не согласны с системой, они ведут себя как терпила (ты это называешь - мужик) и гордо терпят каждое опускание. Сказали стать раком - стали, сказал инспектор заплатить на месте - оплатили без чека, квитанции и протокола, сказал врач купить что-то в аптеке и что-то принесли - дружно побежали теприлы всем стадом.

И чего вы тепрпилы мужики вообще тогда на форуме пишите? Если вас не устраивает система - теприте во всю и голос не подавайте. Нафиг вы как последние *****ы лезите на тех, кто выступает против системы? Боитесь, что вам потом если вы не загондоните непокорных - еще больше терпеть будете? Как меня от вас воротит. Повылазят вот такие на каналы всех активистов и там столько ****а выливают. Как вас обворовывают - так это норма, как кто-то возмутился - ах он **** *******, не мужик, истеричка. Как же могут то они не стать раком вместе с нами в ряд. Вы банальное стадо и вас грех не опустить и не кинуть на деньги. Ответ дан не только тебе.
опять истеришь ;)
давай конкретно напиши - чего ты добиваешься? вот конкретно своими действиями - в поликлинике и на ХФ ?

Я тільки з мітингу з під обласної прокуратури, а тут вже вата (тільки медична) наклала. С полегшенням тебе.

О, ще одна медична вата вилізла на форум після тяжкою праці по витягуванню коштів з кишень пацієнтів.

І взагалі - ваша точка зору, шановна медична вата - вже зрозуміла. Пацієнти *****аси, держава - *****аси, і ті і інші вам грошей не додають, а ви ангели з білими крилами, тяжку працю яких недооцінили. Але не зрозуміло одне - нащо вже восьму сторінку тут писати свої лозунги та поливати багнюкою всіх не згодних з вами в цій темі?

ст. 34 ч. 2, 3 Пацієнт зобов'язаний
4) виконувати медичні приписи та правила внутрішнього трудового розпорядку закладу охорони здоров'я (ч. 2, 3 ст. 34 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я");

Через дупу читала:

Права пацієнтів:

5) право на свободу вибору в галузі охорони здоров'я, а саме: 1) право на вільний вибір лікаря; 2) право на вибір методів лікування відповідно до рекомендацій лікаря; 3) право на вибір закладу охорони здоров'я; 4) право на заміну лікаря; 5) право на лікування за кордоном у разі неможливості надання такої допомоги у закладах охорони здоров'я України (ч. 2 ст. 284, ст. 633 Цивільного кодексу України, п. "д" ст. 6, ч. 1 ст. 34, ч. 1 ст. 35, ст. 36, 38 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я");

7) право на якісну медичну допомогу (ч. 1 ст. 49 Конституції України, ч. 1 ст. 284 Цивільного кодексу України, п. "д" ст. 6, п. "а" ст. 78 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я");

11) право на індивідуальний підхід до лікування (п. "д" ч. 1 ст. 6, ч. 1 ст. 38, ч. 3 ст. 39, ч. 3 ст. 43 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я");

аминь молись
А то к демонам попадешь

Що ти мелеш? Ave Satanas!

Поясните ему, плз, что уже дааавно не сесер и к поликлинике по месту прописки никто наручниками уже давно не приковывает

І стіни гулко відізвались хором - ми згодні з тобою медсестра. Бо як не згодним бути то з тобою, ти вентилятор на нас навела. І через лопаті його ти нас в коричневий колір звела.

По перше - ви я так розумію визнали, що в третій поліклініці неправі, якщо таке рекомендуєте?
По друге - чого в іншій поліклініці Харкова все буде по закону? Є якась особлива інформація?
По трете - а чому вам усім усією третьою поліклінікою не поїхати до ***ла і не лікувати росіян? Вам ж наші закони не подобаються і норми, як потрібно надавати медичну допомогу, вам не подобається скільки вам платить держава , вам не подобаються українці. Так вперед лікувати росіян, збирайте чемодани, на вокзал і го до Росії.

К сожалению ТС относится к той категории, которая относится к тем лицам, которые уже все, давно расстались с разумом и здравым смыслом.

Вірно, відношусь до тебе як до істоти, яка давно попрощалася з розумом. Тобі робити нічого, що ти мені пишеш таке в приватні записи? Чи ти знову збіг з третьої обласної і ще комп'ютера вкрав?

Dr.Livsi_дебілоїд.webp

Оце хлопці та дівчата в нас такі всі адекватні лікарі, як Dr.Livsi. А потім почому на них усі пацієнти обурюються!

ну наконец-то ты правду о себе сказал, теперь понятно откуда такая фигня от тебя так и прет!

Нащо ти намагаєшся з себе дурника корчити? Всі і так вже розуміють твій стан.

Слухай, або не пиши дурниці, або піди та працюй, бо я вам роутер поліклініки №3 зараз так налаштую, що інтернета більш не буде.

routerPol3.webp

Зверни увагу на Static IP. А якщо там буде 192.168.1.1 ? Інтернет буде чи ні? А другий роутер TL-WR740N F8-1A-67-E4-F8-CF 192.168.0.20 Permanent з SSID Poliklinika3 під'єднаний до цього і через нього виходить до інтернету.

Назад
Зверху Знизу