Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж довго їздив на подібному велі - рок машині харікейні вже не пам'ятаю якому, він нормально їздив та повністю влаштовував. Але після нормального скотту я на ньому їздити не можу. Але ж ця скоттиняка 9 року, відстала вже, вилка реба, усі компоненти середнього рівня. От це мені й здається правильною межою, грейдитись далі навішуючи явно збиткову дибелу чи лайтову вилку, топовий лайтовий обвіс, втулки, обода - то явно мені не потрібно.
Ага: камеру якщо клеїти - колесо знімати не треба!Але прикольно, згоден. Я б взяв якби підвернулось недорого.
Ага: камеру якщо клеїти - колесо знімати не треба!Ну і вдвічі легше за тридиційну, як я козумію?
Подброшу ..... на вентилятор.
А у Скотта есть достойный ответ кадейлоской одноногой Лефти?
![]()
Телескоп на подшипниках качения.
Отсутствие клина в следствие неравномерного изгибания ног при наклоне велосипеда в поворотах.
(хйл).
Хоча обидва ці плюси реально грають лише для матрасників бо впливають переважно на плюш.
Ну і дибела вона. Їй ту одну ногу запилили дибелішу, ніж в класичних вилках пара.
ценовая политика как у СкоттаСамый крутой бренд это Specialized.
люблю фанатов SpecializedВообще, Скоттомания сейчас поутихла, насколько я заметил. Самый крутой бренд это Specializedююю
ездил на скотте аспекте на 29 не долго.Пересел на скотт скейл на 26 езжу кайфую.