Статус: Офлайн
Повідом.: 15643
Повідом.: 15643

Так ти ж до останнього їх відмазуєш.Я правильно понимаю, что извинений в мою сторону не будет?
Ну так наделили полномочий ДБР.
Или командиры частей стрелять в них должны были?
Или если ДБРовцы приходят с бумагой, их нах нужно было посылать?
Я честно скажу, времени не было, не следил за новостями. Не знал о этом случае, благодаря этой теме, пришлось найти, почитать. От себя скажу, что сам был удивлён подобной ситуации. Но с чего тут обвинять командующего и комндиров частей, не понимаю.
Или у нас ДБР и т.п. можно на х... посылать?
Будем создавать тогда темы, что наглые "лётчики", им никто не чета, даже ДБР на х.. посылают?
ДБР - НІХТО в частині і звати їх ніяк. Без відома Командуючого ПС жоден комплекс С300 з ППО країни не може бути знятий з бойового чергування, навіть теоретично. Раз таке відбулось і досі ніхто не сидить за гратами - всі в долі і є підарасами, котрі зрадили присязі.
Прочитай, плз Статут гарнізонної служби - розділ 6 та 7 права і обовязки чатового - там про ДБР і гадки нема, зато я чітко знаю, що чатовий виводиться з під дії певних Законів і має не аби які права що до охорони бойової техніки, будучі особою недоторканною, та ще й під час особливого періоду (читай війни).
Тобто виходить, що вся вертикаль від Командуючого ПС - зрадники, 3 частини з 4х є зрадниками і підарячі Су25 та Су24 і Ту22м3 вони збивати не будуть, бо заздалегідь прийде до них ДБР і забере в них з РЛС, що на чергуванні, блоки-підсилювачі з КУ-137.
Да, охорона мала повне право стріляти і зобовязана була це зробити, бо ДБР прийшло знешкодити ППО країни в інтересах ворога. От і вся шана цим уєбням з ППО.
Лише 1 Командир має яєла - поклали єбальниками в землю бравих ДБР при спробі пройти до бойової техніки, що на бойовому чергуванні і ДБР с"єбнуло з казками, що вони з Альфою прийдуть... Цікаво, чи багато дебілів у Альфі би знайшлось щоб полізли на роту охорони з важким піхотним, котра буде стріляти не кульками з фарбою, а валить наглухо??? Можу сказати зразу - жодного, принаймні всіх кого там знаю питав - жоден би не поліз, навіть з ДБРівцями і їх паперами, коли варта має законний обовязок валити диверсантів.