Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пойдем туда не знаю куда!

🟠 21:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
5 .10 в четверг ,собрались пройтись по живописным лиственным лесам Эсхара . Так сказать заценить мгновения уходящего лета. В 8 50 отправляется автобус
Харьков -Эсхар с а/с пролет (возле ж/д ст. ). Буду жарить картошечку !

• 🟠 21:47 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Трішечки моїх фото і відео із ВДТ-23. Зовсім не хотілось фотографувати, а тільки насолоджуватись спілкуванням!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И шо тут сказать ,...... Эсхар !

Немного фоток с вдт

IMG_7464.jpeg

IMG_7492.jpeg

IMG_7494.jpeg

Гости , поездки , встречи ,…. Туристы -это просто большая семья которым тяжело на чужбине и хочется а родные бурьяны !

Вкладення

• IMG_7464.jpeg
    IMG_7464.jpeg
    98.7 КБ · Перегляди: 73
  • IMG_7494.jpeg
    IMG_7494.jpeg
    147.5 КБ · Перегляди: 65
Останнє редагування:

Ну вот , страсть к организации празднеств передалась старшей дочери . Теперь она пытается раскачать Житомирский контингент ! Сегодня ее клуб отмечает годовщину очередного места жительства . И мне досталась почетная должность уборщика , мойщика посуды , парковщика ,…..

Останнє редагування:
Прогулянка !

Якщо мені не судилося у ці , майбутні вихідні сходити в похід, то тоді я вибираю похід у четвер !
Якщо мені ні що не завадить, то в четвер, 19.10 , о 8 57 електричка відвезе мене з південного вокзалу прямо в "Чорній ліс".( Жихар )
Де можна вдосталь насолодитися красою осіннього листяного лісу.
Зворотня електричка в 16,. 17, .18,...

Кілько світлин з чудового походу крізь Чорний ліс до Аксютовки .
Вийшло 16 км .

Вкладення

• 1.JPG
    1.JPG
    286.7 КБ · Перегляди: 54
  • 2.JPG
    2.JPG
    502.8 КБ · Перегляди: 57
  • 3.JPG
    3.JPG
    1006.7 КБ · Перегляди: 54
  • 4.JPG
    4.JPG
    1 MБ · Перегляди: 56
  • 5.JPG
    5.JPG
    354.5 КБ · Перегляди: 57
  • 6.JPG
    6.JPG
    361.2 КБ · Перегляди: 48
  • 7.JPG
    7.JPG
    461.5 КБ · Перегляди: 52
  • 9.JPG
    9.JPG
    530.1 КБ · Перегляди: 51
  • 10.JPG
    10.JPG
    384.8 КБ · Перегляди: 48
  • 12.JPG
    12.JPG
    349.6 КБ · Перегляди: 49
  • 11.JPG
    11.JPG
    429.8 КБ · Перегляди: 50
  • 13.JPG
    13.JPG
    828.1 КБ · Перегляди: 55
  • 14.JPG
    14.JPG
    1 MБ · Перегляди: 47
  • 15.JPG
    15.JPG
    850.1 КБ · Перегляди: 47
  • 16.JPG
    16.JPG
    598.4 КБ · Перегляди: 50
  • 17.JPG
    17.JPG
    262.4 КБ · Перегляди: 47
  • 18.JPG
    18.JPG
    621.2 КБ · Перегляди: 48
  • 19.JPG
    19.JPG
    210.8 КБ · Перегляди: 49
  • 20.JPG
    20.JPG
    789.3 КБ · Перегляди: 49
  • 21.JPG
    21.JPG
    609.1 КБ · Перегляди: 50
  • 22.JPG
    22.JPG
    457.7 КБ · Перегляди: 51
  • 24.JPG
    24.JPG
    427.3 КБ · Перегляди: 49
  • 23.JPG
    23.JPG
    482.6 КБ · Перегляди: 52
  • 25.JPG
    25.JPG
    665.8 КБ · Перегляди: 50
  • 27.JPG
    27.JPG
    248.2 КБ · Перегляди: 49
  • 28.JPG
    28.JPG
    457.7 КБ · Перегляди: 55
Останнє редагування:
По гриби .
Звичайно в неділю було б найкраще сходити по гриби, але це в мене зважитися в п'ятницю-суботу!.. А поки що пробний вихід у середу.
25 .10 Автобус о 8 00 відправляеться від м. Гагаріна ( пр. Малопанасівський , біля Роста ) до Оболони ( Мерефа )
Може бути маленький дощщик . Якщо піде якась злива - автобус до дому кожну годину !

Просто замечательная прогулка ! Тихий осенний лес нас встретил живописными дорожками ,удивительной тишиной и осенними красками ! Грибов не много , но мы особо и не искали .
IMG_7648.jpeg
Так сказать-На блюдечке с голубой каемочкой !
IMG_7647.jpeg

Прогулянка!
У неділю, 29 жовтня, є можливість здійснити невелику прогулянку в багатогранному передмісті Есхара.
Класична осінь у кульмінації своєї краси не залишає вам шансу на диван!
Автобус відправляється о 9 30 з автостанції АС 6 метро " Проліт " до Есхару .
З багаттем буде проблема .
Не забувайте про годинник !
Обовьязково - ліхтарик , хто зна куди заведе стежка або натхнення .

Как и всегда прогулка была чудесной !
Мы прогулялись на Партизанскую поляну , позаглядывали в заброшенные базы отдыха , проверили прибрежные столики , протоптали подзабытые дорожки и полюбовались последними красками осени по уходящему теплу и солнышку !
Мы - молодцы !

Х е л л о в і н. !
Я, сподіваюся, ви ще в змозі робити спонтанні, шалені вчинки?! Якщо так "Ніч на Козачій Горі" для вас!
Завтра , 31 жовтня з південного вокзалу електричка відвезе нас о 7 00 до Слобожанського .

Далі - дводенний похід шикарними місцями та замовленою погодою. Повернімося вже в листопаді!

Ловіть миті життя!

Прогулянка !
Іра, я, звичайно, здох після походу! Але для тебе я готовий пройти черговий шлях у прекрасне!
У неділю , 5 листопада єлектричка відвезе нас о 8 30 з Левади !!! ( м. Гагаріна ) до ст. 41 км . там ми трохи покружляемо сосновим лісом ( десь 10 км ) та будемо вертатись з ст. Мохнач о 14 56.
Плануеться трохи волого , та мабудь можуть трапитись гриби .
Сподівюсь що моі наступні прогулянки зможуть бути по вихідних .
За одно з'ясуємо - чи готови хто небудь йти у наступні , більш далеки та складні походи . Бо самому блукати по темряві та дощу у дальніх чінухах- не зручно .

Хеллоуинский поход прошел - замечательно !
Масса впечатлений , эмоций !
Тем более я в тех местах вообще не ходил , по этому было крайне интересно .
Из минусов : днем было слишком жарко , в лиственном лесу на нас напали огромные клещи ( Хеллоуин !!!) они просто ползали и сильно кусались !, многие дороги на карте - заросли , с Казачьей Горы мы не смогли спуститься к реке , под утро почему то замерзли хотя были правильно одеты и спальники были комфортной температуры .
В итоге - нам повезло ! Все было интересно и здорово !
Инна ! Спасибо тебе за компанию ! Ты настоящий турист которого не смущают трудности и препятствия !
Женская часть полноценного купания в реке не была запечатлена . Да и мне было завидно , что я так не смог . Жаль не захватил плавки .

Небольшое кино снял на телефон .

Немного фоток

Останнє редагування:
Прогулянка !
Іра, я, звичайно, здох після походу! Але для тебе я готовий пройти черговий шлях у прекрасне!
У неділю , 5 листопада єлектричка відвезе нас о 8 30 з Левади !!! ( м. Гагаріна ) до ст. 41 км . там ми трохи покружляемо сосновим лісом ( десь 10 км ) та будемо вертатись з ст. Мохнач о 14 56.
Плануеться трохи волого , та мабудь можуть трапитись гриби .
Сподіваюсь що моі наступні прогулянки зможуть бути по вихідних .
За одно з'ясуємо - чи готови хто небудь йти у наступні , більш далеки та складні походи . Бо самому блукати по темряві та дощу у дальніх чінухах- не зручно .
Юро, дякую!!!:) Повне перезавантаження! Сосновий ліс, теплий дощик, чудова компанія! Трішечки фоточок

Назад
Зверху Знизу