Поезд Харьков – Хелм (Польша)

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Всем доброго.
Кто-нибудь может подсказать, поезд Харьков-Хельм где и как проходит паспортный (пограничный) контроль?

Теперь есть, более того - ТОЛЬКО онлайн:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В статье какая-то ерунда задвигается про защиту от мошенников таким образом, при этом заявляется:

"В день открытия продаж билетов на дефицитные направления перекупщики атакуют сайт Укрзализныци многими ботами, поэтому быстрее обычных пассажиров выкупают места. Такие аккаунты постоянно пытаются блокировать. Далее перекупщики продают билеты заказчику, с которым договариваются заранее. Также мошенники постоянно мониторят возврат билетов другими пассажирами и сразу же их разбирают."

То есть защита ***** не работает. А как она будет работать, если в схемах задействованы кассиры - только они могут имя в билете поменять, я так в Киеве убедился, тетке перекуп принес билет с ее данными, в то время как билетов на поезд не было давно.

Теперь есть, более того - ТОЛЬКО онлайн:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В статье какая-то ерунда задвигается про защиту от мошенников таким образом, при этом заявляется:

"В день открытия продаж билетов на дефицитные направления перекупщики атакуют сайт Укрзализныци многими ботами, поэтому быстрее обычных пассажиров выкупают места. Такие аккаунты постоянно пытаются блокировать. Далее перекупщики продают билеты заказчику, с которым договариваются заранее. Также мошенники постоянно мониторят возврат билетов другими пассажирами и сразу же их разбирают."

То есть защита ***** не работает. А как она будет работать, если в схемах задействованы кассиры - только они могут имя в билете поменять, я так в Киеве убедился, тетке перекуп принес билет с ее данными, в то время как билетов на поезд не было давно.
*****аси, як завжди. Жінка в грудні ще їздила. В касі брали.

всім привіт
читав в новинах що вже давно курсують два потяги 1) Харків- Пшемисл 2) Харків - Хелм
зайшов подивитися на сайт залізниці - а там яку дату не вибери місць нема
ну я для приколу почав шукати харків - київ
теж місць нема
підкажіть будь-ласка чи я щось не так шукаю? поїздами не їздив два роки
може там якісь обмеження чи треба реєструватися чи глюк чи я не знаю
дякую
Вас не засмучує, що не тільки місць немає, а й потяг не показує?
Вони зараз за місяць не продають. За 2 тиждеі, приблизно, з'являться.
Як бронювати за місяць - гадки не маю.

Вітаю. Два роки не користувався , гадки не маю як воно є тепер.
Зараз перевірив. Дійсно - на Київ показує квитки не раніше ніж за ~17 днів. Навіть на завтра є квитки

Тепер шукаю Львів - квитків нема. На найближчі 10 днів кілька люкс
Массово +- є лише на 21.08 -22.08
Після цього - вже теж нема (система як ви кажете не показує)

А ось про Хелм і Пшемисль взагалі цікаво. Всі дати перевірив по 23 число - жодного квитка
Це така у нас тепер реальність? Це заробітчани так їздять чи що? Пишуть кожень день курсує потяг наче місць має бути багато Чи це "ті самі перекупи"?
Я просто весь час жив в Харкові, вперше зацікавився станом з квитками в західному напрямку та на польшу
Як люди купують?
Який потяг?Пшемысль 2 СВ и 3 купейных вагона через день

А ось про Хелм і Пшемисль взагалі цікаво. Всі дати перевірив по 23 число - жодного квитка
Це така у нас тепер реальність? Це заробітчани так їздять чи що? Пишуть кожень день курсує потяг наче місць має бути багато Чи це "ті самі перекупи"?
Я просто весь час жив в Харкові, вперше зацікавився станом з квитками в західному напрямку та на польшу
Як люди купують?
Чула, що на ці поїзди розкупляють квитки у перші 10 хвилин відкриття продажу. Шукати треба о 8 ранку, наскільки я зрозуміла

Тепер шукаю Львів - квитків нема. На найближчі 10 днів кілька люкс
Массово +- є лише на 21.08 -22.08
Після цього - вже теж нема (система як ви кажете не показує)
Як люди купують?
Зара прочитала в одному чатіку майже те саме...жінка пише шо шукала - нема нічого, вже на вокзалі штурмом і істериками добилась якось того квитка, зайшла в вагон - а там і половини місць не зайнято... отакої...

всім привіт
читав в новинах що вже давно курсують два потяги 1) Харків- Пшемисл 2) Харків - Хелм
зайшов подивитися на сайт залізниці - а там яку дату не вибери місць нема
ну я для приколу почав шукати харків - київ
теж місць нема
підкажіть будь-ласка чи я щось не так шукаю? поїздами не їздив два роки
може там якісь обмеження чи треба реєструватися чи глюк чи я не знаю
дякую
Там же кнопка справа специальная "Показати без вільних місць" - ну чтобы посмотреть, есть ли вообще поезда. А так с 8 утра сторожите, но нужно точно знать, на какую дату появится поезд.

Переглянути вкладення 13425751

Назад
Зверху Знизу