Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Побили?...Тетяну Чорновіл.

• Автор теми Автор теми project-70
  • Дата створення Дата створення

Що було насправді:

• Банальна "розборка" на дорозі після ДТП

Голосів: 96 29.4%
  • Дії злочинної влади

Голосів: 147 45.1%
  • Самопіар

Голосів: 83 25.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    326
Я отсутствовал, подскажите, как там дела с полной версией записи регистратора, и кто уже арестован за подделку видеозаписи?
Тягнибока засудили до розстрілу,Яценюк з Клічко взяли шлюб і у зв'язку з вагітністю останнього їх звільнили в залі суду...

Послушайте, а вот Вы на кого работаете? Почитав эти и другие Ваши комментарии такой вопрос как-то сам напрашивается. Сидите пишите и работаете, т.к. не одного комментария не было от Вас, который бы не высмеивал кого-либо или штампами из продажных СМИ не повторялся бы. Вы аргументированно хоть что нибудь написали? Логику своих мыслей показали? Нет, т.к. неспособны на это, отсюда можно сделать вывод, что Ваши услуги Ваши работодатели оплачивают не слишком высоко.
о
Я тут не днюю та ночую. Вийшов, прочитав пости в темах. що мені цікаві. Посміявся над дурнями або продажними тролями. Надав їм фактологічний матеріал, який показує їхню усю ****. І усе. А працюю я інженером, та й непогано заробляю, бо нинішні випускники вузів не знають нічого. Через те, що вчаться за хабарі. Через це не можуть й мислити логічно, оперуючи фактами. Приблизно так. як робите це Ви. Бувайте!

...Посміявся над дурнями або продажними тролями. Надав їм фактологічний матеріал, який показує їхню усю ****. І усе. ...

Я же и говорю, что только высмеивать и оскорблять можете. Езжайте в свою Еврожопу и занимайтесь инжинирингом там, т.к. с той ассоциацией, которую не подписали, Вы уж точно потеряли бы свою работу инженера по сокращению штатов и за ненадобность специалистов как таковых вообще.
По Вашему авотару уже можно сделать соответствующие выводы о том, что Вы из себя представляете. А почитав Ваш словесный п-с, так сразу становится ясным, что развитие науки и проектирования в Украине в опасности. Только ведь про развитие это я погорячился, т.к. научно-технические и проектные институты сегодня уже почти уничтожены. Поверьте, я знаю о чем говорю.

Вы уж точно потеряли бы свою работу инженера по сокращению штатов и за ненадобность специалистов как таковых вообще.
:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач::іржач: Знав би ти, в якій фірмі я працюю. Вимушений був кинути, навіть, викладацьку діяльність, оскільки ця робота значно цікавіше й дає заробіток у кілька разів більше. :іржач:
Якщо заздриш. то це твоя проблема, а не моя? ...:іржач:
Останні новини по темі:
По делу об избиении журналистки и общественной активистки Татьяны Чорновол уже опрошены более 50 свидетелей и назначены около двух десятков экспертиз — дактилоскопическая, трассологическая, цитологическая, молекулярно-генетическая и тому подобные, сообщает пресс-служба МВД Украины.

«На данный момент проработаны результаты химической экспертизы, в соответствии с которой, фрагменты красок, которые находятся на автомобилях, полностью совпадают. Это позволяет сделать выводы о том, что следствием изъяты именно те автомобили, на которых двигались потерпевшая и подозреваемые в уголовном производстве во время инцидента», — сообщил заместитель начальника ГСУ МВД Украины Александр Игнатов.

Напомним, ранее сообщалось, что после ****иза данных с камер наблюдения, у следствия появилась информация о маршруте движения машин потерпевшей и нападавших в районе места происшествия.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По моим скромным наблюдениям, в США существуют не менее, а возможно, даже более острые проблемы, чем в Украине, просто hussar ещё не почувствовал себя стопроцентным американцем.
Так там усі, хто поїхав по єврейській еміграції, не можуть працювати, бо нічого із себе не уявляють. Ось вони й пасуться на наших форумах, хизуючись начебто власною "американскістю". А американці на них дивляться, як на звичайних дармоїдів-емігрантів.

занимайтесь инжинирингом
:іржач: А хоч знаєте, що цей термін (інжиніринг) означає? Що втулили його зовсім не за призначенням? Ну, як тут не посміятися...:D

Останнє редагування:
Знав би ти, в якій фірмі я працюю. Вимушений був кинути, навіть, викладацьку діяльність, оскільки ця робота значно цікавіше й дає заробіток у кілька разів більше.
Якщо заздриш. то це твоя проблема, а не моя? ...

Во свидомый зап..лся.. :)
Забыл что на каком сайте постишь ?

Только ведь про развитие это я погорячился, т.к. научно-технические и проектные институты сегодня уже почти уничтожены
Та Ви що? Невже? Знову розповідаєте тому, хто у науці пропрацював і працює, мабуть рази в два більше. ніж Ви прожили на цьому світі. Не смішить.

Во свидомый зап..лся..
Забыл что на каком сайте постишь ?
:іржач::іржач::іржач:

Та Ви що? Невже? Знову розповідаєте тому, хто у науці пропрацював і працює, мабуть рази в два більше. ніж Ви прожили на цьому світі. Не смішить.

:іржач::іржач::іржач:

Володимир, ты и так выглядишь не совсем адекватным, так еще и смайлики лепишь во множестве, как ребенок пятлетний.

где я за тебя писал?:незнаю: даже не собирался.

Не собирался, но "оно само вырвалось":

Еблонский и Ко лехко докажут, что ты не участник и к тому же не прав.

Ты мне не секретарша и даже не любовница, чтобы знать, что именно Еблонский и Ко сделают с чем-то или с кем-то.

Благодарю за понимание.

Володимир, ты и так выглядишь не совсем адекватным, так еще и смайлики лепишь во множестве, как ребенок пятлетний.
Заздриш... Це погана риса характеру. Позбавляйся... :-)

Я же и говорю, что только высмеивать и оскорблять можете.
А хіба ж я винен в тому. що деякі типи самі себе підставляють під насмішки, бо на це цілком заслуговують. Щоб люди не піддавати себе насмішкам користуйтесь достовірною інформацією. Для цього треба мати голову, щоб у пошуковій системі забити потрібні ключові слова й натискнути потрібну кнопку, потім переварити декілька публікацій й викласти власну думку обгрунтовану на підставах інформації. Тоді ніхто не буде сміятися над Вами. Це основи в будь-якій справі. Вчиться ****ізувати інформацію й робити правильні висновки. А якщо людина користується інформацією з барабашки, або з радіо ОБК (одна баба казала), то тоді. звичайно, й ризикуєте наразитися на остракізм. Вчитися ніколи не пізно.

смайлики лепишь во множестве, как ребенок пятлетний.
Смайліками користуються, щоб виразити власний настрій та емоції. Пора би це вже засвоїти.

Останнє редагування:
Вы яркий пример деградации украинского высшего образования, с переходом на мову...

Не вийшло в тебе ані прив'язати свої закиди до мови, ані довести ці закиди про падіння української освіти.
1) В мої часи викладали все російською, крім історії та власне ділової української мови.
2) У мене червоний диплом.
3) В мої часи у ХНУРЕ ще не було тотального вимагання грошей, тільки зароджувалося. Зараз у вузі суцільна корупція. Прикро.

На якій? На івриті? Хінді?

Назад
Зверху Знизу