Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Польша фсе?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
тобто, НІХТО. а саме тому в тебе такий батхьорт і жага "исПРАВлять людей в их рассуждениях", базуючись лише на тому, що ти коптив атмосферу трохи довше ніж інші? :іржач:
Я базуюсь на університетській освіті та ще й практиці наукової роботи там же. А деякі тутешні проскочили мимо навіть середньої освіти, хіба що навились писати дурниці без граматичних помилок. Тонкощі логіки для них недосяжні.

Останнє редагування:
Там десь вище мабуть Зеленського образили, вона не любить, коли його ображають, починає писати розлогі пости на захист)
:) тема про Польшу, Украину , обсуждать может интереснее тему, чем меня?

У сивой кули нездоровая страсть к величайшему, ИМХО она даже трактора переплюнула.
судя по этой фразе у кого что нездоровое - вопрос дискуссионный)
та нібито ж вже помирилися? :незнаю:
Конечно. Но украинцы между собой бодаться не перестанут, надеяться нечего.

***, видно, що ти щиро не розумієш , що зараз точно так же мене "виправляєш" :as is::as is::as is:
та ***** ти мені потрібне, застаріле нудне ***? хоч розбий свого вузького лоба о стільницю, світ лише чистіше стане без твого "повчання". шо, онуків не встиг завести, щоб їх повчати, старе педрило з університетським досвідом?

Еще одна. И заробитчане виноваты, и поляки виноваты, кто угодно, кроме лентяев, которые за полтора года не соизволили начать обеспечивать хотя бы себя.
ах, мы ж со всех сторон пострадавшие, содержите нас польские налогоплательщики.

тфу, *****, аж противно. а европейцы нас всех будут всех оценивать по вот таким ****нам.
****н пока что именно ты.

Хитрожопость это не самое плохое, но когда вместе с хитрожопостью включается откровенное жлобство...они эксплуатируют нашего брата как раба
Если что-то не нравится - пусть домой едут права качать ;)

А то кто бы говорил о хитрожопости...

Еще одна. И заробитчане виноваты, и поляки виноваты, кто угодно, кроме лентяев, которые за полтора года не соизволили начать обеспечивать хотя бы себя.
ах, мы ж со всех сторон пострадавшие, содержите нас польские налогоплательщики.

тфу, *****, аж противно. а европейцы нас всех будут всех оценивать по вот таким ****нам.
+100500:клас:

я вище вже сказав: порівняй, скільки за час повномасштабки здав Зеленський, і скільки за ****огічний період (починаючи з 22.06.1941.) здав Сталін. Підказка: Сталін здав усю територію України повністю.

Про мирняк - окрема болюча тема. Зеленський пожертвував цивільними заради військових. Якби була проведена вчасна евакуація, *****и б розуміли, що Україна готується до війни. І йшли б у наступ як на війну, а не як на легку прогулянку. Але евакуації не було. Зеленський підставив цивільних, щоб військові не вигребли по повній. Це було дуже цинічно, дуже жорстоко, дуже брудно і дуже некрасиво. Але шансів відбитися від *****ської армії в нас було мало, тому Зеленський прийняв таке некрасиве рішення. І воно спрацювало. Цивільні загинули, щоб військові вижили й били *****ів, доки *****и не встигли оговтатися.
ну так пусть считает и дальше что они как будто бы умерли.

рівень бесіди п"ятого класу... щось на університетський ступінь не тягнеш... ну може, мабуть, стукачом був... :D
Дійсно, все почалось з того, що ти не звертаєш увага те, що між сенсом слів "деякі німці", " всі німці" чи просто "німці" є деяка різниця. Якщо на це не звертати уваги, то можна непомітно заплутатись. Подібним чином багатьох росіян заплутали тим, що замазали різницю мііж поняттями націоналіст, "нацик", ******. І вони не відчули, що їх обдурили з "денацифікацією" України.

та ***** ти мені потрібне, застаріле нудне ***? хоч розбий свого вузького лоба о стільницю, світ лише чистіше стане без твого "повчання". шо, онуків не встиг завести, щоб їх повчати, старе педрило з університетським досвідом?
:добіса::добіса::добіса::добіса:

Назад
Зверху Знизу