Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Погиб наш Кузнечик...

• Автор теми Автор теми н. Х.О.
  • Дата створення Дата створення
Как жаль!
Спасибо тебе, Воин!

Земля пухом и царствие небесное. Спасибо за подвиг.

Спи спокійно!

Я єбу, у нього прильотов було менше
Хлопці , ви не в ******.
За кожну вашу жизнь - на грвжданкє вмирврвє 10
Ви Боги!!!
Бурлуччина тримається!!!!
****, я не могу до сих-пор это осмыслить. Мы иногда в телеге списывались.

Нема слів. Просто залишу тут слова Надії Сухорукової з фільму "Маріуполь - невтрачена надія".

"А на небі тепер стільки янголів, що їхними крилами можна розігнати хмари і зробити небо сліпучо-синім. Це наші янголи, українські. Вони відсувають хмаринки, мов фіранки і дивляться вниз на землю. Там унизу не все добре, щось вибухає, руйнується, горить, але наші янголи безстрашні. Кожен із них відшукує очима своїх, найближчих,тих, хто залишився на землі без них, кому потрібна допомога. Вони плачуть разом із нами і тоді нам легше. У них очі наших рідних, наших друзів, наших воїнів. Вони не вміють утішити та і як можна втішити невтішних."

Нет слов...
Ничего, наши ребята отомстят и за Игоря, и за других... Рашисты, умирая, будут жалеть, что пришли на нашу землю.

Вічна слава.
Слава герою.
Ось ще один став на захист України, доєднавшись до її янголів-охоронців ....
Будь проклята війна. Смерть ворогам.

Смерть русне-оккупантам!

у кого талант к написанию рифм прошу в лс. нужно модифицировать текст.
спасибо!

😢😢😢

Царство йому небесне. Земля йому пухом. Гинуть найкращі... Важко повірити. Ще нещодавно був на форумі, створював теми... Здається зовсім нещодавно, я відповідав йому. І така страшна новина, таке горе...😢 Так несподівано. Таке завжди дуже болюче. Була людина, і нема... Біль з часом мине, а світла пам'ять про нього буде вічно. За нього буде помста. Знаєте, як боляче розуміти, що людина, яка наближала нашу Перемогу, не побачить її...

Його рідним та близьким - щірі співчуття😢

Покойся з миром Ігоре, ти Герой.

Слава Україні!!!

Плохо с ним обошлись в той семье.
да,
вспомнил отводенковскую тему, Игорь писал о семейных перипетиях. Как после развода ему не давали видеться с детьми, и он украдкой на улице по пути в школу дарил дочерям подарки ко дню рождения. И мнение завсегдателей темы помню - мол, не будь тряпкой, парень, и вот... Война все расставила на свои места.

Назад
Зверху Знизу