МандриLove
Привіт!
Статус:
Повідом.: 7
Повідом.: 7
- 🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
попередньо планую з вамиУсім хорошего дня!
Юра в довгому відрядженні у різні далекі місця. Тому поки він не повернеться, головна у цьому двіжу, схоже, я. Водити я можу тільки по суботах, попереджаю завчасно про це.
І в цю суботу я пропоную знов поїхати на Мерчик. Бо там найкращі поляни першоцвітів, що я знаю. Кращі, можливо, все ж такі під Горіховим Гаєм, але туди ми пійдемо через тиждень, шукати білий ряст. А зараз все ж таки на Мерчик, бо там так чудово, що можно кататися хоч кожен день)
Ітак, план такий. Йдемо зі станції Мерчик на озеро. Там ті, хто хоче короткий маршрут, можуть залишитися і потусити. Там є невеличкий пляж, якщо когось погода і вода влаштує, можна навіть скупатися.
Ті, хто хоче пройтися більше, ніж 5 км, пійдуть зі мною на став на ріцчі Криворотівка. Там, якщо вцілив, є довгий місток через увесь став. Колись їх було навіть два, і було прикольно перейти став спочатку туди, потім назад.
Потім повертаємося назад до озера у лісі, тусимо з костром, і повертаемося назад на електричку.
ПОПЕРЕДЖУЮ!!!!! Джерел з питною водою на маршруті НЕМАЄ!!! Усю воду беремо з собою
Збираємося у суботу 5 квітня на Південному вокзалі, елька на 9:23 на Мерчик. Бажаючи можуть підсисти десь на наступних станціях.
Назад ідемо елькою або на 15:29, або, враховуючи кілометраж (по карті 13 км - повний), скоріш на 17:03. Резервний, якщо раптом що - 18:13. Зовсім резервний - 18:45
Приходьте, буде красиво!