Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Показати б це відео працівникам Турбоатому

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я задал простой вопрос где указан модуль, а ты юлить начинаешь. И ***ню у нас любят лепить я тоже прекрасно знаю :D
И да у автопередачь есть еще такая веселая фигня, как угловая корекция зуба, т.е. шестерня даже одинакового модуля далеко не всегда будет работать с другой шестерней такого же модуля.
Де саме "де"? На парі з одної КПП? А нахріна він тобі, якщо ти береш пари з одної поробки рідні? Він однаковий в них.
Але, все залежить від механізму, на який потрібен редуктор.
Не подобається автомобільне - по дивись на шестерні для інструменту, агромеханізмів чи кавомолок. І так, ***ню робити люблять в нас. І вона часто працює :)

На об'єкті такого об'єму - неможливо рівноміррно охолодити весь об'єм, в сталей дуже погана теплопровідність, тому глибокі зони охолоджуються завжди повільно.
Також, об'єкти подібного об'єму - не гарантують, що метал в середині рівномірний... тому їх неможна калити цілком - їх погне з високою вірогідністю, та ще й порве, теж з немалою.
Такі здорові речі калять зонально, індуктивним розігрівом.

Ну, в нас немає дрібновузлової. В нас викруткова. Робити свої шестерні потрібно тому, хто збирає передачі. А в нас їх купують готові.
Далі це потрібно буде термообробити... ну нахуя, якщо можна підібрати з автозапчастин підходящі пари й готові прикрутити? Ну максимум - адаптер виточать, або переточать вал під інше посадкове.
Десь за рік до війни були на підприємстві що виробляє виключно передачі, муфти і все інше повʼязане з зубчастими колесами. Хотіли вони у нас реновацію верстатів замовити. Так шо шось категорично стверджувати у галузі де ви не працюєте таке собі діло.

Передаткове число відоме, модуль однаковий, вал однаковий. Ти ж не будеш питати як я посаджу її на свій отфонарний вал?
И да у автопередачь есть еще такая веселая фигня, как угловая корекция зуба, т.е. шестерня даже одинакового модуля далеко не всегда будет работать с другой шестерней такого же модуля.
Панове не спорте, кому нужны шестерёнки могу подарить, у меня потроха с 16б валяються после переделки на прямой привод,

Десь за рік до війни були на підприємстві що виробляє виключно передачі, муфти і все інше повʼязане з зубчастими колесами. Хотіли вони у нас реновацію верстатів замовити. Так шо шось категорично стверджувати у галузі де ви не працюєте таке собі діло.
Ну, в Кортани зуборізку, он, не питають :D В нас до вторгнення було дофіга контор, які під контракт для великих брендів щось робили.

Також, об'єкти подібного об'єму - не гарантують, що метал в середині рівномірний... тому їх неможна калити цілком - їх погне з високою вірогідністю, та ще й порве, теж з немалою.
аж зачитався на ніч...

Нажаль, в нас влада висирає цеглу при думці дати цивілам доступ до зброї, чи її виробництву.
Інакше, в кожному другому гаражі таке було б.
P.S. Щодо пакістанських зразків за 45 баксів - після минулих відосів де сирий коленвал, відлитий з якогось металобрухту, упаковують не для термообробки, а для продажу - я б трохи сцикав з цього стріляи.
Я тоже не стал бы стрелять из этого без крайней необходимости, но работа чисто внешне - впечатляет.

Нажаль, в нас влада висирає цеглу при думці дати цивілам доступ до зброї, чи її виробництву.
Інакше, в кожному другому гаражі таке було б.
P.S. Щодо пакістанських зразків за 45 баксів - після минулих відосів де сирий коленвал, відлитий з якогось металобрухту, упаковують не для термообробки, а для продажу - я б трохи сцикав з цього стріляи.
Натрапив на Ютубі на ролик, де автор розполвідав про свій досвід замовлення заготовок стволів на Аліекспрес. І купа коментів, де люди зі знанням справи це обговорюють.... Виявляєтся, хтось цим займаєтся???? І не так вже й мало, якщо заготовки стволів та дорни для їх нарізання навіть на Алі продають????

Ну, в Кортани зуборізку, он, не питають :D В нас до вторгнення було дофіга контор, які під контракт для великих брендів щось робили.
Помимо зуборезки еще есть дофига работ. Зуборезка сама по себе простая, любого бибизяна поставь, который читать умеет и калькулятором пользоваться и все.

Натрапив на Ютубі на ролик, де автор розполвідав про свій досвід замовлення заготовок стволів на Аліекспрес. І купа коментів, де люди зі знанням справи це обговорюють.... Виявляєтся, хтось цим займаєтся???? І не так вже й мало, якщо заготовки стволів та дорни для їх нарізання навіть на Алі продають????
Не знайшов на аліку ні яких речей, схожих на бланки. Максимум - обвєс і шомпола зі щітками.

Я тоже не стал бы стрелять из этого без крайней необходимости, но работа чисто внешне - впечатляет.
Ну, зовнішнє - то тільки частина справи :D 45 баксів... і він робить один ствол на день. Тобто, при 100% продажах - це 1260 виручка, мінус віддати баю, мінус собівартість. Цікаво, скільки реально ті майстри заробляють таким промислом? Скільки взагалі продається такої "зброї"?

P.S. Але, знайшов на аліку трубки 12 та 16мм з 42CrMo
взагалі, то гідравлічний сплав. Стволи ... ХЗ, може й роблять.

Не знайшов на аліку ні яких речей, схожих на бланки. Максимум - обвєс і шомпола зі щітками.
Там вони називаються "вибухозахищена труба", або "безшовна гідравлічна труба"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ага. Гідравлічна труба калібру 7,62:D

А ось дорни для нарізання

Там вони називаються "вибухозахищена труба", або "безшовна гідравлічна труба"

Ага. Гідравлічна труба калібру 7,62:D
Я не дивлюсь наа алік.сру. Я на глобал дивлюсь.
Це трубки з 42CrMo з не вказаним класом поставки ( а їх три). Тобто, якщо вона приїде сира - калити будеш сам.
А якщо калена - нарізати її буде цікавою справою.
Для нормальних стволів використовується 38ХМА, чи не гірший матеріал.
42CrMo відрізняється
  • Углерод С: 0,38~0,45%
  • Кремний Si: 0,17~0,37%
  • Марганец Мн: 0,50~0,80%
  • Сера S: допустимое остаточное содержание ≤0,035%
  • Фосфор P: допустимое остаточное содержание ≤0,035%
  • Хром Кр: 0,90~1,20%
  • Никель Ni: допустимое остаточное содержание ≤0,30%
  • Медь Cu: допустимое остаточное содержание ≤0,30%
  • Молибден Мо: 0,15~0,25%

Від
    Переглянути вкладення 13364140
Охуєнним допуском на сірку, але, можливо, більшою кількістю марганцю.
В кулеметних стволах використовують щось типу 30ХН2МФА - це те саме, але, з нікелем і ванадієм.

В цілому, по стріляти з 42CrMo можливо, але, я думаю - вона поставляється сирою.

P.S. Враховуючи кращу якість таких сталей, в складі з ванадієм і нікелем - мені здається, що краще робити барель з подовшувача гайкового ключа, ніж з тих бланків. Тільки свердлити доведеться самому. А ключах, як раз, є і ванадій і нікель.

Я не дивлюсь наа алік.сру. Я на глобал дивлюсь.
Це трубки з 42CrMo з не вказаним класом поставки ( а їх три). Тобто, якщо вона приїде сира - калити будеш сам.
А якщо калена - нарізати її буде цікавою справою.
Для нормальних стволів використовується 38ХМА, чи не гірший матеріал.
42CrMo відрізняється
  • Углерод С: 0,38~0,45%
  • Кремний Si: 0,17~0,37%
  • Марганец Мн: 0,50~0,80%
  • Сера S: допустимое остаточное содержание ≤0,035%
  • Фосфор P: допустимое остаточное содержание ≤0,035%
  • Хром Кр: 0,90~1,20%
  • Никель Ni: допустимое остаточное содержание ≤0,30%
  • Медь Cu: допустимое остаточное содержание ≤0,30%
  • Молибден Мо: 0,15~0,25%

Від
    Переглянути вкладення 13364140
Охуєнним допуском на сірку, але, можливо, більшою кількістю марганцю.
В кулеметних стволах використовують щось типу 30ХН2МФА - це те саме, але, з нікелем і ванадієм.

В цілому, по стріляти з 42CrMo можливо, але, я думаю - вона поставляється сирою.

P.S. Враховуючи кращу якість таких сталей, в складі з ванадієм і нікелем - мені здається, що краще робити барель з подовшувача гайкового ключа, ніж з тих бланків. Тільки свердлити доведеться самому. А ключах, як раз, є і ванадій і нікель.
Сверлить ты его как будешь на такую длину :D

Сверлить ты его как будешь на такую длину :D
Не по віриш - свердлом... На токарці. Спочатку чорнову, потім розгортають. Це якщо потрібен саме ствол. А в чому проблема просвердлити? Чи бланки - за допомогою божої помочі дірявлять?

Не по віриш - свердлом... На токарці. Спочатку чорнову, потім розгортають. Це якщо потрібен саме ствол. А в чому проблема просвердлити? Чи бланки - за допомогою божої помочі дірявлять?
50-70 диаметров, кагбе станок глубокого сверления нужен + спец инструмент, который отдельных денег стоит. Серию наладить, не проблема, но любителю несколько штук сделать - проблема еще та.

Назад
Зверху Знизу