Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пойдем туда не знаю куда!

🟠 23:46 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 23:46 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Я ,.. думаю ,... все когда то возвращаются к прошлому .
Не помню , кто сказал , что лучшее свойство памяти - забывать .
Но благодаря фото и видео какие то моменты мы пытаемся задержать в памяти на долго .
Я , полагаю , многих людей , активно окружавших меня, лет 10-15 назад , вы не помните ( не знаете ) А ведь каждый - история !
Люди меняются , уходят , исчезают из жизни где то вдали ,....
Но память !.....
17.JPG

Останнє редагування:
  • 🟠 23:46 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Небольшая компания и 14 км. по комбинированной местности , приведут в чувство любого и обеспечат бодрое настроение !

Прогулянка!
🌲🌲🌲
Судячи з прогнозу погоди - цієї суботи , 16 грудня , у вас є шанс прогулятися ще засніженим лісом . Безкрайній ялинковий ліс Левківки подарує вам красу зими та спокій старого лісу.
Бажаючі приєднатись повинні встигнути на потяг з Південного вокзалу у 8 59 ! ( на Балаклею )
Зворотня єлектричка у 16 47 .
На наступних вихідних ( 23 - 24 ) мене не буде.

IMG_9102.jpeg
Да ,…. Красиво отдыхать не запретишь !…

Ну как же без зимнего кино !?

Урочистий вихід!

Ну, ось, ...черговий рік підходить до календарного кінця.
Якщо ви читаєте моє повідомлення, значить я ще живий і відносно здоровий !.. А головне - Ви все ще відносно живі і досить здоров і! З чим я вас і вітаю !!
Особливо важливо наприкінці цього нелегкого року активно прогулятися, струсити труднощі, що накопичилися, проблеми, ... і з полегшеним серцем і душею приготуватися зустріти не менш складний, але з великими надіями, рік !!!

Всіх , які бажають здійснити передноворічний очистний ритуал , і побачити ще цього року знайомі особи -- запрошуються на автобус до Оболони на 8 30 у суботу 30 грудня ! ( Прийти раніше !!!)
(вул. Малом'ясницька, біля входу до Класу, метро Гагаріна)
Гламурний, сосновий ліс, фуршетний столик, багаття. Повернення автобусом о 17 00 ( резерв у 18 00 )

Трошки фото із сьогоднішнього походу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

С Новым годом !
Мы продолжаем свой поход , верим в нашу победу и торжество туризма !

2.JPG

Новий рік .
А мріяти не завадить !
" Світанок у Криму "

Похід !
Пропоную розтрусити олів'є і насолодитися мальовничими краєвидами та зимовими візерунками.
Увага! Розклад транспорту змінився!
У неділю ,7 січня 2024 р. Електричка вирушає о 8 59 з південного вокзалу у бік " Будинок відпочинку "
Прогуляемось в бік до Білого озера
Повернення о 16 20 .

Останнє редагування:

Все бы нечего , .. только под конец похода подмерзли.
Какая то холодно-сырая погода.

У неділю ,7 січня 2024 р. Електричка вирушає о 8 59 з південного вокзалу у бік " Будинок відпочинку "
Прогуляемось в бік до Білого озера
Перший зимовий похід 2024-го року. Маршрут вже кілька разів пройдений, але кожного разу можна знайти щось нове і цікаве. Наприклад, джерело, яке ми побачили вперше. А краса сніжного соснового лісу заворожує. Трошки світлин

Займаючись прибиранням у своєму комп'ютері, я довго розмірковував над долею незатребуваних відеофайлів і вирішив, за вашою мовчазною згодою, розважати вас ( і себе ) додатковими мікрофільмами.
На цю думку мене наштовхнув Х/форум з техничною можливостью додавати прямий відеоконтент малесенького розміру !
Щоб не забивати Ютуб, своі творіння буду складати тільки тут .
У себе я створив окрему папку " Відеозефір "
У мене залишилась велика купа матеріалу із Хорватіі . З неі і почну .

Останнє редагування:
Little forest walk
через підвищену дохлість народонаселення і слабке моє бажання на самоті шукати пригоди, час прогулянки скорочується на період тимчасово незручної логістики та незрозумілої погоди.
У неділю, 14 січня, пропоную вирушити електричкою з південного вокзалу о 8 46 на Красноград до Ордівки.
Повернення зі ст. Ордівка о 13 39 .
Усього на прогулянку 3 год 30 хв ! ( десь 8 - 9 км .)
Мінімум поклажі, одягу, перекус у вагоні!
Максимум емоцій, тепла, корисного результату
Заціни це !🌲❄️

Чудовий формат зимових подорожей! І прогулялись сосновим лісом, і поспілкувались, і не замерзли, і перекусили не в електричці, а в лісі на березі чудового озера, і додому повернулись засвітло)) Трошки світлин

Тем не менее прогулялись более 10 км .
Да , формат прогулки для данной ситуации - отличный !

Отличненько прогулялись, продышались, пообщались

Дякую компанії за чудову прогулянку. Юрочка - відео і фотки надихають…до нових зустрічей

Видеозефир 2
Всего каких то 17 лет назад вместе с Диной протаптывали Крымские пвд !
Начало февраля .

Прогулянка
Знову зима!
У неділю , 21 січня , намічається легка прогулянка : зимовий листяний ліс , поля , яри , озера ... десь 12 км .
Всіх охочих освіжити нервову систему , вдихнути кисню і розім'яти ліниве тіло запрошуються до вокзалу Південної дороги на електричку 9 23 , що вирушає на Мерчик .
Повернення зі ст, Манченки в 15 26

Назад
Зверху Знизу