Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему "самых умных" не любят?

🔴 02:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 02:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
"Не умничай!", "Ты шо, самый умный?", "Думаешь умнее всех, да?", "Умнее всех быть хочешь, да, сволочь?".
Народные, блин, выражения:)
Почему мы так не любим тех, кто кажется нам умнее?

Потому-что, Игорь, ты со своим умом и двумя высшими образованиями, работаешь с общаешься с быдлоганами-уебанами. И не умеешь скрывать свой ум от этих быдлоганов-уебанов.

В среде, где отсутствуют быдлоганы-уебаны, очень уважают чужой ум.

Не ображайся, але твій пост свідкує про твою радянщину :плачу:

Ти пишеш, що Лом є найтехнічнішим боксером усіх часів. Алеж його тенував батько та Мельнік. Ось Лом-старший та Мельнік і відтворили саму унікальну техніку.

Але легедою для тебе всеж є Д"Амато. Бо він "зза границі" та виховав бійця в піар якого вкладені десятки міліонів долярів.

То викинь совок з голови - ми не дурніши, та не гірші. Батько Лома та Мельнік набули техніки не від Д"Амато. Це мабуть, як з радіо - розумні люди приходять до схожих правильних висновків, Марконі, Попов, Тесла, Хьюз, Боше - усі зробили водночас теж саме.
:) Я б міг вам порекомендувати викинути з голови штампи, тип радянщині... Втім, в кожного - свої таракани. Я вас не знаю, дайбох, не зустрінемося :)
Бачте. Словами Ньютона, ми бачили більше, бо - стояли на плечах гигантів.
Будь-які винаходи, вони робляться на якійсь базі, це - основа нашої цивілизації. Як Д"Амато привніс до боксу якісь знайомі йому елементи іншого мистецтва, так Ломанченко-ст. розвив те краще, що було у світовому боксі.
Я теж працюю на світовому рівні. Можна сказати, у своєму дуууже вузькому напрямку я взагалі на сьогодні найкращий. Втім :) То - здобуток УСІХ, хто працював до мене, зі мною - а не тільки мій здобуток.
Патріотизм, то не гордість що - українець. То взагалі не гордість - гординя. Патріотизм у роботі й розвитку свого суспільства. Ось тоді й гордість з"явиться.
Ондечки, сумнозвісний автор підручника по географії написав, що, мабуть, Європа була заселена з Західної України. Й став посміховиськом. Й разом із ним - вся Україна, бо підручник був виданий за державний кошт.
То не добе. Я, наприклад, не географ, та...

51709c8d3ee94d205afdc717.jpg

Потому-что, Игорь, ты со своим умом и двумя высшими образованиями, работаешь с общаешься с быдлоганами-уебанами. И не умеешь скрывать свой ум от этих быдлоганов-уебанов.

Кстати, в этом плане мне повезло - все мои коллеги ВУЗовцы. Это я так, риторически.

К слову, высшее образование не означает, что человек, у которого оно имеется, умный. Можно иметь хоть десяток вышек и оставаться дегенератом. Общался с людьми, которые даже школу не окончили. Да, есть среди них если не гении, то очень умные люди. Ну, в специфических вопросах)

Кстати, в этом плане мне повезло - все мои коллеги ВУЗовцы. Это я так, риторически.

Очень печально, конечно, что ты, и твои коллеги ВУЗовцы работают плиточниками и прочими сантехниками.

К слову, высшее образование не означает, что человек, у которого оно имеется, умный. Можно иметь хоть десяток вышек и оставаться дегенератом. Общался с людьми, которые даже школу не окончили. Да, есть среди них если не гении, то очень умные люди. Ну, в специфических вопросах)

Да, согласен, наличие ВО не означает наличие ума.

Я, наприклад, не географ, та...
Сутність розмови звелась до простого сенсу - як ми заговорили про велич Держави за яку прикро, то мабуть внас не все так гарно. Але крім нас ніхто не зможе підняти тую велич. Ніхто, крім нас...

Сутність розмови звелась до простого сенсу - як ми заговорили про велич Держави за яку прикро, то мабуть внас не все так гарно. Але крім нас ніхто не зможе підняти тую велич. Ніхто, крім нас...
:) мабуть, перш, ніж розмовляти про велич, треба хоч налагодити таке життя, при якому з Украини не захотять їхати ані на ПМП, ані в прийми - до пшеків, чи й британців.
Таке життя, яке не нагадує "Банди Нью-Йорка".
Вас особисто я не знаю. Та останнім часом багато чую саме про патріотизм й велич нації від тих, хто дууже багато зробив для того, чтоб Украина перетворилася на бозна що.
А я пам"ятаю свій Харків ось ще - науковим, культурним, індустріальним центром... Й це дуже боляче. Мабуть, усім - так. :незнаю: Але роблять люди... погані речі. В тому числі, кажучи про велич. Може, вони відверті, але нічого доброго не можна робити, роблячи щось погане.
Й. До речі :)
Ви знаєте, що потолок розвитку будь якого суспільства обумовлений кількістю осіб, що були задіяні до виробничих цкилів? Саме тому наша цивілізація була створена імперіями. Імперії народжуються й вмирають, а розвиток продовжується. Та не можна розвиватись у відриві від оточення. Будь-хто, хто обмежує своє бачення розвитку свого народу лише тим народом, робить для нього погану послугу - добровільний карантин...
Мене, мабуть, знесло бозна-куди, але :) Щось в вас є таке, що мене насторожує. Й слова ви кажете добрі, вірні. Але я вас таки не знаю. Й не знаю, ЯК ви збираєтесь робити те, про що кажете :)

Ви знаєте, що потолок розвитку будь якого суспільства обумовлений кількістю осіб, що були задіяні до виробничих цкилів? Саме тому наша цивілізація була створена імперіями. Імперії народжуються й вмирають, а розвиток продовжується. Та не можна розвиватись у відриві від оточення. Будь-хто, хто обмежує своє бачення розвитку свого народу лише тим народом, робить для нього погану послугу - добровільний карантин...

Типове мислення людини індустріальної епохи (щодо " кількісті осіб, що були задіяні до виробничих цкилів") заснованої на курсі теорії економіки соціалізму.

Мабуть чули, що історія (права власності) розвивається по спіралі? Тож рабовласництво - феоділізм - капіталізм. Тож людство як-ніяк капіталізм побудувало, увійшло до кінцевого етапу його розвитку, а зараз знов ветаеться до рабовласництва. Тільки в новому хворматі - якщо раніш рабами ставали іноземці, іновірці та рідше співгромадяни, то зараз рабами стають роботизовані та автоматизовані системи. Тутой Ви праві, розвиненість сучасного суспільства характеризується кількістю осіб, що задіяні у виробничих циклах - чим менше людей залучено - тим більш розвинено суспільство. Це вірно до усіх характеристик суспільного устрою не тільки промисловості - у СРСР у сільскому господарстві було задіяно біля 40% населення, у той же час за розвиненістю хімізації, автоматизації, механізації, біологізації та інших - зацій у США та Канаді у с/г було задіяно десь біля 3 - 5 % населення. Тому зерно, кукурудзу та інше продовольство СРСР купувало у США та Канади.

Цивілізація була створена не імперіями, алеж націями, які використовуючи переваги (наукові, військові, культурні та інші) захоплювали інші нації таким отримували додаткові ресурси задля свого розвитку. А ось колонії вони розвивали лишень настільки, наскільки потребували виробничі процеси, щоб не складати собі конкцренції. Тож Ваша спроба виправдати імперські закиди (вірогідно північного сусіда?) виглядають недолуго.

Я перелічу країни, які пройшли етап крайніх хворм виявлення націоналізму:

ФРН, США, Гішпанія, Греція, Франція, Японія, КНР, Сінгапур, Нідерланди, Велика Британія, Угорщина, Хорватія, Чілі, Туреччина, Швейцарія, Бельгія, Швеція, Фінляндія тощо. Всі вони мають усталений економічний та соціальний зріст. І перше, що вони зробили - відірвались від оточення, тобто прийшли (або їх примусили до такого стану) до радикальної політики ізоляціонізму, самоцентризму (те що зараз проголошує Трамп).

Типове мислення людини індустріальної епохи (щодо " кількісті осіб, що були задіяні до виробничих цкилів") заснованої на курсі теорії економіки соціалізму.

Мабуть чули, що історія (права власності) розвивається по спіралі? Тож рабовласництво - феоділізм - капіталізм. Тож людство як-ніяк капіталізм побудувало, увійшло до кінцевого етапу його розвитку, а зараз знов ветаеться до рабовласництва. Тільки в новому хворматі - якщо раніш рабами ставали іноземці, іновірці та рідше співгромадяни, то зараз рабами стають роботизовані та автоматизовані системи. Тутой Ви праві, розвиненість сучасного суспільства характеризується кількістю осіб, що задіяні у виробничих циклах - чим менше людей залучено - тим більш розвинено суспільство. Це вірно до усіх характеристик суспільного устрою не тільки промисловості - у СРСР у сільскому господарстві було задіяно біля 40% населення, у той же час за розвиненістю хімізації, автоматизації, механізації, біологізації та інших - зацій у США та Канаді у с/г було задіяно десь біля 3 - 5 % населення. Тому зерно, кукурудзу та інше продовольство СРСР купувало у США та Канади.

Цивілізація була створена не імперіями, алеж націями, які використовуючи переваги (наукові, військові, культурні та інші) захоплювали інші нації таким отримували додаткові ресурси задля свого розвитку. А ось колонії вони розвивали лишень настільки, наскільки потребували виробничі процеси, щоб не складати собі конкцренції. Тож Ваша спроба виправдати імперські закиди (вірогідно північного сусіда?) виглядають недолуго.

Я перелічу країни, які пройшли етап крайніх хворм виявлення націоналізму:

ФРН, США, Гішпанія, Греція, Франція, Японія, КНР, Сінгапур, Нідерланди, Велика Британія, Угорщина, Хорватія, Чілі, Туреччина, Швейцарія, Бельгія, Швеція, Фінляндія тощо. Всі вони мають усталений економічний та соціальний зріст. І перше, що вони зробили - відірвались від оточення, тобто прийшли (або їх примусили до такого стану) до радикальної політики ізоляціонізму, самоцентризму (те що зараз проголошує Трамп).
Еге ж
Я десь так й відчував :(
Так ось. Теорію про кількість людей, т не я придумав, й не совєцькі вчені, то - раз.
По-друге, ваш приклад про роботизацію... не беззаперечний :) Бо до того рівня дійшли лише країни, що до своїх тенет залучили мешканців інших країн. ФРН була задіяна до найбільш розвиненої економіки світу, тому й темп розвитку - саме тому.
Я не багато знаю про Сингапур. Але ви ось - ще менше. Він відкрив країну китайцям, всупереч інтересам свого корінного народу. Тому й отримав швидкий розвиток.

В мене забагато роботи.
:) Давайте розійдемося якось. Я із вами не згоден.
На мій погляд, у націоналістичної України шлях один - ньюКНДР, бо націоналізм, то - стіни тип того як ту Корею уособили, соціально й економічно.
А у вас ось - своє бачення. :)
Й що ваше, що моє... то - суб"єктивно. Задуже складно то все, НІХТО у світі не знає, як воно краще. Але Україна буде розвиватись. Не "тому що", мабуть, а - всупереч :) А я для того щас попрацюю. Як вже зможу.

Теорію про кількість людей, т не я придумав, й не совєцькі вчені, то - раз.
Я не заперчую цю теорію задля індустріального періоду. Алеж ми вже багато років як зоставили позаду цей період. Тож потрібно користуватися сучасними теоріями щоб розуміти Світ.

Не звертали увагу, що люди працювати стали менше, виробляти більше та жити набагато краще?

За СРСР у сільскому господарстві працювало більш 40% населення, а купити ковбаси було проблемою. А зараз в с-г внас працює десь 10% а їжї хоч завались, щей і еспортуємо. За вашою теорією кількості людей зайнятих у виробництві то є нонсенс, та такого не малоб бути. Але воно є. Бо та теорія була правильною для інших часів.

Зараз інші теорії та сенси. Деглобалізація, ізоляція та такеж.

Я не заперчую цю теорію задля індустріального періоду. Алеж ми вже багато років як зоставили позаду цей період. Тож потрібно користуватися сучасними теоріями щоб розуміти Світ.

Не звертали увагу, що люди працювати стали менше, виробляти більше та жити набагато краще?

За СРСР у сільскому господарстві працювало більш 40% населення, а купити ковбаси було проблемою. А зараз в с-г внас працює десь 10% а їжї хоч завались, щей і еспортуємо. За вашою теорією кількості людей зайнятих у виробництві то є нонсенс, та такого не малоб бути. Але воно є. Бо та теорія була правильною для інших часів.

Зараз інші теорії та сенси. Деглобалізація, ізоляція та такеж.
:незнаю: у якому саме СРСР?
Якщо порівняти СРСР 30х й США того ж часу, на чию користь воно буде? Я не застав, то будь-хто може пошукати, що Рузвельт казав про свою "нову економічну політику". Про Польшу із Німеччиною я вже й не кажу.
Як й чому занепав СРССР, то не таке просте питання, й точно - не питання сьогодення, бо то доси - політичне питання. Втім, можете погуглити, що для того зробив Herbert E. Meyer. СРССР просто програв економічну війну. Чи то - гібридну, як зараз кажуть.
:) в мене є приятелі-нацисти. Й навіть друзі є. То цікаве явище, але мені зараз то обтяжливо, я працюю.
Може, потім коли-небуть :)

Якщо порівняти СРСР 30х й США того ж часу, на чию користь воно буде?
А по чьому зрівнювати? По кількості концтаборів, чи по кількості репресованих?

А щодо економічного порівняння - просте питання - хто кому допомогав за Ленд Лізом СРСР, Великій Британії, Китаю та іншим країнам? Чи то занепале США допомогало чи то "розвинутий" СРСР?

приятелі-нацисти
А друзі націоналісти є? То чи ви відрізняєте одних від одних, чи як Кисельов обидвох сприймаете тотожньо?

Фашизм, нацизм, більшовизм - то різновиди соціалістичного політичного руху. Вних і сімволіка, і ідеологія однакова.

Націоналізм - то не політичний рух, а системотворчий для кожної країни державоутворюючий рух. Він поділяється на культурний, релігійний, єкономічний та інші різновиди.

Як Ви диплом про вищу освіту взагалі отримали?

"Не умничай!", "Ты шо, самый умный?", "Думаешь умнее всех, да?", "Умнее всех быть хочешь, да, сволочь?".

:D потому что понимают ты в интеллекте далеко не Цукерберг, а пытаешься казаться выше оппонента. Этим наверное и бесишь. :)

Кстати Цукерберг аутист жеж. Недавно интереса ради зашел в гости на форум к высокофункциональным аутистам. После харьковфорума и здешних гениев и просто хороших людей я там просто отдохнул. Столько умных и крутых вещей я давно не читал, плюс абсолютное отсутствие агрессии и прочей пошлости. Даже не по себе стало))) кто еще с расстройствами на самом деле

А по чьому зрівнювати? По кількості концтаборів, чи по кількості репресованих?

А щодо економічного порівняння - просте питання - хто кому допомогав за Ленд Лізом СРСР, Великій Британії, Китаю та іншим країнам? Чи то занепале США допомогало чи то "розвинутий" СРСР?
Та не факт, що СРСР програє хоч США, хоч Британії у кількості в"язнів концтаборів.
До того ж, хто скаже, кого там скільки було. Політики, чи їх холуї? :) Про наш час кажуть, що то "епоха інформаційного обміну", та скоріш воно - "епоха інформаційного обману"
Такі вже створіння, люди. Що б не отримали, з того роблять зброю. З інформації - насамперед.
Так я вже майже нікому й не вірю. Може, декому з науковців. Чи - свідкам ще. Ну, знаєте, дід в мене був, бабушка. Вони щось казали. Папа із мамою. Й так того послухаєш, того. Вже щось собі тямиш.

Ви можете почитати щось з штатівскої літератури про їх "велику дипресію", кінець якої плавно перейшов у Другу світову війну. Я не багато про теє знаю, та пам"ятаю у Вашингтоні, здається, скульптуру черзі - черзі за хлібом тих часів - хліб роздавали безплатно, бо люди вмирали.
А ще я читав про те, як й чому Гітлер прийшов до влади - у Германії теж були ті ще часи.
А ще читав Корчака. Про життя у Польші тих часів.
Так я вам скажу, що індустріалізація в Союзі тоді давала людям набагато кращі перспективи в житті, аніж Захід. Й не дивно, що тут працювали західні інженери - ставили виробничі цикли.

Союз програв саме економічну війну, тож таки був слабшим. Мабуть, однопартійна система держвлади була гіршою. Не давала конкуренції, й кадри просто деградували. Не знаю.

А друзі націоналісти є? То чи ви відрізняєте одних від одних, чи як Кисельов обидвох сприймаете тотожньо?

Фашизм, нацизм, більшовизм - то різновиди соціалістичного політичного руху. Вних і сімволіка, і ідеологія однакова.

Націоналізм - то не політичний рух, а системотворчий для кожної країни державоутворюючий рух. Він поділяється на культурний, релігійний, єкономічний та інші різновиди.

Як Ви диплом про вищу освіту взагалі отримали?
Тяжко отримав. Працею.
А що до ізмів... Бачте. У Грушевського я десь прочитав, що розумний націоналіст розвиває свою власну культуру, а не розумний - не любить чужу. Так на мій погляд, то скоріш - чудово описана різниця не між розумним й дурнем, а між націоналістом й нацистом.
Націоналіст розвиває свою культуру, поважає традиції й прагне підвищити свій соціальний сенс. Ну, розумієте, сенс - те, що об"єднує об"єкт, що розглядається, й категорію більш широкого рівня сприйання реальності. Для людини це - сім"я, етнос, народ, людство, природа в цілому...
А нацист прагне сегрегації від інших культурних традицій. До речі, це аж ніяк не дає розвиток культури, бо вона розвивається лише щось переймаючи з оточення. "Чужому навчайтесь, та свого не цурайтеся", - так, здається? :)
Інтелектуальний снобізм, мабуть, - найкращий. Та тут нелегко зрозуміти, із ким розмвляєш. Можна із котом базікати десь із тиждень. Аж поки зрозумієш...

:) Літо. Це. я вам скажу, просто чудово. Попри все. Й в мене чудовий настрій.
А ви як ся маєте? :)

Тому що евреи .

Назад
Зверху Знизу