Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пойдем туда не знаю куда!

🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
Усім хорошего дня!
Юра в довгому відрядженні у різні далекі місця. Тому поки він не повернеться, головна у цьому двіжу, схоже, я. Водити я можу тільки по суботах, попереджаю завчасно про це.

І в цю суботу я пропоную знов поїхати на Мерчик. Бо там найкращі поляни першоцвітів, що я знаю. Кращі, можливо, все ж такі під Горіховим Гаєм, але туди ми пійдемо через тиждень, шукати білий ряст. А зараз все ж таки на Мерчик, бо там так чудово, що можно кататися хоч кожен день)

Ітак, план такий. Йдемо зі станції Мерчик на озеро. Там ті, хто хоче короткий маршрут, можуть залишитися і потусити. Там є невеличкий пляж, якщо когось погода і вода влаштує, можна навіть скупатися.

Ті, хто хоче пройтися більше, ніж 5 км, пійдуть зі мною на став на ріцчі Криворотівка. Там, якщо вцілив, є довгий місток через увесь став. Колись їх було навіть два, і було прикольно перейти став спочатку туди, потім назад.

Потім повертаємося назад до озера у лісі, тусимо з костром, і повертаемося назад на електричку.

ПОПЕРЕДЖУЮ!!!!! Джерел з питною водою на маршруті НЕМАЄ!!! Усю воду беремо з собою

Збираємося у суботу 5 квітня на Південному вокзалі, елька на 9:23 на Мерчик. Бажаючи можуть підсисти десь на наступних станціях.
Назад ідемо елькою або на 15:29, або, враховуючи кілометраж (по карті 13 км - повний), скоріш на 17:03. Резервний, якщо раптом що - 18:13. Зовсім резервний - 18:45

Приходьте, буде красиво!
попередньо планую з вами

Десь у Альпах .

І в цю суботу я пропоную знов поїхати на Мерчик.
Чудовий день у гарній компанії! Дівчачий похід (такі реалії життя). Трошки світлин на згадку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

IMG_20250405_151201.jpg

Чудовий день у гарній компанії! Дівчачий похід (такі реалії життя). Трошки світлин на згадку

IMG_20250405_151201.jpg
дякую за чудові фотки і душевну компанію

Я знов у фб. Раптом хтось там не бачив)

Поки Юра не повернувся, і в мене немає можливості впасти йому на хвіст, прийдеться організовувати похід самій. Бо не сидити ж в вихідні вдома, як в будні.

На суботу, 12 квітня, оголошується похід по маршруту Водяне - Васищеве. Але не по трасі, а як в усіх нормальних героїв, в обхід.

В програмі - монастир з пиріжками (сподіваюся, давно не було), давне городище, заливні луки біля Уд, Васівщивській сосновий ліс. Де бажаючі можуть пошукати зморшки. Наче вони вже з'явилися і наче вони в соснових лісах також ростуть

А головне, саме чого я зробила такий маршрут - храм у Лизогубивці. Бо я його ще не бачила вживу)

Продовженість - біля 11 км по карті. Туди і назад - автобусом.

Збираємося на АС Кінний ринок, що біля Спортивной (або Захисників України - кому як зручніше добиратися). Автобус Харків - Зміїв, 1316, відправляється попередньо в 10:10. Але розклад на сайті перевірявся в 2022, тому краще приїхати раніше. На всяк віпадок. Наприклад, давайте зберемося у 9:45. Я намагалася телефонувати, щоб уточнити час відправлення, але ніхто мені не відповів. Якщо в когось є змога потрапити на вокзал і запитати там у касі - було б чудово.

Подивилася через гугл-карти, наче розклад дійсний. Тобто автобус на 10:10 є. Дивилася по зупинці біля Таврії на Аерокосмічному. Доречі, кому зручно подсісти на якійсь зупинці на Аерокосмічному - не треба їхати на Кінний.

Назад будемо їхати з Васищева, там додадуться місцеві автобуси, вони ходять часто. Вартість проїзду - щось типа 50 гривень

1744272970181.jpeg
1744273401147.png

Останнє редагування:
Трохи далі Єсхару

На суботу, 12 квітня, оголошується похід по маршруту Водяне - Васищеве.
Чудова прогулянка в чудовій компанії!

IMG_20250412_125958.jpg
IMG_20250412_130904.jpg

Останнє редагування:
Вот Вам цветочки из Баден-Бадена.

Коли наступна прогулянка? Дуже зацікавлена!

:угу: А як обирається маршрут?
Якщо в вас є бажання запропонувати маршрут - велкам) Оголошуєте програму, час і місце зустрічи і проводите групу по вашому маршруту. Хоча, звісно, краще хоча б в кілька походів з нами сходити, щоб ви подивилися на нас, а ми - на вас.

Або можете запропонувати об'єкт, до якого хочете потрапити. Якщо це можливо в рамках ПВД, то можемо маршрут під цей об'єкт розробити. Бо ми за десять років вже трішки втомилися вигадувати нові і нові маршрути)

А просто приєднатися до групи в будь-якій оголошений день - взагалі без проблем

Куди хочу - туди не можна :(. Тому в мене поки що пропозицій немає. Але радо приєднаюся до якоїсь групи.

Ми зарах ходимо тільки в південно-західний квадрант від Харкова. Нажаль. Також в багато локацій куди хочеться - зараз не можна

УВАГА!!!

В поході я говорила, що пійдемо Горіховий Гай - Вільшани в суботу.

Але обставини змінилися, неділя в мене звільнилася, тому похід поведу у НЕДІЛЮ.

Сподіваюся, для багатьох це краще, ніж у суботу.

Приходьте, приносите пасочки (тільки невелички!!!!), будемо дегустувати

Детально напишу трохі пізніше.

Чудово! Гарна новина! Я з Вами у неділю 😉

Всем привет из Бельгии !

Назад
Зверху Знизу