Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Польша фсе?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
все почалось з того, що ти не звертаєш увага те, що між сенсом слів "деякі німці", " всі німці" чи просто "німці" є деяка різниця
так з цього все й починається, нажаль: з початку деякі, потім всі, потім просто - німці, поляки чи словаки, не має різниці... якщо тобі три свідка у темі пишуть, що таке явище існує і має тендецію до розвитку, то це не балачки на кухні... а потім виходить умовний Дуда і каже: "будемо спиратися на думку виборця"... а тут і орбан не спить "а я ж вам казав про Україну", а потім усілякі лайно-смі за раісі підкинуть на вентілятор... але повторюся - диму без вогню не буває... і вогонь точно не на ХФ у далекому фронтовому Харкові

402059_fb_185929.webp

****н пока что именно ты.
Интересно. Обоснуй, если не сложно, схуяли я ****н?

В твоих глазах тот кто трудится тут, обеспечивает себя, налоги в украинский бюджет платит и донатит - ****н?

А кто ж тогда молодчик? Тот кто просидел на шее европейских налогоплательщиков полтора года и не соизволил оторвать **** от дивана(который тоже подогнали), и начать хотя бы себя обеспечивать?

п.с. У меня, если честно, вопрос без ответа. А што там *****, вообще можно целыми днями делать взрослому, здоровому человеку?
Ну ладно там первые недели, месяцы, первый шок, новая страна, другой язык, другой уклад, другое все. Но, *****, полтора года. КАК?
А если эта война 10 лет продлиться? 10 лет поляки кормить должны?

Ладно уже, съебались из страны, *** с вами, но ныть, *****ки открывать на тех, кто полтора года кормил, обувал-одевал, это ****ец господа.
Я даже не могу себе представить как можно настолько переохуеть.

Якщо ти маєш відношення до Польщі і/або України, то є привід і тебе обговорювати :D
(Угу, і всіх решту юзерів так само.) (Угу, на ХФ тотальний флуд і срач.)
До України, звісно. Стосовно срачу я дуже не переймаюсь).

я вище вже сказав: порівняй, скільки за час повномасштабки здав Зеленський, і скільки за ****огічний період (починаючи з 22.06.1941.) здав Сталін. Підказка: Сталін здав усю територію України повністю.

Про мирняк - окрема болюча тема. Зеленський пожертвував цивільними заради військових. Якби була проведена вчасна евакуація, *****и б розуміли, що Україна готується до війни. І йшли б у наступ як на війну, а не як на легку прогулянку. Але евакуації не було. Зеленський підставив цивільних, щоб військові не вигребли по повній. Це було дуже цинічно, дуже жорстоко, дуже брудно і дуже некрасиво. Але шансів відбитися від *****ської армії в нас було мало, тому Зеленський прийняв таке некрасиве рішення. І воно спрацювало. Цивільні загинули, щоб військові вижили й били *****ів, доки *****и не встигли оговтатися.
Підкажіть, будь ласка, а яку територію ссср до червня 1941 року було окуповано гітлерівською Германією і там декілька років йшли бойові зіткнення? З вашого коментаря, я лише могу сказати, що урок Другої світової ніхто не вивчив, ну і звісно ж до лютого 2024 року в нас не було війни, тому ми робили розмінування, будували дороги, хаби, запускали шатли, замість планування оборони. До речі, про розмінування він говорив ще на початку свого президенства після зустрічи з тим, у кого "бачив мир в очах", и таки виконав його. Ах, це хитрий план :рл:

А це взагалі повний треш
Зеленський пожертвував цивільними заради військових.
Яких військових? Тих, що були цивільними, а тепер їх нема або стали каліками?

Підкажіть, будь ласка, а яку територію ссср до червня 1941 року було окуповано гітлерівською Германією і там декілька років йшли бойові зіткнення? З вашого коментаря, я лише могу сказати, що урок Другої світової ніхто не вивчив, ну і звісно ж до лютого 2024 року в нас не було війни, тому ми робили розмінування, будували дороги, хаби, запускали шатли, замість планування оборони. До речі, про розмінування він говорив ще на початку свого президенства після зустрічи з тим, у кого "бачив мир в очах", и таки виконав його. Ах, це хитрий план :рл:

А це взагалі повний треш
Нужно жы что-то ляпнуть :D, человек просто забыл, что задача военных - воевать за гражданских и к несчастью они при этом погибают, а не наоборот

Хто на початку 2019 говорив вголос, що Україна вже готова - тут і зараз - до повномасштабної війни проти Росії? Нагадай, будь ласка. І з пруфами, якщо можна.
Я цього точно не казала, то які пруфи я повинна вам надати? Якщо ви про Порошенка, то з травня 2019 року президент - Зеленський, який розмінував лінію оборони країни, яка все ж таки не була готова до повномасштабного вторгення. Но то таке:незнаю:

О, дякую, тепер знатиму. Хто отримав повістку, той нижчий сорт, його життя дешевше, а хто не отримав - той вищий сорт, його життя дорожче. Красава, хулє.
А кроме демагогии, что у тебя есть ? Хотя о чем я, ты же чучело и прием соломенное чучело, все сходиться :D

Опудало (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
straw man fallacy) є
(неформальною помилкою), що полягає у тому, що учасник дискусії підміняє аргумент, висунутий його опонентом, на більш слабкий і спростовує його. Тобто висловлюється позиція, яку легко заперечити, а потім вона приписується опонентові.
Той, хто припускається цієї хиби, як кажуть, «воює з опудалом».

Техніка опудала використовувалася протягом усієї історії полемічної дискусії, зокрема, в суперечках з приводу надзвичайно заряджених емоційних проблем, де сторони конфлікту не демонстрували намір щиро розуміти позиції одне одного.

Також ця техніка часто використовується як форма маніпулювання
.

Интересно. Обоснуй, если не сложно, схуяли я ****н?

В твоих глазах тот кто трудится тут, обеспечивает себя, налоги в украинский бюджет платит и донатит - ****н?

А кто ж тогда молодчик? Тот кто просидел на шее европейских налогоплательщиков полтора года и не соизволил оторвать **** от дивана(который тоже подогнали), и начать хотя бы себя обеспечивать?

п.с. У меня, если честно, вопрос без ответа. А што там *****, вообще можно целыми днями делать взрослому, здоровому человеку?
Ну ладно там первые недели, месяцы, первый шок, новая страна, другой язык, другой уклад, другое все. Но, *****, полтора года. КАК?

Ладно уже, съебались из страны, *** с вами, но ныть, *****ки открывать на тех, кто полтора года кормил, обувал-одевал, это ****ец господа.
именно. ты можешь на двух работах работать но оставаться ****ном. это не зависит. и от донатов не зависит никак.

вот теперь смотри:
просидел на шее европейских налогоплательщиков полтора года
это не про Польшу.
дивана(который тоже подогнали),
это не про польшу

целыми днями делать взрослому, здоровому человеку
да дохуя ты сделаешь если ты например мамка с 2 детьми малолетними или дед 65 летний

они и не начинали.

*****ки открывать на тех, кто полтора года кормил, обувал-одевал
это не про польшу.
есть конечно такие. но в основном это не про Польшу.

ты просто ****н, который завидуешь ахуительным историям про то что беженцы как сыр в масле, и радуешься что их под сроку ногой.

З синдромом меншовартості.
де ти в мене цей синдром розгледів?
Про чужий монастир та похід до нього зі своїми правилами ні, не слихав?
Закордоном , людина відривається від своїх коренів і стає як овоч без смаку і запаху і розчиняється в масі (вчить чужу мову) та пристосовується.
і саме тому ти всі шість років перебуваєш у Польщі, щоби перетворитися на зрілого овоча без смаку й запаху?
Протиречиш сам себе:
Не згоден. Проживаю в Польщі 6 років. Тільки Україна є домом для українців.

Хто на початку 2019 говорив вголос, що Україна вже готова - тут і зараз - до повномасштабної війни проти Росії? Нагадай, будь ласка. І з пруфами, якщо можна.

До війни взагаллі не можна бути готовим на 100 відсотків.

О, дякую, тепер знатиму. Хто отримав повістку, той нижчий сорт, його життя дешевше, а хто не отримав - той вищий сорт, його життя дорожче. Красава, хулє.
еще один ****н.

так может поэтому их вывозят на базы нато ? для сохранения...

именно. ты можешь на двух работах работать но оставаться ****ном. это не зависит. и от донатов не зависит никак.

вот теперь смотри:

это не про Польшу.

это не про польшу

да дохуя ты сделаешь если ты например мамка с 2 детьми малолетними или дед 65 летний

они и не начинали.

это не про польшу.

есть конечно такие. но в основном это не про Польшу.

ты просто ****н, который завидуешь ахуительным историям про то что беженцы как сыр в масле, и радуешься что их под сроку ногой.

Спрошу еще раз. Схуяли я ****н? а то ты как то обо всем и ни о чем.

Ах, да, *****, прошу прощения, я ззабыл что все люди делятся на две категории, на тех кто съебался и страдают на чужбине и тех кто им завидует.
Нет в Украине людей которым есть что терять кроме жилья. Все мечтают о европах.

ПС. Еще раз, ***ть, по увальням будут нас всех судить.

кстати, кто не видел, норм кинчик -

Спрошу еще раз. Схуяли я ****н? а то ты как то обо всем и ни о чем.

Ах, да, *****, прошу прощения, я ззабыл что все люди делятся на две категории, на тех кто съебался и страдают на чужбине и тех кто им завидует.
Нет в Украине людей которым есть что терять кроме жилья. Все мечтают о европах.

ПС. Еще раз, ***ть, по увальням людям будут нас всех судить.
да ты завидуешь, ты желаешь не чтобы всем было лучше, а чтобы всем было как тебе.

та ты еще и тупой. еще раз, Польша ***** не помогала кроме минимального набора гуманитарии и КООРДИНАЦИИ при расселении. (это по моей информации, я там не жил не знаю). Конченные венгры помогают больше, хоть и не деньгами. и очень странно от Польши такое слышать.

Те кто там "сидели" платят со своего кармана за все( кроме возможно школы ) или что муж в Украине заработал, то есть по сути инвестируют в польскую экономику минимум НДС

ні причина не в цьому, а у звичайному побутовому бидлячестві, яке стало дуже наявним з приводу кратно збільшенною кількістю представників України закордоном . не поголівному звичайно, але доволі помітним. згадується сюжет квітня-травня 2022року з Даніі, коли колектив "біженців" з Україн, яких оселили у якомусь отелі не стримались та почали бухати на пособіє та гучно слухати російськомовні пісні...
Уровень дискуссии "сограждан" некоторых даже в этой теме это только подтверждает.

Но это напрягает население (которое напрягает власть).
Сами же власти очевидно в непонятках, почему потребовалось 30 лет и война, чтобы началась реальная деолигархизация страны. Ну и куда девали свои танки самолёты, какие были.
Помнится мне, что 100500 своего вооружения было продано либо просто списано.

Нарешті норм срач на форумі.))) Нажаль, немає сьогодні часу підтримати.

да ты завидуешь, ты желаешь не чтобы всем было лучше, а чтобы всем было как тебе.

та ты еще и тупой. еще раз, Польша ***** не помогала кроме минимального набора гуманитарии и КООРДИНАЦИИ при расселении. (это по моей информации, я там не жил не знаю). Конченные венгры помогают больше, хоть и не деньгами. и очень странно от Польши такое слышать.

Те кто там "сидели" платят со своего кармана за все( кроме возможно школы ) или что муж в Украине заработал, то есть по сути инвестируют в польскую экономику минимум НДС
:рукалицо: я ж говорю, поразительная ширь ума, люди либо в европах либо завидующие тем кто в европах. Браво.

И ояебу, я все думал, а как же назвать тех кто сидит на пособии. Теперь знаю, это инвесторы.

В целом,. поразительная прошареность где и кто помогает.

Я для себя это давно отметил. 90% информации кто где шо дают на халяву. И 10 о том, где и как с работой, подтверждением специальности итд.

Можешь не отвечать. С тобой все ясно. Ты молодец.

Назад
Зверху Знизу