Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему "самых умных" не любят?

🟠 01:38 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 01:38 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Та взагалом добре ся маю. Ось листуюсь з починаючим націоналістом на ХФ, найпре економічним націоналістом (робе якісь там медичні прилади). Бажаю йому вийти на гідний рівень виробництва та еспортувати свій виріб, пройти усі терени національного виробника та нарешті прийти до стану, якій потребує лобіювання того виробу на міжнародному ринку та врешті стати повноправним Світовим українським виробником.

• 🟠 01:38 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

В деяких странах нема антисемітизму, бо там не вважають що вони дурніши за них. В Великій Британіїї наприклад, або в сучасній Україні.

Хоча рудименти унтерменшості зберегається у деякої частки люмпенів.

не перебiльшуйте. зараз нiхто нiкого не тримае, якщо не подобаеться роботодавець, започаткуйте свiй бiзнес. не подобаеться краiна, межi вiдчиненi. якщо ви невдаха, нiчого не допоможе

Яке це відношення має до єксплуатації роботизованих систем (сучасного рабовласництва)?

в классе может быть один "лузер" через осмеяние которого консолидируются другие, при этом в школе зачастую в неприятности попадают и тех кого именуют "ботаны".
Дилетант писал.
Каждая. Еще раз. Каждая (!) социальная система с обязательностью назначает лузера-аутсайдера. В каждом классе с обязательностью такой человек возникает. Таковы законы социумов. Если кандидатуры нет, то ломают не лузера в лузеры и это не обязательно, а в большгинстве случаев не "ботан" (ибо ботаны имеют довольно мощное учительское лобби).
Это дает устойчивость социальным системам и канализирует агрессию более сильных личностей.
В международной политике точно так же. Современный конфликт между ведущими экономиками США-КНР-Индия-ЕС привел к тому, что был назначен лузер - РФ. До выхода в четверку лидеров Индии и ЕС в период противоборства двух Мировых экономик (США - КНР) лузером были назначены несколько стран Африки, куда и канализировались конфликты этих двух экономик.

В деяких странах нема антисемітизму, бо там не вважають що вони дурніши за них. В Великій Британіїї наприклад, або в сучасній Україні.

Хоча рудименти унтерменшості зберегається у деякої частки люмпенів.

Дийсне , евреи сами вумни , що неодноразово пидтвердилося .

Та взагалом добре ся маю. Ось листуюсь з починаючим націоналістом на ХФ, найпре економічним націоналістом (робе якісь там медичні прилади). Бажаю йому вийти на гідний рівень виробництва та еспортувати свій виріб, пройти усі терени національного виробника та нарешті прийти до стану, якій потребує лобіювання того виробу на міжнародному ринку та врешті стати повноправним Світовим українським виробником.
То я хіба, чи шо? :)
Я ось таки завжди й кажу, що я - український нацїоналїст, так. Тільки доводиться пояснювати. Бо традиційно ототожнюють. До речі, я в якійсь книзї, якогось з класиків українського визвольного руху (так його подавали в анотації) читав, так й було написано, що історично в українців так на так й виходить... Але то маячня. Є два терміни, й смислові нюанси в них є. Нема аніякої потреби в тому, щоб розмивати ці поняття.
А. Я - укронаціоналіст, хоч й руський - етнічно. Але я також - носій української культурної традиції. я - патріот своєї країни. То - земля моїх батьків та дітей.
Але як хтось починає розмови про те, що Украина - лише для етнічних українців, я з української переходжу на руський матерний.

А про розробників... :) Я в двох словах поясню.
Розробник нічого не продає :) Що я продам? Формулу? Я можу продати свою здатність описувати математикою щось, чи - вчити так робити інших. За це мені й платять.
А українські медичні прилади вже давно реалізують - й до Європи... Втім. А куди ще. Українські медики на те грошей не мають. Є одеське підприємство, наприклад, вробляють прилади вітчизняної розробки. Й за своїми показниками кращі за західні аналоги.
Я взагалі погано ставлюся до тих, хто поносить вітчизняне. Бо точно знаю рівень українських можливостей. Було б дуже добре, якби до влади в Україні прийшли якісь... націоналісти. :) Сподіваюся, я дочекаюсь такого.

Назад
Зверху Знизу