Статус: Офлайн
Повідом.: 3134
Повідом.: 3134
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Есть информация нормальная, по поезду Харьков-Хелм? А то в гугле только общие фразы, ни расписания, ни цен.
Якщо є бажання і можливість наплювати на купу стандартів, систем безпеки і оце ось усе - можна виготовити нові колесні пари і перейти з 1435 на 1520. А в інший бік не можна, може не пролізти по габаритах.Интересно а насколько сложно взять тепловоз или электровоз и переделать его с 1520 мм на 1435 мм?
мама ездила правда с Киева, говорит, таможня проходит очень быстро, поезд старый, три полкиТак кто-то ездил на этом поезде последнее время??
Может хоть что-то толком сказать??
Про колесные пары конечно интересно, но не самое главное сейчас!!
Он вроде с 19.02.Харьков-Пшемисль еще недавно пустили
А я че-то думала, что с 19.01Он вроде с 19.02.
Сын ездил, дет три недели назад, доехал до Ягодина и привет..Так кто-то ездил на этом поезде последнее время??
Может хоть что-то толком сказать??
Про колесные пары конечно интересно, но не самое главное сейчас!!
***нгел..Неужели атаман Ангел? Переглянути вкладення 13222895

А оно те надо?..Очень интересно, но ничего не понятно

Думаю, как в поезде Киев-Варшава. Что-то типа этого. Переглянути вкладення 13222934три полки это как? в Польских поездах их вообще нет, а тут что-то новое узнаю
Ну уж как-то он не выглядит новым?Три полки это новый?, в старых вагонах Восточного экспресса было только две полки
Да, точноДумаю, как в поезде Киев-Варшава. Что-то типа этого. Переглянути вкладення 13222934
Все ясно як божий день. Чувак їхав в Польшу, на Ягодині його Українська митниця не випустила. Ну, призовний вік, мобілізація, та не відноситься до тих, що можуть покинути межі країни. Короче, повернули додому?Очень интересно, но ничего не понятно
Третя полка, точно не багажна? Пасажирська? Вперше бачу таке. Зазвичай, то для сумок, і матраців/подушок.Думаю, как в поезде Киев-Варшава. Что-то типа этого. Переглянути вкладення 13222934
Я дивився на сайті УЗ, нема такого поїзда. Харків-Хельм, є, а на Пшемисль нема. Я кілька разів дивився. Може Ви переплутали з якимось іншим поїздом?Харьков-Пшемисль еще недавно пустили
Мене виправили - він тільки з 19 лютого запланований.Я дивився на сайті УЗ, нема такого поїзда. Харків-Хельм, є, а на Пшемисль нема. Я кілька разів дивився. Може Ви переплутали з якимось іншим поїздом?
Поїзд №73/74 Харків-Перемишль курсуватиме з 19 лютого по непарних числах.
Про це 31 січня повідомили в "Укрзалізниці".
"До Києва поїзд прибуватиме о 21:04, а до Перемишля — об 11:13. У зворотному напрямку, з Перемишля, поїзд відправлятиметься по парних числах з 20 лютого о 13:45 і прибуватиме до Харкова о 10:01", — йдеться у повідомленні