Статус: Офлайн
Повідом.: 2710
Повідом.: 2710
engineer911;65387403 сказав(ла):Це добре, якщо гроші є.
Ось недавня сумна історія.
Тиждень тому ввечері дзвінок у двері, дивлюся-сусідка . Каже:"Чоловік помер, допоможи винести, бо загадали під 2000, а грошей вже немає, бо хворів дуже."
Одягаюся, заходжу, менти вже писанину закінчили, стоїть якийсь гопник(виявився водієм), що мало не матом кричить, щоб швидше виносили, ну я його теж трохи попустив, замотали тіло у простирадла з іншим сусідом та понесли. Ні ношів, нічого, все на руках. Винесли-стоїть газелька з логотипом "Ритуалу". Поклали просто на підлогу і повезли до моргу.
До моргу, тому що захворів раптово, немає достатньої кількості записів, а, скоріше, скористалися незнанням літньої людини.
Поховали на сьомий день, суму питати поки не наважився, скидувалися під'їздом, хто скільки дав.
Если заплатить им деньги - ничего не меняется. Точно также заматывают в пододеяльники и выносят - никаких носилок нет. Разве что выносят сами. Для меня это было шоком. Раньше по-моему скорая забирала на носилках. Сейчас же скорая не приезжает вообще. Кроме того, если нет уверенности умер ли человек уже - звонишь в скорую, они все равно не едут, а предлагают самостоятельно проверить пульс, потом открыть глаза и посветить фонариком, проверить реакцию зрачков. Пока криминалисты не приехали я не была до конца уверена в смерти. Ну как же так, почему родственники теперь должны констатировать ******?

Когда же это ***дство закончиться? Всем искренне сочувствую и Царствие Небесное Вашим ушедшим родным